- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Valla biliyorsun biz de ayni durumdayızÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Nasıl düşürürüm diye çabalayacağına kürtaj niye olmamış? Ne saçma ne cahil insanlar var.Geçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE
Yasak değil mi kürtajNasıl düşürürüm diye çabalayacağına kürtaj niye olmamış? Ne saçma ne cahil insanlar var.
Ben isyan etmiyorum kiGeçen hafta bende böyle isyan etmeye başladım ... 2 yıldır evliyim korunmuyoruz ama çocuk olmuyor ... Geçen hafta bir arkadaşım çocuğunu düşürmek için ne yapacağını sordu bana bende beni karıştırma dedim .. Bir hafta boyunca soğan içip durmuş ve düşürdü çocuğu .. Ben buna çok üzüldüm .. Ben 2 yıldır istiyorum millet nasıl düşüreceğim diye bana akıl soruyor .. Vardır Allahın bir bildiği .. Hayırlı zamanda versin inşallah İSTEYENLERE
Nasip işte kimisi sizin gibi bilmeden eşya kaldıruyo nasılsa hamile değilim diye yola cıkıyo vs sonra hamile olduğunu öğreniyoHamile olduğumu bilmeden soğan suyu, birsürü bitki çayı içtim bir hafta boyunca; rahim temizlensin rahatça tedaviye başlayım diye. En son bu regl normal değil diyerek test yapınca öğrendim hamile olduğumu. Hayatta herşey Allahtan.
Aminn hayırlısı olsun inşallah hep diyorum Allahım bizi evlatın varlıgıyla da sınama inşallahSizde kendinizce çocuk aldiran ve sokaga atan kişilerin bile çocuk sahibi olduğu halde sizinde bebeginiz olmasıni istiyorsunuz ama unutmayın ki evlat bir imtihandir kimine vererek kimine vermeyerek Allah a tevekkül edin hayırlısini dileyin.
Ben duamı hep ediyorum içimdenDua arkadaşlığı forumuna bak canım istersen orada hep dua ediyorlar tesbih filan da çekiyor lar.
Merhaba, Allahım cocugunuzu size bagıslasın..nasip işte canım herkesin bi hikayesi var seninki de güzelmiş umut oldu herkeseMrb canim. Ayni sorunla 8 sene savastim. Toplum icine cikmaz oldum. Herkez biliyorum bizim icin diyodu ama allah sizede nasip etsin demeleri bile kirip inciriyordu beni. 2 kez basarisiz tup bebek ve bir suru tedavi... artik pes etmistim 1 sene dedim hicbir tedavi gormicem dinlenecem demistim. Ve bu kelimemden 3 ay sonra hamile kaldigimi ogrendim. Benim icin hayal olan sey gerceklesiyordu. Mutlulugumuzu anlatamam. Simdi 5 bucuk aylik bi oglum var. Inan bana nasipse oluyor. Cok dua et isyan etme... imtahan bunu da unutma. Allah yardimcin olsun. Dualarimdasin :).
Adet oldum canım bugün doktora gidicem bakalım baslıyo bu ayValla biliyorsun biz de ayni durumdayız
Senin asılaman olacakti
Ne oldu?
10 haftaya kadar isteğe bağlı kürtaj hem hukuksal hem de tıbben uygundur.Yasak değil mi kürtaj
kurtaj yasak degilYasak değil mi kürtaj
aynı düşüncelerÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Çok merak ediyorum kürtajda acı filan hissedliyor mu bişey?kurtaj yasak degil
10 haftaya kadar yaptirilabilir
5 kez kürtaj olmuş biri olarak yazıyorum hiçbişey hissedilmiyorÇok merak ediyorum kürtajda acı filan hissedliyor mu bişey?
hayir kucuk bir operasyon , herhangi birsey hissedilmiyorÇok merak ediyorum kürtajda acı filan hissedliyor mu bişey?
benım ıkı olumsuz asılamam var işteMerhaba, Allahım cocugunuzu size bagıslasın..nasip işte canım herkesin bi hikayesi var seninki de güzelmiş umut oldu herkeseteşekkür ederim
Hmm annem ben 12yaşımdayken olmuştu baya acı cekmişti tıp çok ilerlemiş cidden5 kez kürtaj olmuş biri olarak yazıyorum hiçbişey hissedilmiyor
Hak etmek değill cünkü orasını sadece Allah bilirBen 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve otuzuma bastığım yıl çocuk düşünmeye başladık ama olmuyor. Tedavi görmeye başladık. Benim dönemimde evlenen benden önce veya sonra evlenene herkes hamile şuan, hatta 6 aylık evli eltim bile. Bence hak etmek olarak bakmayın olaya. Herkesin bir yolu var, bir sınavı var. Allah'ım başka dert verme derdime bin şükür deyip, şükredin derdinize, çünkü dermanı var.En azından tıp bu konuda çok ilerledi bir çok yol deneyebilirsiniz.Ayrıca otuz yaş ve sonrası bence anne olmak için harika bir yaş, olgunluğun ve doymuşluğun yaşı. Bir çocuğa en doğru yolu gösterme yaşı, en sağlıklı büyütme yaşı. Sıkmayın canınızı siz herkes kadar belkide herkesten daha iyi anne olacaksınızdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?