Allahımm noluur :(

7 yıldır benimde olmuyor.bende artık olsun istemiyorum.rabbim verirse amennah diyorum.

Ben de böyle çok insan tanıyorum sokakta da görüyorum doğurup doğurup mendil sattıran çocuklarını çalıştıran..çocuk o yahu eli henüz kalem tutacakken oyuncak tutacakken bu nedir ??
Malesef ben o çocuklara çok üzülüyorum yani durumu olmayıp ta doğan çocuklar da dahil..o çocuğun günahı ne bakamıyosan korunacaksın

7 yıldır benimde olmuyor.bende artık olsun istemiyorum.rabbim verirse amennah diyorum.
Deme öyle canım yine de
tedavi oldun mu doktor ne dedi??
Eskiden annelerimiz ninelerimiz peş peşe nasıl doğruyomus neden günümüzde bu bukadar zorlaştı? Yedikleri içtiklerinden demeyelim öyle olsaydı anneannemin kırk çeşit hastalıgı olmazdı inanın cocuklugu gençliği köyde geçmiş tarlada büyümüş saglıklı beslenmiş ama şuan cok hasta

olduk cnm aşılama yoluyla hamile kkaldım 3. ayımda kaybettim.yaşım 32 eşim 36 yaşında.çok istedim zamanında şimdi hiç isteğim kalmadı.eskiden evet haklısınız peş peşe sorunuz bebği olanları bnde çok duydum bilmiyorum zaman meseles midir şans mıdır artık.

Çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum bebeğini kaybetmissin ama ben bu durumda olanlara hep şunu diyorum; bak en azından hamile kalabilmissin döllenme gerçekleşmiş biz daha bir yol katedemedik bile
İnşallah tekrar hamile kalırsın doğrursun saglıcakla

amin cnm.rabbim isteyen herkese versin.akışına bırak derim ben pskolojide çok önemli.

Korunmak nedir bil
Ben de eşim tiksindiği halde onu haftalarca içirdim, sonra gitti doktora sordu, doktor öyle saçma şey mi olur ya dedi tıp ilaç üretememis de, keçi boynuzu mu çözüyormuş dedi güldü. Gerçi benim eşimde bir problem yok, bende de sorun görülmedi sebepsiz infertilite diyorlar bize. Adrenalin olayına inanmıyorum. Her dönem bir söylenti çıkıyor. Bir ara, orgazm kasılmaları spermleri yumurtaya mi yaklaştırır, geri dışarı mı atar diye tartistiklarini hatırlıyorum. Ureme milyonlarca olasılıktan meydana geliyor. Her birini araştırmak imkansız. Deneme yanılma yöntemi işte. Herkeste farklı işler

Yaşın gayet genç enerjini umudunu düşürme sakin ol önce inşallah kucağına bebeğini alırsın ama önce rahat ol bir de herşey nasip diyede düşün

Canım açıkçası bunu doktoruma ben de sormuştum yani tedavi süresince ne yiyelim ne içelim gibisinden..
O da bana gülmüştü hiçbişey işe yaramaz nette yazılanlara takılma demişti
Aslında kafam karısık bu konuda
Çünkü bitkisel tarfilerle hamile kalan da var ama bi yandan bilimsel bir yanı yok saçma geliyo

Yaşın gayet genç enerjini umudunu düşürme sakin ol önce inşallah kucağına bebeğini alırsın ama önce rahat ol bir de herşey nasip diyede düşün
Burda yazılanlarla daha olumlu bakmaya başladım canım çok sağolun
Yaşım daha genç dimi yani çocugumun ilerde her döneminnde yanında olabilirim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…