Allahımm noluur :(

Canim sabretmelisin
33 yasindayim ben de ugrastim bebek icin suan cok sukur hamileyim
Ama rabbim bilir dogup dogmiycagini...
Tevekkul etmekten baska caremiz yok.
Kismetse dogumum seneye yani bebegimle aramda 34 yas olucak :)
Gec olsun guc olmasin.
Rabbim tum isteyenlere verir ins.

Bir arkadas yazmis ilginc karsilastirmalar.ve evet bebek hak degildir.

Takinti yapmayin yasiniz gecmiyor.ben kizimi 24 yasinda dogurdum.simdi 33 yasindayim yeniden evleniyorum en az 2 yil istemem 35 te dusunurum.ki 35 bile bana gec gelmiyor.

Herseyin hayirlisini isteyin bu tarz mukayeseleri aklinizdan cikarin

Sana bisey diyim :) bende tedaviyle gebe kaldim ama soranlara soylemiyorum :) neden soyleyimki :) yaptik bi tane daha muhabbeti filan bile oldu :) gorende cok kolay sanar :) gel birde bana sor..aglamaktan helak oldugum zmnlari bilirim..tevekkul gerek bolca sabir.. tabii tedaviyide ihmal etmiyceksin canim..bende anne oldugumda 31 yasindaydim canim.. dogum animdada en cok ettigim dua Rabbim isteyenlere saglikli hayirli evlat ver dedim..

Tedavi goruyomusun? Neden hamile kalamiyorsun?

beklemek çok zor gerçekten isteyip olmaması. ayni düşüncelere kim bilir kaç kere kapıldım artık olmuyor olmayacak dediğim anda tam 4 yıl sonra öğrendim hamile olduğumu . çok ciddi diyorum kafaya takmak dahada zorlaştırıyor en iyisi kafanızı başka şeylerle meşgul edecek birsey bulmak..insallah en kısa zamanda olur daha fazla bekletmez rabbim hayırlısıyla.. .

Evet haklısınız bebek bakımı çok zor ama ben gezeceğim kadar gezdim yapabildiğim istediğim ne varsa yaptım artık onlardan haz almıyorum

İnşallah canım ne biliyim bi doktora başlayınca bida değiştirmeyelim dedik nerdeyse bi senedir ona gidiyorum kafam karısmaz mı farklı doktorlarla?

Doğru diyosunuz belki de zamanı gelmemiştir..inşallah Rabbim size de gönlünüze göre hayırlı kısmetler çıkarsın :)

Amin inşallah canım Rabbim sana da hayırlıca kucagına almayı nasip etsin darısı bize canım
Ama beklemek gercekten zormus

Bu sene haziran 2018 anneleri grubundaydim ama bebegimin kalbi durmuş.mecburen kürtaj oldum.11haftalık olması gerekirken 8haftalikken durmuş hemde kalbi..kurtajdan 17gün once..Benim yasim senden de büyük 34 yaşındayım.Asilamayla tutmuştu bebeğim..Allah herkese hayırlı evlat versin ve herkesi hayırlı ana-baba eylesin..Kader işte.bize düşen sabretmek...

Ne güzel 24yaşında anne olmussunuz tam benim hayalim olan yaşlarda
Takıntı değil de ister istemez her ay aklıma geliyo adet günlerimde filan..
Yani size göre elbette geç olmayabilir ama bana göre geç bi yaş 30dan sonra anne olmak bana göre her açıdan daha zor yani bi 23-24 yaşında olmak var bi 30dan sonra olmak var ne biliyim ben öyle düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm
İnşallah tekrar doldurur göbüşünü Rabbim bak en azından aşılaman tutmuş şimdi ne yapmayı düşünüyosun peki canım? Ben de aşılama yaptırcam

Bemde 3 sene tedavi sonucu asilama ile hamile kaldim her zaman gittiğim bi koaforum var 32 yasinda hemen pko hastasi hemde kilo problemi var kac kez asilama yaptirmis tutmamis bugun gittigimde kuafore baktim bayani goremedim ablasina sordum ne yapti tedaviye devam ediyormu diye tam umudu kesip artik ugrasmicam tedavinfelan rabbim verirse verir demis allahim da nasip etmis 3 aylik hamileymis suan hic farkina bile varmamis nirmal adet olamiyorum diye ilac yazdirmaya gittiginde ogrenmis ondan zamani vakti var demekki opmasi icin umudunuzu hic bi zaman yitirmeyin rabbim insallah tum isteyen ciflerimize nasip eder hayırlı evlatlar

Bence burada zaman kaybedeceğinize biran evvel çocuk sahibi olmak için tedaviye başlayın yaşınız hakikaten geçiyor ve çok geç kalmış olabilirsiniz

Tabi canım yaşamayan bilemez anlayamaz ki ben de aşılamayla hamile kalırsam ben de herkse söylemicem ne gerek var ki amin inşallah darısı bizlere canım beklicem napıyım elimden bişey gelmiyo
Bi sebep yok canım anne olamamamın sebebi yok saglıklıyız eşim de ben de ..bu hafta aşılama olcak adetimi bekliyorum

Şu stres etme kafanı rahat tut diyenlere bitiyorum demeyin efendim demeyin. 2 yıldır bu konularda okudum kafanız rahat olsun vs, ben de rahatlattim kafami klomen tedavileri aşılama aralarına aylar koydum tüp bebek doktoruna görün dediler 3 ay sonra gittim vb. Ne oldu? Hani çocuk meğer benim tüp bebekle bile olması zormuş yaşım 25 olmasına rağmen rezervim az olduğu için de öyle yıllarca bekleme lüksüm yokmuş. Gidin size doğru teşhis koyacak doktor arayın ve ona tutunun. Kafan rahatlayınca olacak diyenlere de inanmayın siz tedavinizi yapın tedavi sırasında olumlu düşünün yeme içme ilaç kullanma gibi herşeyi hamileymiş gibi düşünerek yapın ki bedeniniz bebeğe hazırlansın.

Allah sabır versin gördüm yazmak istedim aynı şeyleri mayıs ayında yaşadım inşallah rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin

İnşallah canım ne biliyim bi doktora başlayınca bida değiştirmeyelim dedik nerdeyse bi senedir ona gidiyorum kafam karısmaz mı farklı doktorlarla?

Hayır hayır bu yolda ne kadar cok doktor gorursen o kadar ıyı olur kesınlıkle ıyı dktr deyıp bı yere takılmak mantıklı degıl zaten yeterınce ıyı bır dktr olsaydı senı ınfertılıteye sevk ederdı... senın rahım fılmın var mı mesela? Hormonlrını takıp edıyormu? aylık rahım kalınlıgını takıp edıyor mu? Ne yapıyor mesela sana ? ben cok uzun suredır hastanelerde dolandım ya hemsırelerle artık tanıs olduk onlar sagolsun benı severlerdı ben onları severdımgayet ılgılılerdı ama onemlı olan doktormus anladım uc asılaama tedavımıaynı hastanede odum snra baska bır kadın dgum hastanesıne gectım sıl bastan butun tekıklerımı yaptılar mesela smear alınacaksa dktrumun kendısı aldı her mudahaleyı doktorun kendısı yaptı ınce ınce arastırdılar herseyı dger hastanede asılamayı ve yumurta takıbını pratısyenlere yaptrıyrlardı ama tevrubelı dktrun yapması guven verıyor gorunce aradakı farkı anladım ama ılk hastanem ıyı deyıp degıstrmeseydım hıc bızaman bılemıycektım farkı

Oncelikle Allah gonlune gore verir insallah..
Cocugu olmayanlarla degil
Birde sagligi.olmayanlarla
Aç olanlarla
Zulum gorenlerle
Huzursuz bin türlu hayat cilesi cekenlerle
Bir engelli kardesimizle
Bir kanser ablamizla
Vs vs bunlarla kendini bir yere koyarsan.sükredecek daha cok seyin olur..
Inan onlar bizim gibi bir hayat istiyor..
Sen bilincindesin ama uzulme kendine hayatla ilgili daha farkli felsefeler edin.
Yarin can verdigin zaman neden cocugum.olmuyor diye dusunmeye zamanin olmayacak.. Allahin sana verdigi imtihani kazandiginin mukafati olacak ins
O seni senden daha iyi bilir
Başi da bilir Sonu da bilir.. O izin vermesse yaprak kipirdamaz.. Sana bu sekilde rahmet ediyordur bilemessin.
Tedavini ol insallah elinden geleni yao sen

Sabretmek gerekiyor biz istediğimiz zaman değil vakti gelince oluyor canım. Ben şimdi ikinci tüp bebek transferimi oldum kimsenin haberi yok etrafına söyleme stresin artıyor ister istemez. Bende 33 yaşındayım nasipte varsa olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…