• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahıma çok şükür hamileyimm.değerim 371.92

ayyyyyyyyyy kendim hamile kalmış kadar sevindimmmmmmmmmm kızlarr allah sağlıklı sıhattli çoğul gebelikler nasip etsin darısı bizlerin başına dualarınız bizdende eksik etmeyinnn kaçıncı denemeniz yaşınız kaç problem neydi... sakıncası yoksa bunlarıda söylermisiniz

cnm çok teşekkur ederim.darısı tüm isteyenlerin başına.İlk once cok inanarak başladım tedaviye,ve tedavi boyunca hep kendimi mutlu etmeye çalıştım.sorun ne olursaolsun bence ilk once inanmak gerekiyor.ve Allahıma çok şükür bu mutlulugu bize yaşattı.eşimde bir problem yok.benim 3cm lik çikolata kistim var.27 yaşındayım 1.denememizdi.Rabbim senin de gonlune gore verir inşallah.

hayılı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah.dua et bizlerede bizde bu mutluluğu yaşayalım allah bizlerede nasip eder inşallah birsürü bebiş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok teşekkur ederim.Dualarım hep sizinle.Rabbim senin de gonlune gore verir inşallah.Allahım sana bir sürü bebiş versin.

ayy canım cok cok tebrikkk ederim...

nurtenciimm ümit vermiş olmak istemem ama 3 embriyonun bence 3 ü de geliyor...

üçüz teyzesii oluruz artık :))) canım bizlere de dua et olur mu coook cook ihtiyacım var saol..
tekrar tebrik ederim

dualarım hep sizinle.Alahım gonlune gore verir inşallah.sana da bu mutluluğu yasatsın.

herkese tek tek teşekkur ederim.sizlerin dualarıyla ve desteğiyle bu sonucu elde ettik.sizlere çok çok çok teşekkur ederim.Allah hepinizden razı olsun.yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir inşallah.

nurtencim ben bugün doktora gittim ikizmiş canım 2 tne keseyi gödük 3.ye kesin karar veremedi ama gebelik kesesi değil herhalde dedi ...seninde muhtemelen ikiz yada üçüzdür allahın izniyle ...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

nurtencim ben bugün doktora gittim ikizmiş canım 2 tne keseyi gödük 3.ye kesin karar veremedi ama gebelik kesesi değil herhalde dedi ...seninde muhtemelen ikiz yada üçüzdür allahın izniyle ...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.beraber anne olucaz inşallah Allahın izniyle.

gözün aydin canim allahim tamamina erdirsin insallah ve saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin
rabbim anne olmak isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah

herkese tek tek teşekkur ederim.sizlerin dualarıyla ve desteğiyle bu sonucu elde ettik.sizlere çok çok çok teşekkur ederim.Allah hepinizden razı olsun.yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir inşallah.

Canım hayırlı olsun:nazar: ben seni tebrik ettim diye hatırlıyordum ama mesajı bulamadım. Etmemiş olabilirim bu aralar kafam dalgın çok sevindim sonucun pozitif olmasına aynı zamanda hamile kaldık( inşallah tabi ). Şu keseleri de bir görürsek hayırlısıyla. Değerin bayağı yüksek; ben de çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. Benim de 11.gün değerim 190 çıktı. Bir belirti var mı şu an ne hissediyorsun?
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ınşallah, isteyen herkesin tabi. Tüm annelerin ve anne adaylarının da anneler günü kutlu olsunalkisalkisalkisa.s.

cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.beraber anne olucaz inşallah Allahın izniyle.

sağol canım inşallah hayırlısıyla birlikte anne olcaz allahın izniyle ..ama inan bana tedirginlik bitmiyor ben şimdide 18 mayısı bekliyorum kalp atışlarını duymak için doktora gitcemde onlara kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum ama allahım koruyor meleklerimizi:nazar::nazar::nazar:....

Canım hayırlı olsun:nazar: ben seni tebrik ettim diye hatırlıyordum ama mesajı bulamadım. Etmemiş olabilirim bu aralar kafam dalgın çok sevindim sonucun pozitif olmasına aynı zamanda hamile kaldık( inşallah tabi ). Şu keseleri de bir görürsek hayırlısıyla. Değerin bayağı yüksek; ben de çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. Benim de 11.gün değerim 190 çıktı. Bir belirti var mı şu an ne hissediyorsun?
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah, isteyen herkesin tabi. Tüm annelerin ve anne adaylarının da anneler günü kutlu olsunalkisalkisalkisa.s.[/QU
ben de hatırlamıyorum :)))) çok teşekkur ederim olsunnn sonuçlar güzel olsun.şuan hiç bir sey hissetmiyorum.sadece ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama sadece ayaktayken.onun dışında hiçbirsey hissetmiyorum.sen nasıl hissediyorsun kendini.keseleri gorme heyacanı sardııı hem de nasıll.gecmiyor gunler.ben de senin anneler gununu kutlar mutlu huzurlu hayırlı bir 9 ay gecirmen dileğiyle...Allahım yardımcın olsun.

sağol canım inşallah hayırlısıyla birlikte anne olcaz allahın izniyle ..ama inan bana tedirginlik bitmiyor ben şimdide 18 mayısı bekliyorum kalp atışlarını duymak için doktora gitcemde onlara kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum ama allahım koruyor meleklerimizi:nazar::nazar::nazar:....[/

psikologlar derki içinde nasıl birşey yesertirsen onu doğurursun.bu nedenle çok rahat olmalı ve olumsuz asla düşünmemeli.tabiki heyecan olmalı ama olumsuzluk asla.ben de heyecandan suan o kadar heyecanlanıyorum ki,anlatamam.hayırlı huzurlu mutlu bir 9 ay gecirmen dileğiyle.Yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Back
X