Allahin belasi adam !

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
İyi geceler arkadaslar,

Nasi baslasam bilmiyorum. Hangi cümle tamamlar hangi kelime anlatir acimi öyle büyük ki yukum nefesim kesiliyor adeta..

22 yasindayim 3 kardeşiz en kucukleriyim. Cefakar,fedakar dişiyle tirnagiyla kaziyip bu günlere getiren guzeller güzeli bi annem var ..
O benim herseyim bolluk içinde yokluk görmüş , çok çekmiş annem ..
Annem benim dünyada gördüğüm en güçlü kadin !

Lanet olasi bi babam var .. aman dedik başımızda dursun babadir atadir varligi yeter dedik bi gün yüzü göstermedi bize biz ona gösterdik içip gelip yuvamizi mahvettigi o günleri silip attik hayatimizdan . Toparlandik guclendik biz güzel bi ailemiz var lakin...

Benim öyle büyük bi kamburum var ki bu yük vicdanimi çok rahatsiz ediyo .. güvenim gitti , uyuyamiyorum. Inancimi kaybettim . Insan yakininada guvenmezde kime güvenir ki ??

Babam.annemi aldatiyo.
1 ay onceydi telefon dokumanlarindan yakaladim konusmalari... sordum inakr etti gözümün içine baka baka
Basit bisey sandim yakaladgimda saydim sovdum konusmadim küsüm kırgınım hala .. tam bakmamisim 15 gundur konusuyorlar saniyordum .
Kadin EVLI. torunu bile var ustelik !
Kadini aradim kendi tl. Siz kimsiniz.babamin tel sürekli. Cagrilarinizi görüyorum dedim.
"Hi kizim yanlislikla aradim ben" dedi. Yuzsuz ! Sen dedim benim.kim oldgumu.babam.kim ne biliyosun ? Sen kimsin ya nesin dedim annemin tirnagi olamazsin sen, kocana herseyi anlatirim utanmiyormusun dedim ne tl kapatti ne bişey. dedi ... ben.kapattim

O gunden beri konusmuyoruz o adamla. O gunden sonrada kayit yok gorusme yok seytan durttu bi bakiyim dedim 6 aylik zaten dokuman 6 aydir her saniye her dk gorusme var lanet olsun ki belkide 1 senedir ..

Bilmiyorum hic hiseu bilmiyorum .. icimde tatifi imkansiz bir aci var . Annem herseyden habersiz yanina.yatiyorum bana bakmiyo bile diyo kadinligini bile unutmus aldatilan bir kadin var karsimda hergun.ona hizmet eden.yemek yapan camasirlarini yikayip utuleyen..

Annemin hic.biseyden.haberi yok ! Onu uzmek istemiyorum cani yansin sucu yokken eksiklensin istemiyorum ! Onu kimsenin uzmesine.izin vermem

Ama sanki.bana yapilmis sanki bir daha kimseye guvenemeyekmisim.gibi ..
Babam bir.baskasinin.namusana goz dikmis bi adam !
Bildigim tek sey bir daha asla biz baba kiz gibi olamayacagiz hic hisey duzelmeyecek o benim en buyuk korkumla yuzlestrdi .. annem hep derdi okuma kizim su KK 'yi aldatilanlari korktugun basina gelir derdi cok korkardim icim urperirdi okurken ..
Allahim neden bunu yaptiki 50 yasinda hi adam hergun aylarca nebiinusur ben 1 lira isteyemezken param yok derken ne verdiki. Bu kadina??

Onumuz bayram o adamin elini.opmekmi ? Ben anca onun eline tukururum ! Konusmaya calismak.yerine itip kakiyo suraya gec bunu.ver diye konusuyor hala

O Kadini bulmaliyim ..
Bu bitecek bisey degil hi benim telefonunla eminimki baska seylerle iletisime geciyorlar !

Napmaliyim nolur soyleyin abimin dugun saati bile konusmuslar ! Lanet olsun 30 yil kahrini cekti bu kadin yetmedi .

Benim annem dunyalar guzeli. Bi kadin !

Ah ben.ne yapiyim siz soyleyim ?

Anladığım kadarıyla annene söyleme taraftarı değilsin. O zaman yapacak pek bişey kalmıyor geriye. Seni çok iyi anlıyorum , aynılarını yaşadım, yaşıyorum. Giderek alışıyosun malesef, ama sürekli diken üstünde yaşıyosun, guvenemiyosun ve onun yüzünden başka kimseye de guvenemiyosun. Gittikçe daha az hatırlıyosun ama her gördüğünde ya da şüpheli hareketini yakaladığinda en baştan basliyosun. Şu an bu saatte uyanık olmamin sebebi de o. Neyse ben daha fazla içimı dökmeden sana sabır diliyorum. Dua etmeni öneririm , iç huzurun için. Ama annem boşanir diyosan durma söyle, yıllarını harcamaktansa.

Anladığım kadarıyla annene söyleme taraftarı değilsin. O zaman yapacak pek bişey kalmıyor geriye. Seni çok iyi anlıyorum , aynılarını yaşadım, yaşıyorum. Giderek alışıyosun malesef, ama sürekli diken üstünde yaşıyosun, guvenemiyosun ve onun yüzünden başka kimseye de guvenemiyosun. Gittikçe daha az hatırlıyosun ama her gördüğünde ya da şüpheli hareketini yakaladığinda en baştan basliyosun. Şu an bu saatte uyanık olmamin sebebi de o. Neyse ben daha fazla içimı dökmeden sana sabır diliyorum. Dua etmeni öneririm , iç huzurun için. Ama annem boşanir diyosan durma söyle, yıllarını harcamaktansa.

Annem bosanir ama arkasinda kimse yok yanliz kalir :( kiyamam

Kadınla uğraşmak yerine annenize gerçekleri söyleyip arkasında durun.
Unutmayın annenizi aldatan kişi babanız.
Aynı durum benim başıma gelse anneme söyler ve bir an önce kurtulması için yardımcı olurdum.

Canim annene söyleme bence ayni seyi ben yasadim ve cok pisman oldum keske söylemeseydim perisan oldu kadin gunlerce agladi ve sonunda bosanamadilar gozunu onda acmis o olmadan kendini eksik hissediyor emeklerime ağliyorum ona degil ki derdi hep sende zamanla alisiyosun merak etme

Kadınla uğraşmak yerine annenize gerçekleri söyleyip arkasında durun.
Unutmayın annenizi aldatan kişi babanız.
Aynı durum benim başıma gelse anneme söyler ve bir an önce kurtulması için yardımcı olurdum.

Annemin.ve benim.ekonamik gucumuz yok.ben.1.seneye evlenmeyi dusunuyorum ve annem yanliz kalacak diye korkuyorum zaten babam.evi otel niyetine kullaniyor . Sorsan.bitti gorusmuyorum diyecek. Kayitta yok ama bunlar baska tl kullaniyorlar gibime.geliyor

Annemin.ve benim.ekonamik gucumuz yok.ben.1.seneye evlenmeyi dusunuyorum ve annem yanliz kalacak diye korkuyorum zaten babam.evi otel niyetine kullaniyor . Sorsan.bitti gorusmuyorum diyecek. Kayitta yok ama bunlar baska tl kullaniyorlar gibime.geliyor

Bilemiyorum.
Hani tamam para her şey de yine de ne bileyim bir çaresi olmalı.Annem evde masum bir şekilde babamı bekleyecek çamaşırını yıkayacak babam başka kadınla konuşacak.Annenizi kullanmak değil de nedir bu ?
Annenizi evlendikten sonra yanınıza alamaz mısınız bir süre ? Belki çok anormal olacak ama ?

Bilemiyorum.
Hani tamam para her şey de yine de ne bileyim bir çaresi olmalı.Annem evde masum bir şekilde babamı bekleyecek çamaşırını yıkayacak babam başka kadınla konuşacak.Annenizi kullanmak değil de nedir bu ?
Annenizi evlendikten sonra yanınıza alamaz mısınız bir süre ? Belki çok anormal olacak ama ?

Hayir hic anormal degil hatta benimle yasasin keske yasayabilse acikcasi ben söyleyip söylememek te bile kararsız kaldım: (

Annem bunu kaldiramaz ama

Hayir hic anormal degil hatta benimle yasasin keske yasayabilse acikcasi ben söyleyip söylememek te bile kararsız kaldım: (

Annem bunu kaldiramaz ama

Kim kaldırabilir ki yıllarınızı veriyorsunuz sonu böyle oluyor...Kimse hak etmiyor böyle bir şeyi.
İyice düşünmeniz gerek çünkü iki türlü de zor olacak sizin için.Eğer anneniz boşanmaya sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da uzaksa susmanız daha iyi olabilir,biraz annenizi gözlemleyin.

Canım cok zor bir durum
Bende 17 yaşında bunları yaşadım, tecrübeli değildik Çok üzüldük çok uğraştık
bizde ki fark annemde biliyordu, bende senin gibiydim anneme çok üzülüyordum, ozaman annemle de aram iyiydi,
Bu işler ortaya çıktıkça annem boşanmayı reddetti ( bunu kendince başarısızlık olarak düşünüyordu) aralarındaki ilişki saçma seviyesiz bir hal aldı, sonuç olarak ben ikisine de olan saygı ve sevgimi kaybettim
Yani ne desem bilemiyorum, çok zor çocuklar için, ben hep annem keşke boşansaydı diyorum, çalışan da biriydi üstelik, sinirleri bu kadar yıpranmaz ve bize ve kendine saygısı olurdu, benim gözümde de daha iyi bi yerde olurdu şimdi, babamın yaptıklarının acısını bizden çıkarmazdı belki
Oyüzden tek başına bişey yapman zor, söylemelisin bence, annende sakin bi şekilde düşünüp ne yapacağına karar vermeli

Canım cok zor bir durum
Bende 17 yaşında bunları yaşadım, tecrübeli değildik Çok üzüldük çok uğraştık
bizde ki fark annemde biliyordu, bende senin gibiydim anneme çok üzülüyordum, ozaman annemle de aram iyiydi,
Bu işler ortaya çıktıkça annem boşanmayı reddetti ( bunu kendince başarısızlık olarak düşünüyordu) aralarındaki ilişki saçma seviyesiz bir hal aldı, sonuç olarak ben ikisine de olan saygı ve sevgimi kaybettim
Yani ne desem bilemiyorum, çok zor çocuklar için, ben hep annem keşke boşansaydı diyorum, çalışan da biriydi üstelik, sinirleri bu kadar yıpranmaz ve bize ve kendine saygısı olurdu, benim gözümde de daha iyi bi yerde olurdu şimdi, babamın yaptıklarının acısını bizden çıkarmazdı belki
Oyüzden tek başına bişey yapman zor, söylemelisin bence, annende sakin bi şekilde düşünüp ne yapacağına karar vermeli

Anneniz bi savas vermiş., kaybetmiste olabilir kazanmista keske onun her kararinda yaninda olacağınızı hissettirseydiniz. Olaylar disardan.farkli bir.boyut aliyor ne yazikki icinde yasayan daha farkli anlamlar yukluyor. Acikcasi.annemin ayrilacagini dusunmuyorum yoplum yapisina bile erkektir.yapar gibi geliyor torunlari var bunu.goze almaz . Hi gelinimiz var el icine girdik dagilmis bir.aile.olalim.istemz bile bile sindirmesindense soylememek su an.icin en saglikli karar.oldugunu.dusunuyorum .

babama bir kere telefon gelmişti gece yarısı bi kadından. telefonu annem açtı. "çok istiyosan vereyim sana da sen çek artık ben bıktım" dedi. kadın bi daha aramadı

Kadının peşine düşmek , tehdit etmek çok yersiz .
Annene verdiği sadakat yeminini bozan baban olacak adam .

Ben bilmek isterdim . Kimse benden aldatıldığımı saklasın istemem .

Anneninde bilmeye hakkı var .

Gerekirse kolu kanadı bir süre sen olursun , onu yalnız bırakmazsın . Baban 50 ise annende genç bir kadın hala .

Yeni bir düzen kurabilir .

Babanla ev dışında bir mekanda konuş . Her şeyi biliyorum , tüm detayına kadar öğrendim .. de . İnkarına fırsat verme.

Şimdi ya gidip anneme yaptığın şeyi anlatırsın , eşek gibi af dilersin de . Ya da ben bu rezilliğini saklayıp annemi aptal yerine koymayacağım de .

Ha annen afferder etmez onu annen bilir .

Back
X