- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi MeriMeri621
-
Gidip konuşalım demiş ama sana ısınamamış sevmiyor seni annesi de kesin baskı yaptı yeter artık bu kızla evleneceksin diye. Mecbur sözlendi evlenmek istemiyor çok belli. İlk günden beri soğuk davranıyor diyorsunuz ortada herşey. Sizin de onun da yaşı küçük ne bu evlenme telaşı.23 civari
Bn ise 19
Annesi bni ona onerdiginde gidip konusalm demis hemen kabul etmis
Lakin neden boyle davraniyor bilmiyorm
Belki agir abi havalarindadir
Belkide ben onun gonlune girmeyi bilmiyormdr
Yani zorlama falan yok
23 civari
Bn ise 19
Annesi bni ona onerdiginde gidip konusalm demis hemen kabul etmis
Lakin neden boyle davraniyor bilmiyorm
Belki agir abi havalarindadir
Belkide ben onun gonlune girmeyi bilmiyormdr
Yani zorlama falan yok
Işığı gören kelebekler gibi damladık. Sinirden patır patır dökülüyoruz şimdiYüklenmeyen foto ne fotosu onu anlamadım bende :)
Fotoyu duyan konuya gelmiş :))))
Yokbya nalajaDalga mı geçiyorsun sen?
Ya valla şaka gibisiniz hala ve dayı oğlu yani kardeşiniz abiniz sayılır. Adam sizi kardeş gibi görüyor eşi olarak istemiyordur. Siz nasıl böyle bişeyi kabul ediyorsunuz ya dünyada erkek mi kalmadı. Çok üzüldüm hala daha akraba evliliği bir de bu kadar genç yaşlar.Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)
Evlenmeyi kbl etti derken gorucu usulu gelip kizla erkk gorusup ortak fikir aliyorlar ya ondan bahsediyomO size değil siz ona görücü gitmişsiniz, anlaşıldı.
Biraz yazılarını daha anlaşılır mı yazsan ?Evlenmeyi kbl etti derken gorucu usulu gelip kizla erkk gorusup ortak fikir aliyorlar ya ondan bahsediyom
Bn de tamm dedm oda tmm dedi ama hep bi sogukluk var hep kaciyor bnden sinir oluyorm madem razi oldn dadm gibi konus yada kestr ama ne oyle nede boyle oluyorhep karisik bi durum var
Yokbya nalaja
Bu daha once baska bi kizla evlenmek istedi ailesi butun akrabalrm karsi cikti o kiz bizi de seni de mutlu edemez dedi bu bi yil kadar direndi sonra tmn dediginiz gibi olsn demis
Herkes dyo ne kiz nede cocuk birbirleriyle ilgili hic bir sey hisseymiyordu ama kizn annesi sirf para icin onlari surekli birbirine yakn tuttu yakin sevgilo yapmaya calisti ki yapti da ama cocuk gercekten seviyor sanmis herkes ona bu kiz senin paran icin seninle olmaya calisiyor dedi ama iste cahillikti bi yil gecti anca anladi kizin ve annesinia gercek niyetini
Gözlerim kanadı. Ama öyle böyle değil.Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)
Yokbya nalaja
Bu daha once baska bi kizla evlenmek istedi ailesi butun akrabalrm karsi cikti o kiz bizi de seni de mutlu edemez dedi bu bi yil kadar direndi sonra tmn dediginiz gibi olsn demis
Herkes dyo ne kiz nede cocuk birbirleriyle ilgili hic bir sey hisseymiyordu ama kizn annesi sirf para icin onlari surekli birbirine yakn tuttu yakin sevgilo yapmaya calisti ki yapti da ama cocuk gercekten seviyor sanmis herkes ona bu kiz senin paran icin seninle olmaya calisiyor dedi ama iste cahillikti bi yil gecti anca anladi kizin ve annesinia gercek niyetini
Baslarda sureli kacta bi gun kistirdm illa cvp ver dye evet dedi suan soruyorm hala cvp vermrmek icin kaciyorO seni seviyor mu sorsana.
Neye benziyor bilmiyorm ama vallahi boyle oldu hatta eksik bile anlattmSanarsın gündüz yayınlanan 1000 bölümlük pembe dizilerden arak senaryo.
NedenbyaGözlerim kanadı. Ama öyle böyle değil.
Konuşma içeriği de mide özsuyumu ağzıma getirdi.
Gösterin, ama elletmeyin.
Öper gibi yapın ama öpmeyin.
Yanına oturun yaslanın, sonra hoop hemen çekilin.
Yanlışlıkla değin, pardon deyin, sonra yine yanlışlıkla değin, gülün.
Gülümseyin, o gülümserse "Ne gülüyon?" deyip küsün.
Elletin sonra eline vurun "Çek elini" deyin gülün.
Nasıl taktik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?