Allahıma binlerce kere şükürler olsun hamileyiiimmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bsp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canım.allah kucağına almayı nasip etsin.ben de sonuç bekliyorum.8.günüm bugün.benim gibi bekleyen herkes senin gibi mutlu oluruz inşallah.

hayırlı olsun canım.allah kucağına almayı nasip etsin.ben de sonuç bekliyorum.8.günüm bugün.benim gibi bekleyen herkes senin gibi mutlu oluruz inşallah.
amiiiiiiinnnnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin ne zaman test yapıcan ...çoğu gidip azı kalınca işte o zaman vesveseler başlıyo benim son iki günüm inanılmaz negatiftim ya yine tutmazsa diye kendi kendimi yiyip durdum ...o yüzden beklemenin ne demek olduğunu çok çok çok iyi bilirim..Allahım tüm isteyenlerin kucağını bebişleri ile doldursunnnn..:Saruboceq:

Cok tebrik ederim! Allah sonuna kadar saglikla ve mutlulukla erdirsin, bence ikizler! Gozunuzaydin...

çok teşekkür ederim canım .... hem ikiz olsalar tabi ki 1kız 1 erkek (sipariş tamam)bir defada iş biter diyorum ama eminim çok zordur...Allahım hakkımda ne hayırlı ise onu nasip etsin sağlıklı olsunlarda 1-2 farketmez...senin var mı yoksa beklemedemiyiz

amin canım.benim test günü 12 nisan. ben 10 nisanda gitmeyi düşünüyorum.dayanamıyorum çünkü.hayırlısı artık.

Ya kızlar bıŞey sorucam benım deĞerım 108.8 Çıktı gebeyım ama hastane bana gerek yok 2. Teste hamılesın degerın gÜzel dedı benım 11. GÜn degerım 108.8 sızce yarın tekrar yaptırıyımmı...

canım sen yine yarın yaptır ama doktorunlada konuş o seni yönlendirir

Tebriklerrr ... Allah saglikla , hayirla kucagina aldigini da göstersin ..

Darisi bizlere olsun insallahh ...

Kendine cok iyi bakk ..

Canim seni de cok tebrik ediyorum ..

ALLAH tamamina erdirsin .. Saglikla kucaklamayi da nasip etsin ..

B-hcg 11. güne göre gayet güzelll ..

Kafani buna bu kadar yormaa ..

Ama icin rahat edecekse baska bir yerde 2 gün sonra yine kana baktirabilirsin ..

Güzel hamilelikler diliyorm ikinize de.. a.s. a.s.

bsp tebrik ediyorum canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Darısı da bize olsun :lepi:

canim tebrik ederimmm
saglikla kucaginada alirsin-aliriz insallahhhh
Allahim kimseyi aratmasin,cok zor gercektende...
dileyen herkese nasip etsinnn

allah tamamina erdirsin arkadasim.darisi tüm evlat hasreti çekenlerin basina.

tebrikler canim, insan negatif haber alinca dunya basina yikiliyor, ama yilmamak lazim eninde sonun da burdaki herkes anne olacak bir gun, bak sen de anne oluyorsun hayirli hamilelik gecirmen dilegiyle...

tebrik ederim
darısı isteyen herkesin başına inşallah..

35 deniz...dragonlily.....angel78.....cucu .....hepinize çok çok teşekkür ederim arkadaşlar ..dilerim hepimiz kucağımızda bebişlerimizle hayırlı mutlu sona ulaşırız:Saruboceq::CüvCüv:

bsp tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı biz bebek özlemi çekenlerin başına inşallah dualarında bizleri unutma...

bsp tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı biz bebek özlemi çekenlerin başına inşallah dualarında bizleri unutma...

canım bebek özlemini çok iyi bildiğimden emin olabilirsin 2 gündür tüm dualarım sizlerle Yüce Rabbim hepimizin kucaklarını bebişleriyle doldursun....amiiinnn

bsp tebrikler canımm. allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım. medicana da doktorun kimdi. ve neden memnun kalmadın? bende orda yaptırdım. dün transfer edildi. benimde kafamda soru işaretleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…