Kızlar ya daha önceki konularımı bilen bilir erkek arkadaşım vardı problemli bir ilşkiydi,bana yapmadığını bırakmadı.Şimdi ayrıyız ama şöyle de bir gerçek var üç senenin yarısı mutsuz geçse yarısıda çok mutlu geçmişti,çok aşıktım o da öyle..Etrafımda bu ilişkiyi onaylayan kimse yok..arkadaşalrım,annem,babam,tanıdıklar..Çünkü ailesi biraz problemli sevgilimde bana baskı kura,arkadaş çevresi hovarda olan,haftada bir içen ama baya bi abartıp içen..Ne bileyim beni çok el üstünde tututtuğuda oldu yerin dibine soktuğuda..
Sonuç olarak ayrıyız..Ve ben çok mutsuzum,hiç bişey canım istemiyor sabahları yataktan kalkasım gelmiyor,biryere gitmek istemiyorum.Onunlayken hep bi plan yapardık haftasonu şuraya gidelim böyle yapalım,pikniğe gidelim,sinemaya gidelim.Çok neşeli cana yakın biriydi,anlaşıyorduk..Ama işte ailesi problemli herşeyi küçük oğullarından bekliyorlar,düğün için para biriktirmesine bile karışıyorlardı..Evlenmeyi düşünüyorduk da..İşte öyle kızlar..Yani diyorum kurslaRAgideyim şunu yapayım..Yok içimden gelmiyor.Oturduğumuz ev bahçeli çok büyük site kafesi var sadece oraya gidiyorum ordada hep annemin arkadaşları oluyor benle yaşıt kimse yok..Ordada canım sıkılıyor sonra eve geliyorum.Şuan tatil için evdeyim normalde İzmir de okuyorum.İşte o yüzden de burdaki arkadaşlarım ya çalşıyor ya da müsait olmuyor.Her zaman görüşebileceğim kimsede yok..Eve gelip ağlıyorum,sonra daha çok içime kapanıyorum..Sadece dertleşmek istedim kızlar..Bişeyler yazarsanız mutlu olurum..Ya kimbilir ne dertler vardır ama bende çok sıkılıyorum hayatımdan..Annemle babamın arası hep kötü..Annemle babam sürekli kavgalı oluyor.İki küçük kardeşim var biri 5 diğeri 14 yaşında onlarda hiç rahat ermiyorlar.İkisi sürekli kavga halindeler..O kadar bunaldım ki artık..Ne yapsam ne etsem tam böyle bunalım sıramda sevgilime geri dönmek istiyorum sonra da yanlış bir karar vermekten korkuyorum.Çünkü zaten üç aydır bana çok çektirdi..Mutlu günler aklıma geliyor onunla olan..Ne yapsam ben bilemedim..