Allahin belasi adam !

kadın bekar olsa diyeceğim sadık kalması gereken kişi baban ama kadın da başka insanlara aynı durumu yaşatıyor. siz bence kanıt toplayıp sıkıştırın bakalım şüphe duygusunu yaşamak neymiş tatsınlar . acaba söyledi mi söyleyecek mi derdini çeksin bakalım ikisi de . onların yapmaya utanmadığını siz söylemeye utanmayın . bir de toplumda gördüğüm siz sessiz kalınca yaptığını düşünüp utanmak değil de tam aksi normalleştirip yüzsüzlüğü arttırmak oluyor . asla hareketleriyle size aptal olduğunuzu ima etmelerine izin vermeyin. kesinlikle benim fikrim iş uzarsa kadının çocukları ve kadının kendi anne babasından başlayıp haber verirdim .

kadın bekar olsa diyeceğim sadık kalması gereken kişi baban ama kadın da başka insanlara aynı durumu yaşatıyor. siz bence kanıt toplayıp sıkıştırın bakalım şüphe duygusunu yaşamak neymiş tatsınlar . acaba söyledi mi söyleyecek mi derdini çeksin bakalım ikisi de . onların yapmaya utanmadığını siz söylemeye utanmayın . bir de toplumda gördüğüm siz sessiz kalınca yaptığını düşünüp utanmak değil de tam aksi normalleştirip yüzsüzlüğü arttırmak oluyor . asla hareketleriyle size aptal olduğunuzu ima etmelerine izin vermeyin. kesinlikle benim fikrim iş uzarsa kadının çocukları ve kadının kendi anne babasından başlayıp haber verirdim .

Kadini tel tehdit ettim zaten o neden le sanirim tel num.kapattirdi aradgim gun su an ulasilmiyo :(

Kadının peşine düşmek , tehdit etmek çok yersiz .
Annene verdiği sadakat yeminini bozan baban olacak adam .

Ben bilmek isterdim . Kimse benden aldatıldığımı saklasın istemem .

Anneninde bilmeye hakkı var .

Gerekirse kolu kanadı bir süre sen olursun , onu yalnız bırakmazsın . Baban 50 ise annende genç bir kadın hala .

Yeni bir düzen kurabilir .

Babanla ev dışında bir mekanda konuş . Her şeyi biliyorum , tüm detayına kadar öğrendim .. de . İnkarına fırsat verme.

Şimdi ya gidip anneme yaptığın şeyi anlatırsın , eşek gibi af dilersin de . Ya da ben bu rezilliğini saklayıp annemi aptal yerine koymayacağım de .

Ha annen afferder etmez onu annen bilir .

Babmla yuzlestim zaten.herseyi bildigimi biliyor yuzsylugunde.dibine vuruyor :(

Bende soylemeyi cok istiyorum ama ayrilcagini dusunmuyorum

Annem bosanir ama arkasinda kimse yok yanliz kalir :KK43: kiyamam
Annenizin üç tane yetişmiş evladı var, neden yalnız kalır? Önce abilerinizle durumu konuşun, boşanma durumunda nasıl destek olabilirsiniz gerçekçi bir şekilde istişare edin. Sonra da beraberce annenizle konuşun. Baba da olsa, ailesine sadakati olmayan, başkasının karısına/namusuna göz diken her Ada'mın cehennemin dibine kadar yolu var.

İkinci uyeliginizmi bu sizin bu konuyu hatirliyorum bence annenizin bilmeye hakkı var

Kardeşlerinize anlatın bu durumu tek başınıza halledemezsiniz gibi geldi. Babanızı da "anneme söylerim yaptıklarını" diye tehdit etmek yersiz çünkü adam zaten senin bildiğini biliyor ve annene söylemenden çekinmiyor bile. Annenin boşanamayacağından emin olmuş gibi bi hali var. Ben olsam kanıt toplar sonra da dava açıp o kadını da çoluk çocuğuna rezil ederdim çünkü kadın da tam bi arsız

Annenizin üç tane yetişmiş evladı var, neden yalnız kalır? Önce abilerinizle durumu konuşun, boşanma durumunda nasıl destek olabilirsiniz gerçekçi bir şekilde istişare edin. Sonra da beraberce annenizle konuşun. Baba da olsa, ailesine sadakati olmayan, başkasının karısına/namusuna göz diken her Ada'mın cehennemin dibine kadar yolu var.
Ama o gunden.veri o num gorsme yok baska hi yerden konusuyolar eminim nasik ispat etcem bitti gorusmuyorum diycek

Anneniz detayları bilmese de şüpheleniyordur muhtemelen. Kocasının uzaklaştığını, ilgisizleştiğini bir haltlar karıştırdığını 1 senedir anlamamış olamaz bence. Biraz takip edin durumu bence ve tek başınıza taşımayın bu yükü kardeşlerinizide bilgikendirin konu hakkında

Kardeşlerinize anlatın bu durumu tek başınıza halledemezsiniz gibi geldi. Babanızı da "anneme söylerim yaptıklarını" diye tehdit etmek yersiz çünkü adam zaten senin bildiğini biliyor ve annene söylemenden çekinmiyor bile. Annenin boşanamayacağından emin olmuş gibi bi hali var. Ben olsam kanıt toplar sonra da dava açıp o kadını da çoluk çocuğuna rezil ederdim çünkü kadın da tam bi arsız

Kanitlarim tıkandı çünkü. Baska yerden.gorusuyorlar aradgim gunden beri konusma kayitlari yok:(

Babami tehdit etmedim senin bizim huzurumuZu bozmaya hakkin yok dedim pisligini temizlemeden gelme kimseye bisey anlatmiycam haberleri yok dedm

Anneniz detayları bilmese de şüpheleniyordur muhtemelen. Kocasının uzaklaştığını, ilgisizleştiğini bir haltlar karıştırdığını 1 senedir anlamamış olamaz bence. Biraz takip edin durumu bence ve tek başınıza taşımayın bu yükü kardeşlerinizide bilgikendirin konu hakkında

Tabiki anliyor bende anliyorum babam genckende yapmis diyorum ya canim.annem cok cekmis. :(

Ablam biliyor sehir disindan.geldi konuslaei kapatmistim o gitti yeni ondan baktim tekrar zaten. Ablam bilmiyormus gibi yapti soyelemedim dedigim icin yuz bulmasin diye . Onlara gore ne biliyim yaslilar ya umursamiyor gibu

Ama o gunden.veri o num gorsme yok baska hi yerden konusuyolar eminim nasik ispat etcem bitti gorusmuyorum diycek

Bilme şansınız yok maalesef ama bunu bir kere yapmış olması zaten yeterli. Anlattığınıza göre sizi caydırıcı olarak da görmüyor. Mutlaka kardeşlerinizle konuşun, durumu bilsinler. İlla ki kanıt gerekiyorsa, abilerinizden biri takılır peşine.
Ortak bir tavır şart, yarın evlendiğinizde eşiniz bu duruma şahit olsa, kendi annelerine sahip çıkamayan bir aile inanın onun nezdinde sizi de sahipsiz bırakır.

Kadinin numarasini kendine kaydet. Sonra facede arkadaslarini bul butonundan kisileri sec. Kadin facesi muhakkak ki vardir ve orda gorunur. Umarım kullaniyordur ve kendi ismi iledir. Gecmis olsun canim.

Kadinin numarasini kendine kaydet. Sonra facede arkadaslarini bul butonundan kisileri sec. Kadin facesi muhakkak ki vardir ve orda gorunur. Umarım kullaniyordur ve kendi ismi iledir. Gecmis olsun canim.

Canim bunu yaptim 1 ay oncesinde oturdgu eve kadar ogrendim ama iste bunlar neye yarayack

Bilme şansınız yok maalesef ama bunu bir kere yapmış olması zaten yeterli. Anlattığınıza göre sizi caydırıcı olarak da görmüyor. Mutlaka kardeşlerinizle konuşun, durumu bilsinler. İlla ki kanıt gerekiyorsa, abilerinizden biri takılır peşine.
Ortak bir tavır şart, yarın evlendiğinizde eşiniz bu duruma şahit olsa, kendi annelerine sahip çıkamayan bir aile inanın onun nezdinde sizi de sahipsiz bırakır.

Abimle nasil konusabilirim bilmiyorum :(

Babanız doğru düzgün bir adam olmamis zaten.içiyormuş, evi otel gibi kullaniyormus,v.b.şeyler. bu durumda anneniz emin olun ki aldatmayı da aklına getirmiştir. Bunları yapan biri bunu da yapabilir diye.neticede oda bir kadın. Ve hayat tecrübesi olan biridir. Kurcalamak istememiştir. Varsa bilmek istememiştir. Çünkü isteseydi biraz kurcalarken ve bulurdu oda.o yüzden söylemeyin. Belki anneniz tahmin etmiştir boyle seyler yapabileceğini. Ama insan sevmiyorsa ne yaparsa yapsın modunda girer.belki sevgisi bitmiştir. Yani bunlar derin mevzular. Siz söylemeyin. Çünkü her kadın bilmek isterse,emin olur bilirdi.huzurunu kaçırmayın bence.

annenin bilmeye hakkı var cnm ama kadının numarasından soyadını öğrenip yakınında biri mi öğrenebilirsin

Eğer bir gün açığa çıkar da anneniz başkasından öğrenirse size çok kırılabilir. Böyle bir şey saklanmamalı bence. Annenizin yanında siz varsınız, siz destek çıkın. Bu şekilde yalan bir hayat sürmek büyük hayal kırıklığı yaşatırdı bende.

Back
X