kızlar merhaba şükürler olsun ki ha mi le yiiiimm.....Yüce Rabbim dualarımı kabul etti...dün 10.günümdü ve değerim 451 çıktı...2 blast embriyo transfer edildi,2.denememde hamdolsunki sonuç pozitif çıktı..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...ve tabiki değerimi her geçen gün katlasın ve bebeişlerim beni terk etmesin:CüvCüv:
canım doktorum Yücel Karaman dı ,sebepsiz inferliteydi belirti olarak 6. gün yumurtalıklarıma bir ağrı saplandı ama sonra geçti sonraki gün bi şeyim olmadı ama son iki gün sanki adet olucakmışım gibi yumurtalıklarım ağrıdı ama ara ara saplanan ağrı sonra geçiyodu bide son 2 gün beklemenin verdiği umutsuzluk vardı acabalarla dolu.....bu arada hangi merkez doktorun kim sorun neydi ve belirti olarak neler yaşadın bizimle paylaşırmısın canım
canım çok sevindim. inşallah hayırlısıyla kucaklarına bile alırsın bebişlerini.
daırısı başımıza 15günde kadar transferim olacak. hamişlerin duası kabul olur. du et:)
Merhaba rabbİm saĞlıkla ve hayırlısı İle kucaĞına alamyıda nasİp etsİn İnŞallah
bende bİ ara bu merkezİ dÜŞÜnÜyordum sana tÜp tedavİsİ ne kadara mal oldu sakıncası yoksa paylaŞırmısın bİrde yenİ yasada 2 .denemede 1 embrİyo transfer edİlmecektİ sana 2 tane konumuŞ 2.denemde bunu nasıl yaptılar ben doktorumla konuŞtuĞumda 1.ve 2.denemede tek embrİyo konulması Şartı getİrdİ devlet bende Çok ÜzÜldÜm bu duruma ama 2 tane koyan yerlerde varmıŞ ozaman bunu okuyunca Çok sevİndİm...
Rabbİme emanet olun.rabbİm bİzlerede kucaĞımıza alacaĞımız evlat hamİlelİĞİ nasİp etsİn İnŞallah rabbİme emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?