- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İnşallah hepimizeAllahım en kısa zamanda hayırlı haberler nasip eder canım inşallah
Ben 27 yaşında kızımı kucağıma aldım iki yıl önce korunmayı bıraktık femara tedavisi görürken eşim rahatsızlandı onun öncesindede sperm değerlerimiz düşük çıkmıştı eşim istemiyorum demiyor ama üzerine düşmemeye başladı bende böyle bir dertten muzdaribim çok şükür anneliği tattım tekrar yaşamak istiyorum ayrıca kızımın bi kardeşinin olmasını çok istiyorum ama eşim oralı değil hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz cnm sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah anneliği sende ve tüm isteyenlerde tatsınTabi orası öyle nasipten öte yok
Ama bana göre 30lu yaşlar çok geç
Tabiki geç olsun güç olmasın demişler ama gönlümden geçen 22lerde filan evlenip 25 gibi anne olmaktı :)
Ne güzel Allah kızınızı size bagıslasınBen 27 yaşında kızımı kucağıma aldım iki yıl önce korunmayı bıraktık femara tedavisi görürken eşim rahatsızlandı onun öncesindede sperm değerlerimiz düşük çıkmıştı eşim istemiyorum demiyor ama üzerine düşmemeye başladı bende böyle bir dertten muzdaribim çok şükür anneliği tattım tekrar yaşamak istiyorum ayrıca kızımın bi kardeşinin olmasını çok istiyorum ama eşim oralı değil hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz cnm sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah anneliği sende ve tüm isteyenlerde tatsın
Ayyy inşallahhhh çokk sevindim burada aldığım ikinci haber bu çok sevindim Rabbim hayırlı anne olmayı nasip etsinKızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
Geldim kan verdim sonucu bekliyorum
Hamile miyim sizce Allahım mucize :)
cok sukurr kavustun bebisine ^^ Allah ayirmasin hayirli saglikli evlat olir insaAllah ❤Kızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
ay hadi inşallah hayırlı haberler heyecanlandım ben deKızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
Aynı imtihanı yaşadım çok zor hadi ikinci oldu şimdi üçüncüyü istiyorum yok diyor yine erkeğin çocuk istemeyeni çok zorBen 27 yaşında kızımı kucağıma aldım iki yıl önce korunmayı bıraktık femara tedavisi görürken eşim rahatsızlandı onun öncesindede sperm değerlerimiz düşük çıkmıştı eşim istemiyorum demiyor ama üzerine düşmemeye başladı bende böyle bir dertten muzdaribim çok şükür anneliği tattım tekrar yaşamak istiyorum ayrıca kızımın bi kardeşinin olmasını çok istiyorum ama eşim oralı değil hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz cnm sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah anneliği sende ve tüm isteyenlerde tatsın
Benim kuzenim de tam 8 sene uğraştı aşılama , tüp bebek olmadı... Sorun yok diyordu doktorlar çok stres yaptığınız için olmuyor. En sonunda tüm tedavileri bıraktılar , 5 sene daha çocukları olmazsa karı koca evlat edinme konusunda anlaştılar , aradan geçen 6 ayın sonunda geldi minik prensin geleceği haberi :) Üstelik yaşınız çok genç bence , ben 40 yaşındayım oğlum 4 yaşında üstelik hiperprolaktin hastasıyım , yaşadığım hayat yüzünden istemiyordum çocuk sahibi olmayı dolayısı ile tedavi filan da olmadım çünkü o çocuğu dünyaya getirmeye hakkım olduğunu düşünmüyordum hamile kalma olasılığım neredeyse yoktu ancak ben çok ciddi şekilde intiharı düşünmeye başladığım hatta bunun kararını aldığım günlerde hamile olduğumu öğrendim. Öncelikle aldırmayı düşündüm hatta kürtaj randevusunu aldım hastanede doktor beni bekliyordu dur dedim dur yaşayacak bu can eğer Rabbim onu bana gönderdiyse ben de onun için yaşayacağım. Ve doğurdum hayatım tamamen keşkeler pişmanlıklar ve hatalar zinciri ile dolu olmasına rağmen bu hayatta tek doğru bir şey yapmışım iyi ki de yapmışım , çok kötü bir evlilikten çıkmış , çok zor zamanlar geçirmiş olmama rağmen , maddi manevi pek çok şey ile tek başıma mücadele ederken akşam oğlumu yuvadan aldığım anda o bıcır bıcır konuşmaya başlatıp , annecim dediğinde kendimi dünyanın en güçlü insanı sanıyorum. Onun için dünyayı yakarım... Neyse çok uzattım Rabbim en doğru zamanı bilir , size düşen sadece gerçek anlamda sizde yada eşinizde bir sağlık problemi olup olmadığını araştırmak eğer tedavi gerektiren bir durum yok ise evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın ,dilerim Rabbim en kısa zamanda size bir melek gönderir.Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
ben 38 oldum
rahat olun kızlar
Amin canımmmm inşallah kanda da çıkar ya :)Ayyy inşallahhhh çokk sevindim burada aldığım ikinci haber bu çok sevindim Rabbim hayırlı anne olmayı nasip etsin
Aminnn canımmcok sukurr kavustun bebisine ^^ Allah ayirmasin hayirli saglikli evlat olir insaAllah ❤
Biz 18aydır istiyordukLütfen sonucu bildirin ne kadar süredir istiyorsunuz
İnşallah yaaa ben kanda da görene kadar inanmıcam galiba Allahım nolur ya :)Gözünaydın, inşallah duaların kabul olur..
mesajını okuyunca çok sevındım ciddi miisn kendiliğinden hamıle mı kaldın :)Biz 18aydır istiyorduk
Geçen ay ilk aşılamamı oldum ama tutmadı adet olmuştum
Bu ay adetim gecikti evde test yaptım çift çizgi ilk kezzz :)
Sonucu yazarım mutlakaaa yarım saat sonra sorcam bakalım
İnşallah ya elim ayağım dolaştııa
ay hadi inşallah hayırlı haberler heyecanlandım ben de
çift çizgi çıktıysa hamilesin işte:)İnşallah yaaa ben kanda da görene kadar inanmıcam galiba Allahım nolur ya :)
Teşekkür ederimm canımmm valla bilmiyorum ki ilk kez çift çizgiyi görünce hemen hastaneye attım kendimi :)mesajını okuyunca çok sevındım ciddi miisn kendiliğinden hamıle mı kaldın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?