Allahımm noluur :(

Hayırlısı kızlar
İğneler tanesi 157 tl
Aşılama 1500tl
Muayene 45tl
Battık battık
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle donersin
O da paramı biz tüp bebege 10 bin tl harcadık sonuc sıfır
Maddi ve manevi cok zor
İnşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin

stres yapma olur

Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle donersin
O da paramı biz tüp bebege 10 bin tl harcadık sonuc sıfır
Maddi ve manevi cok zor
İnşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin
10 bin mi :0
Aynen canım maddi manevi herşeye katlancaz mecbur napalım :/ inşallah canım inşallah sen de tez zamanda bebişine kavusursun
Tedavi görüyo musun suan

Ben aşılama yaptırdım ama malesef sonuç alamadım. Ikı ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. Günde bir kullanmıştım.
Bana da günde bir adet yazmıs canım 4 günlük yazmıs şimdilik dedi sonrasını bilemem yumurta durumuna göre dedi..
Bu iğnelerin etkisi mi kaldı acaba canım iki ay sonra hamile kalmıssın ne güzel darısı bize :)

10 bin mi :0
Aynen canım maddi manevi herşeye katlancaz mecbur napalım :/ inşallah canım inşallah sen de tez zamanda bebişine kavusursun
Tedavi görüyo musun suan
Amin cnm hepimiz ins
Ben ara verdim,ilk deneme olmasına ragmen o kadar yordu ki beni tekrar ne zaman hazır olurum bilmiyorum

Amin cnm hepimiz ins
Ben ara verdim,ilk deneme olmasına ragmen o kadar yordu ki beni tekrar ne zaman hazır olurum bilmiyorum
Bence ara vermen daha iyi canım biraz dinlenmiş olursun belki buarada kendiliğinden olu verir
Ben de aşılamam tutmazsa ara veririm diye düşünüyorum

Ben iki üç ay kullandım klomen gibi, aşılama olmadan. Ilk dönem altı yumurta oldu, sonradan tek yumurta. Zaten benim yumurtlama sıkıntım da yoktu. Hiçbir şey kullanmadan da tek yumurta oluşuyordu. Pes ettim gitmedim doktora falan. O pes ettiğim dönem hamile kaldım.
Insallah bu cabalariniz bu ay sonuç verir, hayırlı, saglikli bir evladınız olur. Çok yıpratıcı bir süreç, çok iyi biliyorum. Benim üzerimde psikolojik baskı da vardı. Çok kötü şeyler işittim. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın.

Amin inşallah evet canım zor bi süreç cidden..
Ne gibi bir baskı vardı? Bu iğneler yumurta çoğaltıyor dimi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…