kızlar merhaba şükürler olsun ki ha mi le yiiiimm.....Yüce Rabbim dualarımı kabul etti...dün 10.günümdü ve değerim 451 çıktı...2 blast embriyo transfer edildi,2.denememde hamdolsunki sonuç pozitif çıktı..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...ve tabiki değerimi her geçen gün katlasın ve bebeişlerim beni terk etmesin:CüvCüv:
amiiiiiiinnnnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin ne zaman test yapıcan ...çoğu gidip azı kalınca işte o zaman vesveseler başlıyo benim son iki günüm inanılmaz negatiftim ya yine tutmazsa diye kendi kendimi yiyip durdum ...o yüzden beklemenin ne demek olduğunu çok çok çok iyi bilirim..Allahım tüm isteyenlerin kucağını bebişleri ile doldursunnnn..:Saruboceq:hayırlı olsun canım.allah kucağına almayı nasip etsin.ben de sonuç bekliyorum.8.günüm bugün.benim gibi bekleyen herkes senin gibi mutlu oluruz inşallah.
Cok tebrik ederim! Allah sonuna kadar saglikla ve mutlulukla erdirsin, bence ikizler! Gozunuzaydin...
amiiiiiiinnnnn canım allahım isteyen herkese nasip etsin ne zaman test yapıcan ...çoğu gidip azı kalınca işte o zaman vesveseler başlıyo benim son iki günüm inanılmaz negatiftim ya yine tutmazsa diye kendi kendimi yiyip durdum ...o yüzden beklemenin ne demek olduğunu çok çok çok iyi bilirim..Allahım tüm isteyenlerin kucağını bebişleri ile doldursunnnn..:Saruboceq:
Ya kızlar bİŞey sorucam benİm deĞerİm 108.8 Çıktı gebeyİm ama hastane bana gerek yok 2. Teste hamİlesİn degerİn gÜzel dedİ benİm 11. GÜn degerİm 108.8 sİzce yarın tekrar yaptırıyımmı...
kızlar merhaba şükürler olsun ki ha mi le yiiiimm.....Yüce Rabbim dualarımı kabul etti...dün 10.günümdü ve değerim 451 çıktı...2 blast embriyo transfer edildi,2.denememde hamdolsunki sonuç pozitif çıktı..Allahım isteyen herkese nasip etsin ...ve tabiki değerimi her geçen gün katlasın ve bebeişlerim beni terk etmesin:CüvCüv:
Ya kızlar bİŞey sorucam benİm deĞerİm 108.8 Çıktı gebeyİm ama hastane bana gerek yok 2. Teste hamİlesİn degerİn gÜzel dedİ benİm 11. GÜn degerİm 108.8 sİzce yarın tekrar yaptırıyımmı...
amiiiiiiinnnn canım darısı başınızabsp tebrik ediyorum canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin. Darısı da bize olsun :lepi:
bsp tebrik ederim canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. darısı biz bebek özlemi çekenlerin başına inşallah dualarında bizleri unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?