Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tabi ki de öyle canim el oğlu sonucta. Tabi evlenince sevgililik gibi olmayabilir seni gerçekten sevip değer veren biriyse bu böyle devam eder senin şuanda sıcak huzurlu bi yuvaya ihtiyacın var kuzumSuan da güvenden yana bi sıkıntı yok.Hep gözümün içine bakıyor ama burdaki kadınlar daha tecrübeli ve çoğu en iyisi bile değişiyor diyorlar ben en çok bundan korkuyorum sevdigim insanlar böyle değişince inanılmaz icerliyorum zamanında babamda annemde kardesimde iyiydi çünkü onlar bile degistiyse elin oglunu kestiremiyorum iste
Çok güzel konuşuyorsunuz inşallah böyle olur teşekkür ederim :)Bi ablan olarak soyliyim brn sana degisim hersey ve herkes icin gecerlidir , kimse oldugu gibi kalmaz , hauattaki tecrubelerle edindigimiz bilgilerle hepimiz degisiriz ama ben 40 senedir iyi olan insanin kotuye evrildigini gormedim , sadece kendini saklayan yada gercegi gormek istemeyen insanlari gordum , gercekten iyiyse degismez yani olumsuz anlamda degismez merak etme
Hayir basta maddi olarak yardım ediyor ama ben inanılmaz aşağılanmış hissediyorum 2 gün aç kalsam yine belli etmem o da bunu çok iyi biliyor is aramaya okul bitmeden 1 ay önce başladım ama hiç deneyim olmadığı için tezgahtarlik bile bulamıyorum o da evlenelim maddi olarakta rahatlayacaksin sonuçta kocan olunca verdiğim parayı kabul edeceksin bundan doğal bişey yok diyorNormalde okuyan birine evlen demezdim kesinlikle. Ama şu durumda evlenmek mantıklı gelse de en son çare olsun. Bütün imkanları zorla. bu yaz şu 3 ayı bir atlat da önümüzdeki sene belki kafa dengi arkadaşlar bulup eve çıkma şansın olur .diğer yazıları düşünmek zorunda kalmazsın. Sevgilim madem sana kol kanat germek için evlenmek istiyor. İlla evlenmek şart mı. Yani seni evlenecek kadar çok seviyor ve çok iyi bir insansa evlenmeye gerek duymadan yardımcı olmuyor mu. Ne bileyim tanıdıkları vardır iş bulmana yardımcı olmak gibi. Sana tek yardım önerisi evlenmek üzerine mi.
Evet alıyorum dedeme izah etmeme gerek bile yok hatta aldigim paranın yarısından fazla bi miktar teklif ettim kabul etmemek için ev sahibi kızar dediAllah yarsimcin olsun, anneni de ıslah etsin insallah.
Evlenmeyi bana kalırsa dusunme cunku her ne kadar iyi olursa olsun el ogluna guvenme. Gelecek gunlerin ne getirecegini bilemessin.
Yaninda kalabilecegin bi akraban da mı yok durumu izah etsen ?
Kredi vs aliyormusun yazin bi ise girip okudugun yerde uygun bi yer kiralama sansin varmi ?
Bende bu tecrubeyle soyluyorum sana. ufacık bir kavgada ailen aile olsa sana sahip çıkardı diye yüzüne vurulur böyle bir durumda da boyun egmezsin. Evlilik farklı birşey aynı evi paylaşmak sorunlarin ustesinden beraber gelmek kolay değil. Sorumluluk artacak sorunlar illaki ki artacak su anki toz pembe durumdan eser kalmaz illaki ki bu sorunların içinde kavga olacak. Böyle kavga durumlarında sevgilinin nasıl bir tutum sergileyecegini bilemezsin. Onun ailesi yanında olacak senin olmayacak kavga anında ailesi seni atıp oğullarını tutarsa daha çok kimsesiz hissedeceksin kendini. Benimde sahip çıkanı ailem olsaydı da ezilmeseydim dersin.Suan da güvenden yana bi sıkıntı yok.Hep gözümün içine bakıyor ama burdaki kadınlar daha tecrübeli ve çoğu en iyisi bile değişiyor diyorlar ben en çok bundan korkuyorum sevdigim insanlar böyle değişince inanılmaz icerliyorum zamanında babamda annemde kardesimde iyiydi çünkü onlar bile degistiyse elin oglunu kestiremiyorum iste
Yazıklar olsun o zaman o dedeye de.Evet alıyorum dedeme izah etmeme gerek bile yok hatta aldigim paranın yarısından fazla bi miktar teklif ettim kabul etmemek için ev sahibi kızar dedi
Ama suan da durum pek ic açıcı değil zaten.Benim düşüncem iyi veya kötü bu evliliği yapmak ama tabi bu demek değil ki ayrılmak için evleniyorum asla oyle bişey yok onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum ama olurda ters bi durum olursa bile hemen ilk dk olacak hali yok yine bikac sene geçer o zamana kadar da benim okulum biter okuduğum bölümle ilgili iyi bir ise girerim o zaman hayatta yalnız olmak zor olmaz vs diye dusunuyorum artık çok yoruldum yarını düşün borçları düşün onu düşün bunu düşünBende bu tecrubeyle soyluyorum sana. ufacık bir kavgada ailen aile olsa sana sahip çıkardı diye yüzüne vurulur böyle bir durumda da boyun egmezsin. Evlilik farklı birşey aynı evi paylaşmak sorunlarin ustesinden beraber gelmek kolay değil. Sorumluluk artacak sorunlar illaki ki artacak su anki toz pembe durumdan eser kalmaz illaki ki bu sorunların içinde kavga olacak. Böyle kavga durumlarında sevgilinin nasıl bir tutum sergileyecegini bilemezsin. Onun ailesi yanında olacak senin olmayacak kavga anında ailesi seni atıp oğullarını tutarsa daha çok kimsesiz hissedeceksin kendini. Benimde sahip çıkanı ailem olsaydı da ezilmeseydim dersin.
İl ama ailesiyle anlasamayana kimse iyi gözle bakmıyor bi engelim falan olsa belki anlarlar ama annemle anlasamiyorum diyince yurt idaresi de derdimi anlattığım insanlarda anne kız arasında olur böyle şeyler diyorlarBulunduğun il mi ilçe mi bilmiyorum da orada kendi çapında yardım dernekleri yok mu.çok küçük bir yer mi.yani maddi durumu olan teyzeler nineler falan yardıma ihtiyacı olan öğrencileri okutup,kendilerince burs veriyorlar.maddi durumuna göre kimi 3 kimi 5 kimi 10 tane öğrenci okutuyor.o tarz hanımlardan oluşan dernek gibi birşey yok mu ki.gidip durumunu anlatsan
Anlaşılan sen evlenmeyi kafaya koymuşsun.hayirlisi olsun.biz sana ordan yardım al şunu yap bunu yap diyoruz ama haklısın. Tek başına mücadele etmek çok zordur. Inşallah senin için her şey yolunda gider. Evliliğin çok güzel olur. Belki de gerçekten çok iyi insanlardır. Allah bunca yıldır cektiğin zorlukların mükafatı olarak karşına çıkarmıştır bu iyi insanları.Ama suan da durum pek ic açıcı değil zaten.Benim düşüncem iyi veya kötü bu evliliği yapmak ama tabi bu demek değil ki ayrılmak için evleniyorum asla oyle bişey yok onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum ama olurda ters bi durum olursa bile hemen ilk dk olacak hali yok yine bikac sene geçer o zamana kadar da benim okulum biter okuduğum bölümle ilgili iyi bir ise girerim o zaman hayatta yalnız olmak zor olmaz vs diye dusunuyorum artık çok yoruldum yarını düşün borçları düşün onu düşün bunu düşün
Ben okulu bırakmayacağım evlenmek koca evine kapak atmak değil benim icin.Tabi ki okuyacağım çalışacağım zaten erkek arkadaşım şakayla karışık o okul bitecek ise girilecek ben bütün gün evde oturan kadın istemem birbirimize anlatacak biseylerimiz olsun diyorNe evlenmesi yahu. Önce bir işin gücün olsun. Eski eşim okulu bosver bırak evlenelim diye kapımda köle olmuştu iyi ki okul önce demisim. Yoksa şimdi mesleği olmayan biri şeklinde ortada kalacaktim. Hayatta sadece kendine güven tatlım yoksa çok pişman olursun
O birkaç sene içinde hamile kalırsan ne yapacksin. mücadelen iki katı zorlasacak. İllede ayrılırsin demiyorum zaten sadece biraz daha sağlam temelli olsun evliliğin. Kimseye muhtaç olma. Olur anlaşmazlık durumunda rahatlıkla kendi düzenini kurabilecegin bi mesleğin olsun en azından. Keske imkan bulabils3nde okulunu bitirs3n sevgilinde bu sürede bekler seni ondan sonra evlenirdinz. Mutluluklar tamam ama bundan önce hakkında hayirlisi olsunAma suan da durum pek ic açıcı değil zaten.Benim düşüncem iyi veya kötü bu evliliği yapmak ama tabi bu demek değil ki ayrılmak için evleniyorum asla oyle bişey yok onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum ama olurda ters bi durum olursa bile hemen ilk dk olacak hali yok yine bikac sene geçer o zamana kadar da benim okulum biter okuduğum bölümle ilgili iyi bir ise girerim o zaman hayatta yalnız olmak zor olmaz vs diye dusunuyorum artık çok yoruldum yarını düşün borçları düşün onu düşün bunu düşün
Teşekkür ederim :)O birkaç sene içinde hamile kalırsan ne yapacksin. mücadelen iki katı zorlasacak. İllede ayrılırsin demiyorum zaten sadece biraz daha sağlam temelli olsun evliliğin. Kimseye muhtaç olma. Olur anlaşmazlık durumunda rahatlıkla kendi düzenini kurabilecegin bi mesleğin olsun en azından. Keske imkan bulabils3nde okulunu bitirs3n sevgilinde bu sürede bekler seni ondan sonra evlenirdinz. Mutluluklar tamam ama bundan önce hakkında hayirlisi olsun