- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Korkma canım çok yeni ondandır daha kese oluşmamıştır beklemeni tavsiye ederim269 çıktı benim bugün ama ultrasonda hiç bir şey görünmüyor dedi doktor
Amin inşallahBenim de yazınca 4 Aralık çıkıyor rabbim hepimizin kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin
O zaman doktor cumaya kadar 3000lere çıkmasını bekliyor o yüzden cuma dedi. Hadi bakalım gelsin şu cuma :)Canım hayırlı olsun önceliklekeseyi görmesi için değerin 2000 3000 olması lazım. Kesenin içinde embriyo varsa sağlıklıdır zaten. Kimyasal gebrlik değer yükselmeden düşer. Dış gebelikte ise değer hiçbir zaman 2 katına çıkmaz. Rabbim sevincimizi kursağımızda bırakmasın inşallah . Hepimiz sağlıklı bi gebelik yaşarız ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsun hepimize doktor muhtemel doğum tarihini söylemez son adet tarihine göre hesaplandığı için kendimiz hesapladık benim ki de 7 aralığa denk geliyor
Amin ikimizinki yakınmış:) sen de görmedin değil mi keseyi?Benim de yazınca 4 Aralık çıkıyor rabbim hepimizin kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin
Darısı da bana benide 11 nisanda çağırdıO
O zaman doktor cumaya kadar 3000lere çıkmasını bekliyor o yüzden cuma dedi. Hadi bakalım gelsin şu cuma :)
Aynen canım karından görmek için erken vajinalden bakılsa görülür belkiAmin ikimizinki yakınmış:) sen de görmedin değil mi keseyi?
Oluyor ya benim bağırsaklarıma da vuruyor belimin alt tarafı ağrıyorDarısı da bana benide 11 nisanda çağırdızaman durdu geçmek bilmiyor sanki kızlar sizde adet olacakmış gibi ağrı oluyor mu?
Evet :))) çok teşekkür ederim senin de canım. Evet bende tüp benek annesi olacağım inşaAllah. Üçüncü denemede rabbim nasip etsin. Hepberaber kucağımıza aşmayı da nasip etsinG Gamzecikkk18 canim hayirli olsun hem bebegin hem topigin seninle transfer sonrasi bekleyenlerde karsilasmistik
Iyi aksamlar hanimlar
öncelikle kandilimiz mübarek olsun rabbim olmayan anneligi gercekten isteyen hakeden herkese nasip etsin
Bizde 6 yil olacak evleneli istemedik falan derken esim ameliyat oldu vs sonra bende kalitesiz yumurta cikti vs bi turlu olmadi bebegimiz
Subatta tedaviye baslayip Martta transfer oldum ilk tüp bebek denenemizdi rabbime cok şukur tuttu (5. gun 1 embriyo)
Sat:24 Şubat
Transferim:14Martta oldu
7. gunde 93
9.gunde 230
12.gunde 652 cikti
kendi uygulamama göre 5+2 deyiz
5 Nisanda kese icin cagirdi dr
(Aramizda tüp bebek anneleride var diye yazdim kizlar boyle ayrintili)
1Aralikta tahmini dogum
Aa merhaba :) teşekkür ederim. ben hiç beklemiyordum adete 2 gün kala(salı) akşam yaptım idrar testini pozitifti. Adet günümden bir gün sonra da (cuma) kan verdim. İnşallah vardır senin de. Heyecanlandım şimdi senin için de. Haber ver olur mu?penelopem canım gözün aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin darısı başıma bugünü sayma 1 gün kaldı bana da yarın yapsam diyorum test çıkar mı ki? Sen idrar testi yaptın mı ne zaman yaptın yaptıysan:)
İnşallah bakalım canım güzel haberlerle :) tekrar hayırlı olsun..❤Aa merhaba :) teşekkür ederim. ben hiç beklemiyordum adete 2 gün kala(salı) akşam yaptım idrar testini pozitifti. Adet günümden bir gün sonra da (cuma) kan verdim. İnşallah vardır senin de. Heyecanlandım şimdi senin için de. Haber ver olur mu?
Hayırlı olsunHayrlı olsun herkese insallah guzellikle 9 ayımız sonuclanir da bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Bende 30 mart cumartesi acile gidip beta hcg baktrdm kizlar henuz adetim gecmemisti 49.24 cikmisti 16 nisana randevu aldm en erken o tarihe vardı. Sizce cok mu gec olur ? Folikasit kullanmaya basladnz mi is yernde patronum 3. Cocuguna hamile folis asit doktor onermesine ragmen hic kullanmamis ve hic bir sknti olmamıs. ilk Gebelik kontrolune de evde yaptigi testten 2 ay sonra gitti. Şu an 9. Ayında kendisi de erkenden doktora gitmemi onermedi sizce ne yapaym ya
Saol canm :) 2 gunde bir cok erken degil mi ya ben sira bulamadm birde 16 nisana ancak bulabildm aciller de sknti bakmak istemiyolar beta hcgHayırlı olsun2 güne bi beta hcg değerlerine baktır 2 kat şeklinde artış varsa sorun yok demektir zaten keseyi görmek için değerlerinin 2000 3000 olması gerekiyor
amin canim insallah bu zorlu yolu cekmeyen bilmez dualarim butun kk icinBenim de 16 Mart transferdi çok az var aramızda :)
Olmaz mi canim beni tutunma zamaninda uykumdan uyandirmistiDarısı da bana benide 11 nisanda çağırdızaman durdu geçmek bilmiyor sanki kızlar sizde adet olacakmış gibi ağrı oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?