• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

Iyi bir insan mı Güvenilir mi enine boyuna düşün iyi tart
Ben evlenmek için asla acele etmezdim zaten ailen arkanda değil okul bitmemiş bir de eşin ummadığın gibi biri çıkarsa ne yaparsın
Ben evlenmenin tek çare olduğuna inanmıyorum
Apartt yaşama ve kız arkadaşların evinde kalma fikrini iyice düşün
hic mi yok iyi anlaştığin evde kalabileceğin bir arkadaşın

İnsanoğlu çiğ süt emmistir kimse benim koca beni dovecek aldatacak yada baskı altina alacak diye evlenmez herkes evlenirken iyi biri olduğunu düşünür evlendiği kişinin
O yüzden karar vermeden önce bin kez düşünmek lazım
Değil sevgili olanlar evlenmeden önce beraber yaşayan insanlar bile tüm huyunu suyunu ogrenemiyor karşıdaki kişinin
Özellikle senin gibi yaşı küçük ve hayata deneyimi daha azsa
Yok cidden yok yakın 3 tane kız arkadaşım var 2si mezunlar hala hazırlanıyorlar sınava digeride istanbul da yakın olmak şart değil herhangi bir kız arkadasim evde kalsa gider ortak olurum ama ilk sene olunca böyle oluyor yurtta kalan bile sınıfta 3 kişiyiz diğerleri servisle gidip geliyorlar okula

Off ya bu cümleleri sarfedebilecegini rüyamda görsem inanmam hayatta yapmaz derim ama doğru söylüyorsunuz herkes degisiyor.İyice kafam karisti

O kadar uzuluyorum ki sizin durumunuzdaki cocuklari gördükçe
Normalde kimseye okurken bu kadar gencken evlen demem ama insallah cok cok mutlu olursunuz, sanki evlenmeniz daha iyi olucak gibi

Vallahi ben de normalde kimseye git kurtuluş olarak evlen demem

Ama bu konuda benim de içime doğdu bu iş hayırlı olacak diye

Konu sahibesi gelişmelerden haberdar edin bizi

Ne yazık ki yurtdışında yaşıyorum aynı ilde olsak gelin yazın benim evimde kalın derdim (ciddiyim)

Yok cidden yok yakın 3 tane kız arkadaşım var 2si mezunlar hala hazırlanıyorlar sınava digeride istanbul da yakın olmak şart değil herhangi bir kız arkadasim evde kalsa gider ortak olurum ama ilk sene olunca böyle oluyor yurtta kalan bile sınıfta 3 kişiyiz diğerleri servisle gidip geliyorlar okula
Bizim zamanımız da devlet yurdu için yazın tek bir yurdu nöbetçi yurt belirler orada kalmalarına izin verirlerdi yaz okullarına falan kalanlara
Sen yine bir yurt idaresine bak olmadı özel durumunu ac

Ne yazık ki yurtdışında yaşıyorum aynı ilde olsak gelin yazın benim evimde kalın derdim (ciddiyim)
Çok tatlisiniz ya söylemeniz yeter :)

Eline sağlık falan değil elleri kırılsın o karındeşenin :@ başka seçenek yokmu hiç evlenipte koca kahrı çekmenide istemem gönlüm razı gelmedi :(

Bizim zamanımız da devlet yurdu için yazın tek bir yurdu nöbetçi yurt belirler orada kalmalarına izin verirlerdi yaz okullarına falan kalanlara
Evet burda da var oyle bişey söyledim ısrarla ama belge gerek diyorlar staj veya yaz okuluna kalmazsam kalamiyormusum

Ayni seyi dusunmusuz , hatta ayni sehirde olsak ben de dusundum gelse bende kalsa yazin diye , insallah hislerimizde yanilmayiz da konu sahibi cok mutlu olur kuracagi yuvada

Bence evlenin hiç düşünmeyin. İyi ve size değer veren biri olduğunu söylüyorsunuz daha ne. İlerde ne olur karakter değişir mi falan onlar gelecekteki iki kişinin sorunu. Öyle seneler sonrasını kimse tahmin edemez. Siz birbirinizi sevdiğiniz destek olduğunuz sürece niye problem olsun. Okulunuza da devam edeceğinizi söylüyorsunuz. Ben hiçbir problem göremedim. Mutluluklar dilerim..

Yanında olabileceğim bi ailem yok artık.Annem eskisi gibi davranıyor olsa ama eve kabul etse yine gider kalirdim altı üstü 3 ay ne evliliği derdim.Ama kabul etmiyor ki en son yurda giderken bikac parça eşya almaya gitmistim girip çıkıp durma si.tir ol git gelme bi daha evime dedi.Nerde kalcam anne dediğimde git or.spuluk yap diyor
Ooo o nasıl anneee yaziklar olsun böyle annelige kardeşi babayi geciyorum hadi ama bu anne yaa nasil böyle konuşur. Evlen kuzum sevgilinle yuvani kur ailene eyvallahin olmasin yine okuluna devam et.

Benim ünv mde de yazları açık bir kız bir erkek yurdu bulunurdu yazın kalmak isteyenler için. Konu sahibesi yurt idaresiyle durumunu bir konuşsun belki bir çare bulurlar evlenmeye alternatif arıyorsa.

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
kesinlikli okulunu bitir !!! kimseye muhtac olma !

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Gercekten Allah yardim etsin.Canim bak eger erkek arkadasinin iyi bir es olucagina inanicak kadar eminsen ve kendini evlilige hazir hissediyorsan bence evlen, okuluna yine devam edersin. Hakkinda en hayrlisi olsun insaAllah.

Benim ünv mde de yazları açık bir kız bir erkek yurdu bulunurdu yazın kalmak isteyenler için. Konu sahibesi yurt idaresiyle durumunu bir konuşsun belki bir çare bulurlar evlenmeye alternatif arıyorsa.
Bizim burda da oyle.Hatta nöbetçi yurt benim suan kaldığım yurt.Kalmak istediğimi anlattım staj veya yaz okulu olursa olur dediler sansima rektörlük bu sene yaz okulu olmayacak dedi yaz okulu olsaydı finale girmez kalirdim yaz okuluna ama yok iste

Kizlaarr bazilariniz yaşin küçük evliliği iyi düşün filan demişte. Böyle soylemekle haklısıniz ama bide şu var. Bu kiz tek aileden destek yok bence evlenmesi daha uygun ortalık çok kötü çünkü şuan koca yaz ne yapsin anlattigina göre erkek arkadaşı ve aileside iyiymis tabii kimsenin icine girmeden bilemezsiniz ama bence evlenmesi daha uygun şu durumda.. Zala15 Zala15 dediğim gibi iyi düşün sevgiline gerçekten güveniyosan evlen

Kizlaarr bazilariniz yaşin küçük evliliği iyi düşün filan demişte. Böyle soylemekle haklısıniz ama bide şu var. Bu kiz tek aileden destek yok bence evlenmesi daha uygun ortalık çok kötü çünkü şuan koca yaz ne yapsin anlattigina göre erkek arkadaşı ve aileside iyiymis tabii kimsenin icine girmeden bilemezsiniz ama bence evlenmesi daha uygun şu durumda.. Zala15 Zala15 dediğim gibi iyi düşün sevgiline gerçekten güveniyosan evlen
Suan da güvenden yana bi sıkıntı yok.Hep gözümün içine bakıyor ama burdaki kadınlar daha tecrübeli ve çoğu en iyisi bile değişiyor diyorlar ben en çok bundan korkuyorum sevdigim insanlar böyle değişince inanılmaz icerliyorum zamanında babamda annemde kardesimde iyiydi çünkü onlar bile degistiyse elin oglunu kestiremiyorum iste

Suan da güvenden yana bi sıkıntı yok.Hep gözümün içine bakıyor ama burdaki kadınlar daha tecrübeli ve çoğu en iyisi bile değişiyor diyorlar ben en çok bundan korkuyorum sevdigim insanlar böyle değişince inanılmaz icerliyorum zamanında babamda annemde kardesimde iyiydi çünkü onlar bile degistiyse elin oglunu kestiremiyorum iste
Bi ablan olarak soyliyim brn sana degisim hersey ve herkes icin gecerlidir , kimse oldugu gibi kalmaz , hauattaki tecrubelerle edindigimiz bilgilerle hepimiz degisiriz ama ben 40 senedir iyi olan insanin kotuye evrildigini gormedim , sadece kendini saklayan yada gercegi gormek istemeyen insanlari gordum , gercekten iyiyse degismez yani olumsuz anlamda degismez merak etme

Back
X