• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

Canım benim, rahmetli annem derdi ki bir evin içine girince anlarsın kocanın huyunu suyunu. Vallahi de öyle oldu. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi küpü aşkım sonradan sinir küpü koca oldu bende. Ve burda çokkkk konu var. Evlenince değişen kocalar diye. Ağzın yanmasın diye söylüyorum.
Benimde kafamı kurcalayan bu iste.Ordan da yara alırsam bilmiyorum artık psikolojim ne hale gelir

Öneri almak için yazılan konuda bile saldırmayı kendine amaç edinmiş bi kadın.Gerçekten kadın kadının kurdu.Bence de daha fazla konusmayin
Saldiri mi yyardimci olmak adina öneride bulunuyorum beğenmeyip ters konuşuyorsun insan gibi gittim yardımcı olmadilar diyebilirsin ama sen yaşamadan bilemezsin tek sen bilmissin gibi kaba laflarla cvp veriyorsun. Dengen bozuk senin ok.

Saldiri mi yyardimci olmak adina öneride bulunuyorum beğenmeyip ters konuşuyorsun insan gibi gittim yardımcı olmadilar diyebilirsin ama sen yaşamadan bilemezsin tek sen bilmissin gibi kaba laflarla cvp veriyorsun. Dengen bozuk senin ok.
Evet cidden tam bir oneriydu.Diğerlerini gormesem öneri zannedicem.Gerçi sizin zaten nickinizden belli saldırgan tavrınız benim dengem değilde sizin başta agziniz olmak üzere bir çok seyiniz bozuk

Erkek arkadaşım da anneside sonuna kadar okuyacaksin diyor kaldı ki bunu demelerine gerek yok bölüme çok iyi puanla girdim gelecek vaadediyor okumaktan vazgeçmek gibi birşey asla lugatimda yok erkek arkadaşım hiç bir şey değişmeyecek sadece birlikte yaşayacağız sorunların olmadan okula gidip geleceksin diyor bi nevi kendini sorunlarını çözmek için rahat yaşamam için paravan gibi kullandiriyor.Bilmiyorum bu fedakarlık bana çok derin geliyor böyle bi adam şeytan olur mu bilemiyorum
Bazi erkekler sahiplenmeyi , kol kanat germeyi sever , sizinki de oyle sanirim , umarim dogru insandir ve cok mutlu olursun

Misafir yurdu vardı sanırım devlet için yaz tatillerinde tüm şehirde ki yurtlari tek yurda yerleştiriyorlar öyle bir şey var mi sorsan

Ayrıca eve çıkan bir arkadaşına sorsan kira karşılığı onlarda kalsan yurt açılana kadar

Birçok arkadaş gibi nedense benimde içime iyi Şeyler Doğdu ama yasın daha çok küçükmüş belki de annen böyle yaptığı için sana uzatılan ilk fırsatta değerlendirmek istiyorsun ancak bu çok iyi düşünülmesi gereken bir karar mesela evlenince nerede yaşayacaksın çocuk Çalışıyor mu vs vs

Yani normalde insanlari taniyacak bir yasta degilsin bence. Pisman olma ihtimalin var ama diger yandan annen ile kardesinden daha fena olma ihtimalleri zor gibi. Zor bir karar canim. Umarim hakkinda hayirlisi olsun. Annen ve kardesinin yaptiklarini unutma derim. Cunku boyle insanlar dusene vuran cinsten hic duzelmezler.

İnanin evin içinde 1 günümü bilseydiniz böyle demezdiniz.Üstelik bu durumdayken bile derslerim ortalamanın çok ustund3 iyi bir bolumde okuyorum asla okulu boslamam evlensem bile

Bende aileden yana cok dertli biriyim senin yasadiklarina benzer seyler yasadim belki daha fazlasi...ayni senin gibi dusunerek beni cok seven cok iyi oldugu anlatilan bi adamla evlendim ama aile aile olmayinca kocada kocalik yapmadi suan iki cocukla esimden ayrildim...melek gibi adam gitti yerine terbiyesiz seytanin biri geldi..maddi olarak guzellik olarakda her konuda ondan iyi oldugum halde

Bende aileden yana cok dertli biriyim senin yasadiklarina benzer seyler yasadim belki daha fazlasi...ayni senin gibi dusunerek beni cok seven cok iyi oldugu anlatilan bi adamla evlendim ama aile aile olmayinca kocada kocalik yapmadi suan iki cocukla esimden ayrildim...melek gibi adam gitti yerine terbiyesiz seytanin biri geldi..maddi olarak guzellik olarakda her konuda ondan iyi oldugum halde
Ya iyi ki yazdınız tamda sizin gibi kadınları merak ediyordum peki neden degisiyorlar

Yanında olabileceğim bi ailem yok artık.Annem eskisi gibi davranıyor olsa ama eve kabul etse yine gider kalirdim altı üstü 3 ay ne evliliği derdim.Ama kabul etmiyor ki en son yurda giderken bikac parça eşya almaya gitmistim girip çıkıp durma si.tir ol git gelme bi daha evime dedi.Nerde kalcam anne dediğimde git or.spuluk yap diyor

Yazin is bulup calisabilirsinmesela oteller lojmnda veriyor kimseye muhtac olmazsin

Birçok arkadaş gibi nedense benimde içime iyi Şeyler Doğdu ama yasın daha çok küçükmüş belki de annen böyle yaptığı için sana uzatılan ilk fırsatta değerlendirmek istiyorsun ancak bu çok iyi düşünülmesi gereken bir karar mesela evlenince nerede yaşayacaksın çocuk Çalışıyor mu vs vs
Çalışıyor ev tutacağız hatta suan babasının bi arsası satılma durumu var belki ev bile alabiliriz

Yani normalde insanlari taniyacak bir yasta degilsin bence. Pisman olma ihtimalin var ama diger yandan annen ile kardesinden daha fena olma ihtimalleri zor gibi. Zor bir karar canim. Umarim hakkinda hayirlisi olsun. Annen ve kardesinin yaptiklarini unutma derim. Cunku boyle insanlar dusene vuran cinsten hic duzelmezler.
Kin tutamıyorum ama sanırım istesemde unutamam.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin

Çok teşekkür ederim insallah
Ben evlenmek için asla acele etmezdim zaten ailen arkanda değil okul bitmemiş bir de eşin ummadığın gibi biri çıkarsa ne yaparsın
Ben evlenmenin tek çare olduğuna inanmıyorum
Apartt yaşama ve kız arkadaşların evinde kalma fikrini iyice düşün
hic mi yok iyi anlaştığin evde kalabileceğin bir arkadaşın

İnsanoğlu çiğ süt emmistir kimse benim koca beni dovecek aldatacak yada baskı altina alacak diye evlenmez herkes evlenirken iyi biri olduğunu düşünür evlendiği kişinin
O yüzden karar vermeden önce bin kez düşünmek lazım
Değil sevgili olanlar evlenmeden önce beraber yaşayan insanlar bile tüm huyunu suyunu ogrenemiyor karşıdaki kişinin
Özellikle senin gibi yaşı küçük ve hayata deneyimi daha azsa

Sevgili Zala15 Zala15 gerçekten zor bir karar. Henüz yaşınız da küçük tam olarak erkek arkadaşınızı doğru değerlendirebildiniz mi emin değilim. Şimdi bu evlilik biraz minnettarlık duygusuyla başlayacak, iki taraf da bunu biliyor. Bu durum ilerde baskıcı bir tavra dönüşür mü bunu kestirmek zor. Evliyken okuyan bir sürü insan var tabiki ama birden bu statüye geçmenin sorumluluğu sizi daha da derin etkileyebilir. O yüzden evlilikten önceki bütün kapıları birdaha birdaha zorlayın derim. Tahmin edebiliyorum kolay değil ama mesela erkek arkadaşınız olmasaydı ne yapardınız, nasıl bir mücadele verebilirdiniz önce bu yolları tekrar deneyin. Evlenmek en en son ihtimal olsun. Sosyal hizmetlerle de bir görüşün olur mu. Şansınız bol olsun.

Ya iyi ki yazdınız tamda sizin gibi kadınları merak ediyordum peki neden

Tam olarak anlayabilmis degilim ama bizim tabiatimizda var gunun her saatinde bile farkli tepkiler veren insanoglu surekli degisiyor hele erkekler tipki cocuklar gibi cevreden cok etkileniyorlar. Cok iyi dusunmen gerek...benim simdiki aklim olsa boyle dusunup bu adamla evlencegime ailemin kahrini cekerdim..ve ne kadar istesemde aileden tam bir kopma olmuyor yillarca konusmadim yine konusmaya basladim esinde surekli ailenle olan durumu yuzune vuracaktir..biz oyleyiz her tartismamizda ailemi katar onlar seni sevmiyor istemiyor ben sana bakiyorum daha ne istiyorsun derdi

Back
X