Allahımm noluur :(

Rabbim her şeyin hayırlısını bilir. Sallantıdaki bir evlilikte çocuk yapmak zaten sağlıklı değil. Bir de bu açıdan düşünün. Her şeyin hayırlısı olsun

Bende 24 yaşında evlendim şimdi 29 yaşındayım ve 30 yaşında anne olacağım, evlendim bu yıla kadar vajinismusla uğraştım inanın aklımın ucuna bile gelmeyecek şeyler yaşadım,hayat işte bazı şeyler nasip ve ondan ötesi yok.Hiç düşünmezdim bende 30 yaşına kadar anne olamayacağımı ama olmayınca olmuyormuş, sizi anlıyorum bu düşünceleri bende o kadar çok yaşadım ki ve yaşarken o kadar çok zorlandım ki, hayat yine bildiğini yapıyor üzmeyin kendinizi herşeyin hayırlısı.

Bi yandan da diyorum ki şuan bebeğim olsa ona nasıl bakıcam hiçbişey bilmiyorum bebek bakımıyla ilgili :)
Ona güzel bi hayat sunabilcek miyim iyi bi anne olabilcek miyim vs vs

Tlc de gördüm
Bir kadın var kanser oluyor tedaviler kemoterapi filan derken yumurtaları zarar görüyo ve doktorlar asla hamile kalamazsın diyorlar cocukları olmuyo
Evlatlık ediniyorlar bi bebek
Tam o cocuk 9.aya geldıgınde kadın hamile oldugunu ögreniyo gözyasları içinde filan cok güzeldi o an :)

Ah o duygusallik beni öldürecek. Eskisi gibi degilim aslinda ama ailemden uzaktayim baska sehirde evliyim sanirim onlarinda etkisi var. Öğretmenim ama bu yıl calismiyorum kpss calisiyorum evde. Calismamak evde olmakta kotu benim icin. Iş basvurularimdan ses cikmadi. Bu boslukta da daha cok kafayi takiyorum sanirim. Insallah isteyen herkes hayirli zamanda hayirli evlatlara kavusur

Aynıyız canım işte ben de şuan calısmıyorum aşılama için ve doktora git gellerim oluyo o sebeple..evde olunca ister istemez herseyi düşünüyosun bide vakit geçmiyo
En azından sen kpss calısabiliyomıssun ben calısamıyorum ona

Kpss ye de guzel baslamistim ama onda duzenli degil. Araya bir seyler girip birakinca soguyor insan ders calismaktan. Kendi capimda kendimi oyaliyorum örgu oruyorum, ders calisiyorum yemek temizlik derken aksam oluyo

Kpss ye de guzel baslamistim ama onda duzenli degil. Araya bir seyler girip birakinca soguyor insan ders calismaktan. Kendi capimda kendimi oyaliyorum örgu oruyorum, ders calisiyorum yemek temizlik derken aksam oluyo
En iyisini yapıyosun canım boşver cok ta eziyet etme kendine
Ben de kitap okurum dizimi izlerim tv yemek temizlik yaptıgım farklı bisey yok

Infertılıteye gtmedın mı? oraadakı yas aralıgını gzlemlemedın mı? o kadar cok kı sen tek degılsın bende evlendgımden berı kalamamıstım yıllarım hastanelerde gectı asılama oldum 4 kere en son kıst olustu bır ay ara dedı hıc beklemedıgım zamanda kaldım vaktı zamanı gelınce oluyor sadece sabret, varya cok gucsuz hıssedıyrdum hersey ust uste gelmıstı baska saglık srunlarım cıkmıstı en aklımda yokkn cıktı geldı hep benım gıbı ugrsan arkadaslarıma dualarım sadece duana sarıl sabret gececeek

Eminim pes etmemislerdir dışarda öyle gözüküp içinde yaşamak ya bilmiyorum herkes bekliyo şimdi sorup duruyo
Gerçekten pes ediyordum. Bana da diyorlardı kafana takmayınca oluyor. Ama ben "nasıl olurda kafama takmam ki" diye düşünüyordum.
Sonra kafama Gerçekten takmadım adetim hep düzensizdi. Hep test yapıp üzülüyordum. O ay 15 gün geçti. Ablam zorla yaptırdı. Allah sana da herkese de nasip etsin.

İnterfiliteye gitmedim düzenli gittiğim kadın doğum uzmanım var
Siz de neler yasamıssınız ama sonrası ne güzel bi hediye olmus size yasadıklarınıza bi armagan olmus inşallah bize de nasip olur :)

Amin canım inşallah ya ama kafaya takmadan nasıl durulur ki aklıma gelmese bile adetim yaklasınca geliyo acaba bu ay olmasam da o güzel haberi alsam herkese nasıl açıklarım diye hayaller kuruyorum :)

Ayni yastayiz yeni evlendim evlilige alisana kadar 2yil fln cocuk dusunmuyorum gec kaldim diye kendinize dert etmeyin 30 yas gec bir yas degil annemle de aramda yaklasik 30 yas var hic sorun yasamadik arkadas gibiydik hep siz pes etmeyin biliyorum kafaniza takmamaniz imkansiz insallah yakin zamanda bebeginiz olur

Tabikş herşeyin hayırlısı vakti gelmeyince olmuyor işte napalım beklicez belki de hiç gelmeyecek o vakit

Amin inşallah
Ama sizce de 23-24yaş daha iyi değil mi anne olmak için ne biliyim yıllarımı cocugumu büyüterek onunla enerjimi harcayarak gecirmek çok isterdim şimdi okul cagında cocugum olsaydı diye düşünüyorum bazen :) 30yaş geç bana göre

Ben tam tersini dusunuyorum gezmem gereken eglenmem gereken yaslarimi doya doya yasadim tatile gittim yurtdisi gezdim istedigimi yaptim eger cocugum olsaydi dediklerimin hicbiri olmazdi olaya bu acidan bakin bide cocuk cok guzel bir sey evet ama cok yorucu butun hayatinizi ona adamaniz gerekiyor

İnterfiliteye gitmedim düzenli gittiğim kadın doğum uzmanım var
Siz de neler yasamıssınız ama sonrası ne güzel bi hediye olmus size yasadıklarınıza bi armagan olmus inşallah bize de nasip olur :)

Insallah olur Allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmaz... Infertılıteye gtmenı tavsıye ederım doktordan doktora cok fark edıyr devlet hastanelerı cok donanımlı pluyor bır kadın dgum hastanesıne gıdebılırsen daha ıyı olur derınlemesıne arastırılır, ufacık seyler engel olabılıyor

Örneği şu sebeple verdim
Bu konu bukadar imkansız değilken biz neden imkansızlaştırıyoruz anne olmak bukadar olagan bişeyken neden bana imkansız geliyo
zamaninda gerceklesmesi muhtemel olmayan birsey icin kendinizi uzuyorsunuz.Olsaydi olurdu,belki de olmasi icin sartlar olgunlasiyor,belki su an anne olsaniz hazir degilsiniz bunlari dusunun.Annelige hazirlayin kendinizi pozitif olun benimle ayni yastasiniz erkek arkadasim bile yok isim de yok. Ama hayat bir sekilde geciyor imkansiz dediginiz seyin olabilecegine inaniln ilk once:) sahip olduklariniza sukredin,dua edin.Birseyi gercekten istediginizde o sizi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…