Allahıma binlerce kere şükürler olsun hamileyiiimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım darısı 10 güne kadar sana inşallah...canım öncelikle gönlünü ferah tut kuruntu etme Allahım bebiş veya bebişlerinin annişlerine tutunmasını nasip etsin...canım benim doktorum hem selman beydi hemde aysun hanımdı bi gittiğimde selman by ilgileniyodu öbür gidişimde aysun hnm ama ilk olduğu için doğal olarak kıyasta yapamıyodum 2.de en azından tedavi hakkında kıyas yapabildim ama şimdi gereksiz muhabbetlere girmiyim çünkü ben kendim şahsen transfer sonrası sadece iyi şeyler duymak ve düşünmek istedim çünkü kötü şey duyunca evhamlanıyorum o yüzden gönlünü ferah tut bebişlerde huzurlu bi şekilde annişlerine tutunsunlar...ayrıca senin ne gibi soru işaretlerin oldu ve tabiiki beylikdüzü medicana da mı yaptırdın

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. benimde doktorum, selman bey, aysun hanım ve murat beydi yani hepsi ile görüştüm (. 1 yumurta transfer ettiler ama 3.gün zor gelişen embriyo idi. 3 taneden bir tek bu kalmıştı. yumurtalarım kaliteli değildi. embriyo kalitesi hakkında tam bilgi vermediler. bilemiyorum. artık nasip kısmet diyorum canım. bende olumlu düşünmeye çalışıyorum. canım. sende bizler için dua et canım. hamilelerin duası kabul olurmuş :)))

arkadaşım tebrik ederim rabbim seni bebeklerinle taçlandırmış devamını dilerim darısı en tezinden bizede

şimdi gelelim doktoruna bende yarın sabah ilk görüşmeme gidicem çok heycanlıyım tam 6 yıldır uğraşıyorum bu 3.tüp denemem ama 3.tüpü yücel kahraman bürüksel tüp bebek burayı tavsiye edildi ve o kadar heyecanlıyımki tahmin edersin ki sende bu halleri sanki buruksel tüp bebek merkezi bana deva olacakmış gibi
bana biraz anlatırmısın çalışma şekıllerini memnun kaldınmı? Biraz bilgilendirirmisin buna ihtiyacım var.tekrar tebrikler

arkadaşım bende aynı dertle uğraşıyorum benimde senin gibi yumurta kalitesi kötü
döllenme oluyor ama ölüyor
bende şimdi 3.tüp denicem bürüksel tüp bebek merkezini çok araştırdım orda denicez

nusretcim çok sağol cevabın için, inşallah tedavin güzel geçer ve bebeğine kavuşursun. benimde bu olumsuz olursa başka merkez araştırmalarına gireceğim. inşallah gerek kalmaz ama eğer olmazsa mesafaye uzaklığa bakmadan daha teşekküllü bir merkez seçeceğim.. allahım emeklermizi boşa çıkarmasın

bu arada kaliteyi arttırmak için birşeyler kullanıyor musun?

canım kusura bakma hafta sonu nete giremedim... Allahım hayırlısıyla bebişlerine kavuşmanı nasip etsin...canım bende ilk medicanayı evime yakın diye tercih etmiştim malum çalışınca hem işe heme eve yakın olmasını tercih ediyosun ilk gittiğimde bana doğum kontrol hapı verdiler yumurtalar farklı boyutlarda olduğundan homojen olsunlar diye fakat hap ara ara kanamalara neden oldu o yüzden adetimin 2.günü hangi gün anlıyamadım bugünmüdür diye tarif ettim tamam sorun değil dediler iğneler haplar derken yumurtalar gayet iyi gidiyo dediler neyse 10 yumurta topladılar galiba sonra aradıklarında 6 tana kaldı dediler sonra aradıklarında 3 tane kaldığını söylediler ve pazar günü yumoşları toplamışlardı salı günü transfer ettiler yani 2. gün transferi yaptılar 1 tanesi 1. kalite diğer ikisi 2.kalite dediler ve tabiki 10 gün sonra kocaman negatifi gördüm sonra görüşmeye gidince neden negatifi gördük diye randevu ile gittiğim halde selman bey çok ilgisizdi çok yoğunum şu var bu var diye oysaki ilk görüşmemizde sıcak elektrik almıştım tabi insan ister istemez nasıl olsa parayı aldılar iş bitti diye düşünüyor bana yumurta rezerviniz iyi değildi kalitesi düşük gibi yüzeysel konuştular gerçi bakıyosun Allah nasip edicekse kalitesiz olmasıda çok önemli olmuyo dünyada yiyecek rızkı varsa Allahım nasip eder diye düşünmek lazım o yüzden kendince hep iyiyi düşün Allah sana ve eşine sağlık versin herşey olması gerektiği zaman oluyo....dualarım senin ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımın başına gerçi bakalım Allahım bizimde hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:

canım herşeyden önce teşekkür ederim tez zmanda Allahım sizlerede güzel haberinizi almayı nasip eder inşallah.....canım bu benim 2. denememdi ilkini zaten okuduysan biliyosundur.....bende yücel beyi kk dan hallisna ile görüştükten sonra kesin kararımı verdim onada binlerce keree teşekkürler bana o kadar güzel anlattıki brüksel ve ekibini gerçektende anlattığı gibiydiler...ilk görüşmede yücel bey soğuk biri gibi göründü gözümüze ama sonradan o kadar sevimli oldu ki veya ben öyle görmek istedim hemşireler o kadar güler yüzlüler ki özellikle hülya hemşire...önceki tedavilerde bana sebepsiz inferlite deniyodu yücel hoca uzun protokol tavsiye etti adetin 21. günü başlıyosun yumurtaları düzenli olarak takip ettiler ama ben 3 aşılama 1 tüp denemesinde bana hiç bir doktor eşimin sperm morfolojisi ile ilgili yorum yapmamıştı( ki testler eski tahlillerdi)ilk defa burda yücel bey morfolojide sorun var dedi ve IMSI tekniğini uyguladılar Allahıma binlerce şükür şu an için sonunu görürmüyüz bilmiyorum ama demekki hamile kalabiliyomuşum diye seviniyorum bakalım sonumuz ne olur...canım herşeyden önce olumlu düşün brüksel tüp bebek merkezine gittinmi bilmiyorum ama duvarda panoda bebklerin resimleri var tam ortada üsteki kel tombiş bebği ben çok sevmiştim ve eşime bizim ki böyle oucak demiştim hatta yücel beyede fotoğraflarla ilgili hangisindenn istersek ondan mı yapıyosun diye takılmıştım...bende sana arkadaşım hallisnanın dediğini diyim güzel düşün güzel şeyler başına gelsin bebişi brükselden alıp gi di ceeez:Saruboceq:

canım bide bende aynı düşünmüştüm sanki brüksel benim bütün derdime deva olucakmış gibi o n yüzden hiç bir merkezle görüşmeden direkt oraya gitmiştim

canım benim yaa... bende beni oraya yönlendiren wintersun arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum..
harcanmadığımı biliyorum.. verdiğim paranın son kuruşuna kadar emek karşılığını aldım..
kesinlikle tavsiye ediyorum..
ALLAH herkese nasip etsin inş sağlıkla tez zamanda.. :Saruboceq:
bize de inş kucağımıza aldığımız günleri göstersin.. :Saruboceq:

amiiinnn hallisnacım... Allah isteyen herkese nasip etsin... hamile olanlarında bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…