allahın gücüne gitmesin ama mutsuzum..

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
Kızlar ya daha önceki konularımı bilen bilir erkek arkadaşım vardı problemli bir ilşkiydi,bana yapmadığını bırakmadı.Şimdi ayrıyız ama şöyle de bir gerçek var üç senenin yarısı mutsuz geçse yarısıda çok mutlu geçmişti,çok aşıktım o da öyle..Etrafımda bu ilişkiyi onaylayan kimse yok..arkadaşalrım,annem,babam,tanıdıklar..Çünkü ailesi biraz problemli sevgilimde bana baskı kura,arkadaş çevresi hovarda olan,haftada bir içen ama baya bi abartıp içen..Ne bileyim beni çok el üstünde tututtuğuda oldu yerin dibine soktuğuda..
Sonuç olarak ayrıyız..Ve ben çok mutsuzum,hiç bişey canım istemiyor sabahları yataktan kalkasım gelmiyor,biryere gitmek istemiyorum.Onunlayken hep bi plan yapardık haftasonu şuraya gidelim böyle yapalım,pikniğe gidelim,sinemaya gidelim.Çok neşeli cana yakın biriydi,anlaşıyorduk..Ama işte ailesi problemli herşeyi küçük oğullarından bekliyorlar,düğün için para biriktirmesine bile karışıyorlardı..Evlenmeyi düşünüyorduk da..İşte öyle kızlar..Yani diyorum kurslaRAgideyim şunu yapayım..Yok içimden gelmiyor.Oturduğumuz ev bahçeli çok büyük site kafesi var sadece oraya gidiyorum ordada hep annemin arkadaşları oluyor benle yaşıt kimse yok..Ordada canım sıkılıyor sonra eve geliyorum.Şuan tatil için evdeyim normalde İzmir de okuyorum.İşte o yüzden de burdaki arkadaşlarım ya çalşıyor ya da müsait olmuyor.Her zaman görüşebileceğim kimsede yok..Eve gelip ağlıyorum,sonra daha çok içime kapanıyorum..Sadece dertleşmek istedim kızlar..Bişeyler yazarsanız mutlu olurum..Ya kimbilir ne dertler vardır ama bende çok sıkılıyorum hayatımdan..Annemle babamın arası hep kötü..Annemle babam sürekli kavgalı oluyor.İki küçük kardeşim var biri 5 diğeri 14 yaşında onlarda hiç rahat ermiyorlar.İkisi sürekli kavga halindeler..O kadar bunaldım ki artık..Ne yapsam ne etsem tam böyle bunalım sıramda sevgilime geri dönmek istiyorum sonra da yanlış bir karar vermekten korkuyorum.Çünkü zaten üç aydır bana çok çektirdi..Mutlu günler aklıma geliyor onunla olan..Ne yapsam ben bilemedim..

canım sen boşluğa düşmüşsün, insanın en çok hata yaptığı dönemlerden birini yaşıyorsun.
sevgiline geri dönme düşüncesini kesinlikle aklından bile geçirme( sebeplerini sen bizden iyi biliyosun)
öncelikle bu günlerin geçeceğine ve mutlu olacağına inan.
kendine acilen bir uğraş bul, kurslara gitmek istemiyorum diyosun ama evden çıkman için en iyi bahane kurslardır.
orda yeni insanlarla tanışırsın hatta belki ilgini çeken birileri bile olabilir,
değerli olduğunu ve yaşadığın kötü ilişkiyi haketmediğini ve ayrılmakla en doğru kararı verdiğini sık sık hatırla.
bol şans diliyorum sana.

haklısın cnm çok boşluğa düştüm çok..kendimi bu durumdan kurtarmam lazım dedğin gibi kurslar iyi olur ama heves kalmadı ki bende hep ağlama modunda evde pijamayla dolaşıorum bugün biraz kendime baktım bahçede dolandım en fazla 1 saat sürdü hemen sıkıntı geldi içimden eve gittim yine

Allah aşkına heves kalmadı deme, eminim çok gençsin, hayatın boyunca nelerle karşılaşacaksın,
ağlayacağın o kadar çok şey olacakki( inşallah olmaz) bu günlerine dönüp baktığında ne kadar safmışım ağlayıp kendimi üzmüşüm diyeceksin.
karşına bir anda öyle birisi çıkacakki, 3 sene boyunca yaşadığın ilişki gözüne çile gibi görünücek ve sen geçen yıllarına yanacaksın,
şimdi toparla kendini ben çıkıyorum, döndüğümde bu çilekeş halinden kurtulmuş ol:)))))

saol cnmm:)inş düzeltmeye çalışıcam kendimi

sabret bence.. sakın barışma. insanın başına kötü şeyler çoğu zaman sabırsızlıktan geliyo zaten.

Bence bol bol kitap oku bir sürü film al izle ( bunlardan biri 3 idiots olsun, dün izledim harika bı film.) aklına iyi günleri değil kötü günleri getir. Dua et ( inşirah süresi oku bol bol)

Ne güzel tatildesin

SeVgilin sana uc noktalarda hisler yasatiyorsa borderline kisilik bozuklugu olmasin. Bir internetten oku. Oyleyse aman diyim uzak dur.

kişisel gelişim kitapları al canım. ben öyle yapıyorum kötü hissedince iyi de geliyor.

Sakin geri donmeyi dusunme bence. Simdi deger vermeyen ilerde hic vermez. Demesi kolay deme. Benim 3 hafta once dugunum olucakti dugune 1 hafta kala biraktim. 5 yillik iliski dile kolay. Bende senle ayni durumdayim. Evden cikmiyorum. Hep uyuyorum. Bugun zorla abim disari cikardi yarim saat sonra geri gidelim diye tutturdum. Ama gecicek canim. Eninde sonunda gecicek. Biticek bu dertler. Okullar acilsa kafamiz dagilirdi. Ama gecicek insallah bu gunlerde. Sabredelerim

Ay cnm ya allah sabır versin sana da çok direniyorm barışmamak icin.o kadar üzdü ki..pisman olup geri döndü ama şimdi de aramıyor sende degiseceksin diyor bana..benim kusurum olmamasna ragmen olmustr belki de ama onunkinin yanında devede kulaktr cnm.dua ediyorm artk bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…