Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Evet oyle
Ve bu bsna cok sey kazandirdi
Hep baskalarini arkadasligini iliskisini falan izledm hep izleyici oldm yani yasamadan bi cok tecrube kazandm
Vee karsimda ki kisinin nasil biri oldugunu hemen anlarm konusmasndan bile gunluk hayata nasl giyindigini anlayabilirm hayatmdan gayet memnun kaldm ama su herif pskljimi alt ust etti ya bi oyle bi boyle
Napiyim bilmiyorm
Herif demeyi bırakır mısın artık lütfen. Belki de bu yüzden sana yaklaşmıyordur bu kadar kaba olduğun için .

Soyledm zatn
Hemde kac defavdedm
Bni sevmiyor musun
Birlikte olmsk istemiyor misn
Eger oylr bisi varsa soyle limse sana neden demicek hatta bnde sana destek olcam yani bnde istemiyorm falan dicrm
Gibi seylrr deyince kizdi

Haha. Oğlan niye sana seninle evlenmek istemiyorum desin ki, ailede gelenek haline getirmişsiniz bir, burada taktik verin de beni sevsin nolooorr diye zırlayıp duruyorsun çocuk senin dünden koca heveslisi olduğunun farkındadır. Gidip de ailesine "Beni ortada bıraktı" diye gammazlayıp çocuğun başını yakmayacağın ne malum. Ben olsam ben de sana bir şey söylemem, anlayacak kafada değilsin ki. Ayrıca genetik hastalıklar sigaradan falan kaynaklanmaz, öyle olsaydı ortalık sakat çocuktan geçilmezdi. Başınızdaki dedeler neneler kimse artık sizi çok pis yemişler. Mal paylaşımı uğruna hayatlarınızla, doğmamış çocuklarınızla oynuyorsunuz.

8C6161A6-9F59-417B-BB9D-9EE1FE88D63D.webp

Hiç bu konuda konuştunuz mu?Neden benden kaçıyorsun?Neden bana karşı soğuksun? diye.Şimdiden bu sıkıntıları konuşamıyorsan evlilikten sonra çok büyük sıkıntılar seni bekliyor demektir.Konuşmadıkça hiçbir şeyi çözemezsin.Burdan ne kadar akıl aldan da ki zaten olayın iç yüzü bilinmediği için verilen tavsiyelerde işe yaramaz çünkü hepsi varsayımdan ibaret
Baslarda neredeyse her gin bu konuyu actm neden kaciyorsn dedm hep erteledi bazen de bn kacmiyorm ki sen anlsmiyon falan dedi konusmaya pek meyilli dgl

Karsindaki esin olacak bir insan herif ne demek ya çok kabaca..ama bu şekilde konuşarak onu kendinden uzaklastiriyorsun..

• Beğen
Reactions: KV_
Adam belli ki sizden kaçıyor . Ne diye peşinden koşasın ki :63: sanki aileside bir şeyleri gizliyor çocukla ilgili . Ne geliyorsa yakınlardan geliyor . Kendini ağırdan sat . Sizin ki kaçan kovalanır hesabı olmuş :silah:

Evet oyle
Ve bu bsna cok sey kazandirdi
Hep baskalarini arkadasligini iliskisini falan izledm hep izleyici oldm yani yasamadan bi cok tecrube kazandm
Vee karsimda ki kisinin nasil biri oldugunu hemen anlarm konusmasndan bile gunluk hayata nasl giyindigini anlayabilirm hayatmdan gayet memnun kaldm ama su herif pskljimi alt ust etti ya bi oyle bi boyle
Napiyim bilmiyorm
Çok tecrübe kazandıysan bu çocuğun seni sevmediğini de anlıyorsundur tecrübelerinden

• Beğen
Reactions: KV_
Haha. Oğlan niye sana seninle evlenmek istemiyorum desin ki, ailede gelenek haline getirmişsiniz bir, burada taktik verin de beni sevsin nolooorr diye zırlayıp duruyorsun çocuk senin dünden koca heveslisi olduğunun farkındadır. Gidip de ailesine "Beni ortada bıraktı" diye gammazlayıp çocuğun başını yakmayacağın ne malum. Ben olsam ben de sana bir şey söylemem, anlayacak kafada değilsin ki. Ayrıca genetik hastalıklar sigaradan falan kaynaklanmaz, öyle olsaydı ortalık sakat çocuktan geçilmezdi. Başınızdaki dedeler neneler kimse artık sizi çok pis yemişler. Mal paylaşımı uğruna hayatlarınızla, doğmamış çocuklarınızla oynuyorsunuz.
Dedigin gibi oldu diyelm oyzdn bana soylrmiyor deyelm
Ama babssida ona bi cok defa bu cocuk oyuncagi dgl evet dersen bi omur ayirlmayacaksnz bide oyle adetler yok demis net olarak kafandakilerini soyle demis ama herif gene de tmm olsn dems
Napaym smdi bn ya
Empati kurmaya calis lutfen
Anlarsnbni

Fotoyu gören oldumu? :işsiz:

Cık... Clickbait yapmış

Amme hizmeti buyrun foto atamamış.

Ozel konusma dedign neyden ibaret biliyon mu
Foto yukleyemiyom bari yazaym
Ben-...
O-evet
B-msj atmasam hic hal hatir sormuyon en son konusali bi hafta oldu nyse nasilsn
O-iym sen
B-bnde iyim napyon
O-ooturuyom sen napyon
B-bnde oturuyom. ..
B-seni seviyorum (aaradan saatler gecer bakar msja ama cvp yok) ( gene bn yazarm ) bi seni seviyorum duymak fena olmazdi hani :) (ardan bi kac saat geciyor gene cvp yok) neden cvp yok
O-( ivir zivir bahaneler uretir ve )
Isim var yarin yazisirz tmm (der)
B-tmm yarin msjini beklicem (yarin olur gece yarisi olur hala msj yok neden dyince unuttum der ve yemin ederm hep bu sekilde oluyor hep unuttum dyo ama wpden hic cikmaz aldatiyor dicem oyle olmadigina eminim annesi ne konustugumuza bkiyormus oyoe bisi olsaydi kendileri kizardi annesi halam babasi dayim olur yani bize karsi bi yalan dolan olmaz buna eminim ama neden boyle davraniyor hic bilmiyorm
Fikir almak istedm cok gormeyn yaa)

Ama babssida ona bi cok defa bu cocuk oyuncagi dgl evet dersen bi omur ayirlmayacaksnz bide oyle adetler yok demis net olarak kafandakilerini soyle demis ama herif gene de tmm olsn dems
Napaym smdi bn ya
Anlarsnbni
Sen HERİFİNE günde 354 tane seni seviyorum sen de beni sev yaz.Cevap gelmezse 4628 e kısa mesaj olarak yolla.İstiklal marşı ve kapanış

Canim bnm babamla annemde kuzenler babaannm ve anaannm kardestir anamls babamn balari ise tam olar nadil bi bag var bilmiyorm ama babalarida yakinmis bizim butuuuun aile oyle
Ayrica bni kardes saymis olsaydi hemen gidel demezdi herif dunden raziymis annesi oyle dyor ama ben karsi hep mesafeli davraniyor
:oha: akrabayla evlenmeyeni dövüyorlar mı nedir?

Napaym smdi bn ya
Anlarsnbni
Sülalecek bıktırmişsiniz cocugu.

Napaym smdi bn ya
Anlarsnbni

Valla anlamaya çalışıyorum da bir çift-aile terapisti adayı olarak ömrümde sizin gibi ilişkilere denk gelmedim.

Kızım evleneceğin adama herif diyorsun sizin ilişkinizden hayır gelmez zaten akraban olmasa bile. Bir zorunluluğu var demek ki mecbur kalmış, yoksa seni sevmediğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Aleni belli, adam seninle konuşmaktan dahi hoşlanmıyor.

Napaym smdi bn ya
Anlarsnbni

Neden israrla sevdiginiz ve evlenmek istediginiz adama "herif" diyorsunuz?

E babasinin boyle demis olmasi da bir baski degil mi ?
Ayrica ben sunu anlamadim. Siz niye adamin ailesine soyledikleriyle ilgileniyorsunuz ?
Sonucta size yakin davranmiyor her orta zekali makul insan bu tavirdan yola cikarak evlenmek istemedigi kanaatine varabilir. Siz de varabilirsiniz. Fakatlar belkilerle niye ugrasiyorsunuz ? Ama babasina boyle dedi ama basta gidelim dedi.. Vs vs.
Suanki yasadiginiz duruma odaklanin. Mantiginizi kaybetmeyin.

Back
X