• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım yardim ettt

Yazın staj veya yaz okulu olmadığı için yurtta kalamiyorum.Is tam 1 aydır ariyorum internetten ve esnaflardan bi sürü yere başvurdum herkes aynı seyi söylüyor piyasa berbat işçi çıkartıyoruz .Erkek arkadaşım öğrenci değil calisiyor askerliğini yapti
Öğrenci olduğun şehirde mi yaşayacaksın peki evlendiğinde ...ayrı evin olacaksa kv kp ile yaşayacaksan ayrı mahallelerde oturcaksan bunlar ilerde sorun olmaması adına önemli şeyler en önemlisi okulu bitirmene engel olmayacaklarsa iyi düşün taşın öyle evliliğe karar ver evlilikte kolay değil ve aynı evin içine girdiğinde insanın gerçek yüzünü görüyorsun

Tatlim ailenle yasadigin sikintilari erkek arkadasina anlatma. Ve eger ailenden kurtulmak icin evlenirsen bile ona bunu hissettirme.
Cunku melek dedigimiz insanlarin da maslesef bir damari var. O damara bastiginda canini acitirlar.
Zayif gormeyedursunlar!
Aynen anlattıklarınıza katılıyorum ve konu sahibine de çok üzüldüm bende buna benzer bir çocukluk ve gençlik yaşadım aklıma onlar geliverdi birden. Ben de sizin yapmayın dediğiniz hatayı yaptım dediğiniz gibi oldu bazen o çok sevdiğiniz insan bile sizi öyle vurabiliyor inşallah sen hep mutlu ol yavrucuğum. Yaşadığın en kötü günün bu günün olsun bu da son olsun.:dua:

Zala ben evlenmenden yanayim aslinda.
Şöyle bir düşününce seni döven kardesinden, evden kovup git or..luk yap diyen ANNENDEN daha kötü ne olabilir ki hayatinda?
Evlenmek öyle sanıldığı kadar kötü degil ayrıca. Kisilere bagli bir durum sadece.
Anlayisa merhamete bagli.
Gercekten hicbir caren kalmadiysa evlen.
Kadin siginma evi falan onlar da bana hic sicak gelmiyor açıkçası. Allah kimsenin caresiz kalmasina izin vermesin.

Vallahi ben de normalde kimseye git kurtuluş olarak evlen demem

Ama bu konuda benim de içime doğdu bu iş hayırlı olacak diye

Konu sahibesi gelişmelerden haberdar edin bizi

Ne yazık ki yurtdışında yaşıyorum aynı ilde olsak gelin yazın benim evimde kalın derdim (ciddiyim)
Sizi ve makûl fikirlerinizi çok seviyorum

Erkek arkadaşım da anneside sonuna kadar okuyacaksin diyor kaldı ki bunu demelerine gerek yok bölüme çok iyi puanla girdim gelecek vaadediyor okumaktan vazgeçmek gibi birşey asla lugatimda yok erkek arkadaşım hiç bir şey değişmeyecek sadece birlikte yaşayacağız sorunların olmadan okula gidip geleceksin diyor bi nevi kendini sorunlarını çözmek için rahat yaşamam için paravan gibi kullandiriyor.Bilmiyorum bu fedakarlık bana çok derin geliyor böyle bi adam şeytan olur mu bilemiyorum
Bu hayatta herşey olabiliyor canım maalesef

İnşallah bu dedikleriniz olmaz ama ailesi gercekten değişecek gibi durmuyor .Geçen gün düğün olursa nasıl bişey giyersin falan konuşuluyordu ben balik gelinlik sirt dekolteli dedim halbuki bu insanlar dindar yani düğüne gelecek akrabalar hep mevlutle falan evlenmiş insanlar kadın ona rağmen çok yakışır sana boyun uzun falan dedi nikah seekeri yerine ağaç fidanı dagitalim dedim çok iyi fikir dedi yani bu kadari da rol olamaz sanki
bu konularda değil diğer konularda tepkiler önemli.
yazdığım gibi denemeden bilemezsin.
evlilikle ilgili hayallerini beklentilerini açık açık konuştun mu sevgilinle?

bu konularda değil diğer konularda tepkiler önemli.
yazdığım gibi denemeden bilemezsin.
evlilikle ilgili hayallerini beklentilerini açık açık konuştun mu sevgilinle?
Evet en uzak olduğum konu bebek zaten o suan ne desem sen nasıl istersen oyle 9olacak diyor sana asla baskı yapmam diyor anne babasıyla da bi alakamiz yok yani çok iyiyiz ama yakın oturma falan gibi bi durum yok.Bunlar dışında ben yurtdışına gitmek yaşamak veya sadece gezmek istiyorum bunlara da çok sıcak bakıyor benim ufkumu açıyorsun diyor

Öğrenci olduğun şehirde mi yaşayacaksın peki evlendiğinde ...ayrı evin olacaksa kv kp ile yaşayacaksan ayrı mahallelerde oturcaksan bunlar ilerde sorun olmaması adına önemli şeyler en önemlisi okulu bitirmene engel olmayacaklarsa iyi düşün taşın öyle evliliğe karar ver evlilikte kolay değil ve aynı evin içine girdiğinde insanın gerçek yüzünü görüyorsun
Şöyle ki iller farklı olmasına rağmen çok yakınlar şehir içi ulaşım gibi maksimum 45 dk sürüyor burda iyi bir üniversite var yatay geçiş yapmayı denecegim seneye ama bu 1 sene içinde servisle gidip gelecegim

Tatlim ailenle yasadigin sikintilari erkek arkadasina anlatma. Ve eger ailenden kurtulmak icin evlenirsen bile ona bunu hissettirme.
Cunku melek dedigimiz insanlarin da maslesef bir damari var. O damara bastiginda canini acitirlar.
Zayif gormeyedursunlar!
+1 evleneceksen bile sahipsiz olduğunu hissettirme

Evet en uzak olduğum konu bebek zaten o suan ne desem sen nasıl istersen oyle 9olacak diyor sana asla baskı yapmam diyor anne babasıyla da bi alakamiz yok yani çok iyiyiz ama yakın oturma falan gibi bi durum yok.Bunlar dışında ben yurtdışına gitmek yaşamak veya sadece gezmek istiyorum bunlara da çok sıcak bakıyor benim ufkumu açıyorsun diyor
inşallah çok mutlu olursun.

Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
R
Eğer kyk yurdu ise oraya 12 ay para ödenir yani aslında sen orada yaşamasan bile para ödüyorsun yazın istediğin gibi orada kalabilirsin

inşallah çok mutlu olursun.

Bir arkadasa kizmisin ama doğru önerilerde bulunmuş.
183 u ara durumunu anlat.
Olmadı yazlık bir yerde ise gir otelde kal.
Okulun bitip ise girmeden evlenmek büyük risk.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.

R
Eğer kyk yurdu ise oraya 12 ay para ödenir yani aslında sen orada yaşamasan bile para ödüyorsun yazın istediğin gibi orada kalabilirsin
Yaz okulu staj dışında yurtta barınmak isteğe bağlı değil hanımefendi evet para ödeyeceğim herkes ödeyecek ama kalamiyorum stajm yaz okulum olmadığı icin

Zala seni kimden isteyecekler ailen ne tepki verecek sorun çıkarmasınlar mı sana

8
Zala seni kimden isteyecekler ailen ne tepki verecek sorun çıkarmasınlar mı sana
Suan da zaten aile üyelerinin hiç biri arayıp sormuyor bile aylardır yurttayim teyzelerim dedem ananem babam kimse nasılsın demek için bile aramadilar oyle Kız isteme falan olmasın istemiyorum düğünde istemiyorum zaten olursa sadece nikah olsun

Devlet yurdunda kalmıyor musun ?
Bende kalıyorum yazın nöbetçi devlet yurdunda kalınıyor hiç bir şey göstermeden. Anlamadım hangi şehrin kyk sı bu

8

Suan da zaten aile üyelerinin hiç biri arayıp sormuyor bile aylardır yurttayim teyzelerim dedem ananem babam kimse nasılsın demek için bile aramadilar oyle Kız isteme falan olmasın istemiyorum düğünde istemiyorum zaten olursa sadece nikah olsun
Ailesi sonra bu durumu yüzüne vurmasın mı olmadı sen istemeden önce son görevini yap dedene yada annene söyle tepkilerini ölç ondan sonra karar ver söylemezsen kçtü sen olursun yine

Çok uzatma zala evlen okul bitene kadar da sabret

Back
X