- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Ne demek yasamayinca benim hayatimi ne biliyorsun sen. Ben iyiliğin için öneride bulundum. Ama su laflarindan sonra gerek yok. Sana kocanla mutluluklar.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek yasamayinca benim hayatimi ne biliyorsun sen. Ben iyiliğin için öneride bulundum. Ama su laflarindan sonra gerek yok. Sana kocanla mutluluklar.
Benimde kafamı kurcalayan bu iste.Ordan da yara alırsam bilmiyorum artık psikolojim ne hale gelirCanım benim, rahmetli annem derdi ki bir evin içine girince anlarsın kocanın huyunu suyunu. Vallahi de öyle oldu. Sevgiliyken nişanlıyken ilgi küpü aşkım sonradan sinir küpü koca oldu bende. Ve burda çokkkk konu var. Evlenince değişen kocalar diye. Ağzın yanmasın diye söylüyorum.
Saldiri mi yyardimci olmak adina öneride bulunuyorum beğenmeyip ters konuşuyorsun insan gibi gittim yardımcı olmadilar diyebilirsin ama sen yaşamadan bilemezsin tek sen bilmissin gibi kaba laflarla cvp veriyorsun. Dengen bozuk senin ok.Öneri almak için yazılan konuda bile saldırmayı kendine amaç edinmiş bi kadın.Gerçekten kadın kadının kurdu.Bence de daha fazla konusmayin
Evet cidden tam bir oneriydu.Diğerlerini gormesem öneri zannedicem.Gerçi sizin zaten nickinizden belli saldırgan tavrınız benim dengem değilde sizin başta agziniz olmak üzere bir çok seyiniz bozukSaldiri mi yyardimci olmak adina öneride bulunuyorum beğenmeyip ters konuşuyorsun insan gibi gittim yardımcı olmadilar diyebilirsin ama sen yaşamadan bilemezsin tek sen bilmissin gibi kaba laflarla cvp veriyorsun. Dengen bozuk senin ok.
Bazi erkekler sahiplenmeyi , kol kanat germeyi sever , sizinki de oyle sanirim , umarim dogru insandir ve cok mutlu olursunErkek arkadaşım da anneside sonuna kadar okuyacaksin diyor kaldı ki bunu demelerine gerek yok bölüme çok iyi puanla girdim gelecek vaadediyor okumaktan vazgeçmek gibi birşey asla lugatimda yok erkek arkadaşım hiç bir şey değişmeyecek sadece birlikte yaşayacağız sorunların olmadan okula gidip geleceksin diyor bi nevi kendini sorunlarını çözmek için rahat yaşamam için paravan gibi kullandiriyor.Bilmiyorum bu fedakarlık bana çok derin geliyor böyle bi adam şeytan olur mu bilemiyorum
Çok teşekkür ederim insallahBazi erkekler sahiplenmeyi , kol kanat germeyi sever , sizinki de oyle sanirim , umarim dogru insandir ve cok mutlu olursun
Diğerlerini görmedim dediğinEvet cidden tam bir oneriydu.Diğerlerini gormesem öneri zannedicem.Gerçi sizin zaten nickinizden belli saldırgan tavrınız benim dengem değilde sizin başta agziniz olmak üzere bir çok seyiniz bozuk
Onun ailesi de kabul ediyorsa evlenebilirsinizAçıkçası o merasimlerin hiç biri olsun istemiyorum olursa sadece nikah .Evet calisiyor mesailerle degissede genelde 3500 ve üstü kazaniyor
İnanin evin içinde 1 günümü bilseydiniz böyle demezdiniz.Üstelik bu durumdayken bile derslerim ortalamanın çok ustund3 iyi bir bolumde okuyorum asla okulu boslamam evlensem bile
Ya iyi ki yazdınız tamda sizin gibi kadınları merak ediyordum peki neden degisiyorlarBende aileden yana cok dertli biriyim senin yasadiklarina benzer seyler yasadim belki daha fazlasi...ayni senin gibi dusunerek beni cok seven cok iyi oldugu anlatilan bi adamla evlendim ama aile aile olmayinca kocada kocalik yapmadi suan iki cocukla esimden ayrildim...melek gibi adam gitti yerine terbiyesiz seytanin biri geldi..maddi olarak guzellik olarakda her konuda ondan iyi oldugum halde
Yanında olabileceğim bi ailem yok artık.Annem eskisi gibi davranıyor olsa ama eve kabul etse yine gider kalirdim altı üstü 3 ay ne evliliği derdim.Ama kabul etmiyor ki en son yurda giderken bikac parça eşya almaya gitmistim girip çıkıp durma si.tir ol git gelme bi daha evime dedi.Nerde kalcam anne dediğimde git or.spuluk yap diyor
Çalışıyor ev tutacağız hatta suan babasının bi arsası satılma durumu var belki ev bile alabilirizBirçok arkadaş gibi nedense benimde içime iyi Şeyler Doğdu ama yasın daha çok küçükmüş belki de annen böyle yaptığı için sana uzatılan ilk fırsatta değerlendirmek istiyorsun ancak bu çok iyi düşünülmesi gereken bir karar mesela evlenince nerede yaşayacaksın çocuk Çalışıyor mu vs vs
Iyi bir insan mı Güvenilir mi enine boyuna düşün iyi tartÇalışıyor ev tutacağız hatta suan babasının bi arsası satılma durumu var belki ev bile alabiliriz
Kin tutamıyorum ama sanırım istesemde unutamam.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinYani normalde insanlari taniyacak bir yasta degilsin bence. Pisman olma ihtimalin var ama diger yandan annen ile kardesinden daha fena olma ihtimalleri zor gibi. Zor bir karar canim. Umarim hakkinda hayirlisi olsun. Annen ve kardesinin yaptiklarini unutma derim. Cunku boyle insanlar dusene vuran cinsten hic duzelmezler.
Ben evlenmek için asla acele etmezdim zaten ailen arkanda değil okul bitmemiş bir de eşin ummadığın gibi biri çıkarsa ne yaparsınÇok teşekkür ederim insallah
Ya iyi ki yazdınız tamda sizin gibi kadınları merak ediyordum peki neden
Tam olarak anlayabilmis degilim ama bizim tabiatimizda var gunun her saatinde bile farkli tepkiler veren insanoglu surekli degisiyor hele erkekler tipki cocuklar gibi cevreden cok etkileniyorlar. Cok iyi dusunmen gerek...benim simdiki aklim olsa boyle dusunup bu adamla evlencegime ailemin kahrini cekerdim..ve ne kadar istesemde aileden tam bir kopma olmuyor yillarca konusmadim yine konusmaya basladim esinde surekli ailenle olan durumu yuzune vuracaktir..biz oyleyiz her tartismamizda ailemi katar onlar seni sevmiyor istemiyor ben sana bakiyorum daha ne istiyorsun derdi