- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İlaç mi iğne miiCanım ilacın adı menogon
Eczacıya bida sordum ilaç firmasıyla da görüştü ilacın perspektifini de okudum 25 derece altında ışıksız yerde saklayın diyo napıyım sence
Ondandır belki canım hayırlısıBelki tedaviye göre değişiyo olabilir canım benimki tüp bebekti çünkü
İğne canım kutunun içinde toz ve su var onları karısıtıp vurulcak yazıyoİlaç mi iğne mii
Doğrudur o haldeİğne canım kutunun içinde toz ve su var onları karısıtıp vurulcak yazıyo
İnşallah tutar hiç gerek kalmazOndandır belki canım hayırlısı
Aşılama tutmazsa tüpe geçerim sanırım
hayırlı haberlerini bekliyorumHayırlısı kızlar
İğneler tanesi 157 tl
Aşılama 1500tl
Muayene 45tl
Battık battık
İnşallah burda paylasırım canımhayırlı haberlerini bekliyorum
Ben de senin hayırlı haberlerini bekliyorumhayırlı haberlerini bekliyorum
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle donersinHayırlısı kızlar
İğneler tanesi 157 tl
Aşılama 1500tl
Muayene 45tl
Battık battık
Evet canım şimdi baktım biraz da hatta kk de konu da açılmış kalçadan yazıyor
Sen aşılama ile mi hamile kaldın bide iğneden kaç adet vuruldun?
stres yapma olurÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
10 bin mi :0Hayırlı olsun cnm inşallah güzel haberlerle donersin
O da paramı biz tüp bebege 10 bin tl harcadık sonuc sıfır
Maddi ve manevi cok zor
İnşallah tüpe gerek kalmadan gelir bebegin
Bana da günde bir adet yazmıs canım 4 günlük yazmıs şimdilik dedi sonrasını bilemem yumurta durumuna göre dedi..Ben aşılama yaptırdım ama malesef sonuç alamadım. Ikı ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. Günde bir kullanmıştım.
İnşallah canım yarın aşılama için ilk iğnemi vurulcam buna bile heyecan yaptımstres yapma olur
Amin cnm hepimiz ins10 bin mi :0
Aynen canım maddi manevi herşeye katlancaz mecbur napalım :/ inşallah canım inşallah sen de tez zamanda bebişine kavusursun
Tedavi görüyo musun suan
Bence ara vermen daha iyi canım biraz dinlenmiş olursun belki buarada kendiliğinden olu verirAmin cnm hepimiz ins
Ben ara verdim,ilk deneme olmasına ragmen o kadar yordu ki beni tekrar ne zaman hazır olurum bilmiyorum
Bana da günde bir adet yazmıs canım 4 günlük yazmıs şimdilik dedi sonrasını bilemem yumurta durumuna göre dedi..
Bu iğnelerin etkisi mi kaldı acaba canım iki ay sonra hamile kalmıssın ne güzel darısı bize :)
Amin inşallah evet canım zor bi süreç cidden..Ben iki üç ay kullandım klomen gibi, aşılama olmadan. Ilk dönem altı yumurta oldu, sonradan tek yumurta. Zaten benim yumurtlama sıkıntım da yoktu. Hiçbir şey kullanmadan da tek yumurta oluşuyordu. Pes ettim gitmedim doktora falan. O pes ettiğim dönem hamile kaldım.
Insallah bu cabalariniz bu ay sonuç verir, hayırlı, saglikli bir evladınız olur. Çok yıpratıcı bir süreç, çok iyi biliyorum. Benim üzerimde psikolojik baskı da vardı. Çok kötü şeyler işittim. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?