Allahımm noluur :(

Tabi orası öyle nasipten öte yok
Ama bana göre 30lu yaşlar çok geç
Tabiki geç olsun güç olmasın demişler ama gönlümden geçen 22lerde filan evlenip 25 gibi anne olmaktı :)
Ben 27 yaşında kızımı kucağıma aldım iki yıl önce korunmayı bıraktık femara tedavisi görürken eşim rahatsızlandı onun öncesindede sperm değerlerimiz düşük çıkmıştı eşim istemiyorum demiyor ama üzerine düşmemeye başladı bende böyle bir dertten muzdaribim çok şükür anneliği tattım tekrar yaşamak istiyorum ayrıca kızımın bi kardeşinin olmasını çok istiyorum ama eşim oralı değil hepimiz farklı sınavlardan geçiyoruz cnm sabretmekten başka elimizden birşey gelmiyor inşallah anneliği sende ve tüm isteyenlerde tatsın

Ne güzel Allah kızınızı size bagıslasın
Darısı bizlere inşallah

Kızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
Geldim kan verdim sonucu bekliyorum
Hamile miyim sizce Allahım mucize :)
Ayyy inşallahhhh çokk sevindim burada aldığım ikinci haber bu çok sevindim Rabbim hayırlı anne olmayı nasip etsin

Aynı imtihanı yaşadım çok zor hadi ikinci oldu şimdi üçüncüyü istiyorum yok diyor yine erkeğin çocuk istemeyeni çok zor

Benim kuzenim de tam 8 sene uğraştı aşılama , tüp bebek olmadı... Sorun yok diyordu doktorlar çok stres yaptığınız için olmuyor. En sonunda tüm tedavileri bıraktılar , 5 sene daha çocukları olmazsa karı koca evlat edinme konusunda anlaştılar , aradan geçen 6 ayın sonunda geldi minik prensin geleceği haberi :) Üstelik yaşınız çok genç bence , ben 40 yaşındayım oğlum 4 yaşında üstelik hiperprolaktin hastasıyım , yaşadığım hayat yüzünden istemiyordum çocuk sahibi olmayı dolayısı ile tedavi filan da olmadım çünkü o çocuğu dünyaya getirmeye hakkım olduğunu düşünmüyordum hamile kalma olasılığım neredeyse yoktu ancak ben çok ciddi şekilde intiharı düşünmeye başladığım hatta bunun kararını aldığım günlerde hamile olduğumu öğrendim. Öncelikle aldırmayı düşündüm hatta kürtaj randevusunu aldım hastanede doktor beni bekliyordu dur dedim dur yaşayacak bu can eğer Rabbim onu bana gönderdiyse ben de onun için yaşayacağım. Ve doğurdum hayatım tamamen keşkeler pişmanlıklar ve hatalar zinciri ile dolu olmasına rağmen bu hayatta tek doğru bir şey yapmışım iyi ki de yapmışım , çok kötü bir evlilikten çıkmış , çok zor zamanlar geçirmiş olmama rağmen , maddi manevi pek çok şey ile tek başıma mücadele ederken akşam oğlumu yuvadan aldığım anda o bıcır bıcır konuşmaya başlatıp , annecim dediğinde kendimi dünyanın en güçlü insanı sanıyorum. Onun için dünyayı yakarım... Neyse çok uzattım Rabbim en doğru zamanı bilir , size düşen sadece gerçek anlamda sizde yada eşinizde bir sağlık problemi olup olmadığını araştırmak eğer tedavi gerektiren bir durum yok ise evliliğinizin tadını çıkarmaya bakın ,dilerim Rabbim en kısa zamanda size bir melek gönderir.

Son düzenleme:
Biz 18aydır istiyorduk
Geçen ay ilk aşılamamı oldum ama tutmadı adet olmuştum
Bu ay adetim gecikti evde test yaptım çift çizgi ilk kezzz :)
Sonucu yazarım mutlakaaa yarım saat sonra sorcam bakalım
mesajını okuyunca çok sevındım ciddi miisn kendiliğinden hamıle mı kaldın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…