Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

O
O zaman doktor cumaya kadar 3000lere çıkmasını bekliyor o yüzden cuma dedi. Hadi bakalım gelsin şu cuma :)

Iyi aksamlar hanimlar
öncelikle kandilimiz mübarek olsun rabbim olmayan anneligi gercekten isteyen hakeden herkese nasip etsin
Bizde 6 yil olacak evleneli istemedik falan derken esim ameliyat oldu vs sonra bende kalitesiz yumurta cikti vs bi turlu olmadi bebegimiz
Subatta tedaviye baslayip Martta transfer oldum ilk tüp bebek denenemizdi rabbime cok şukur tuttu (5. gun 1 embriyo)
Sat:24 Şubat
Transferim:14Martta oldu
7. gunde 93
9.gunde 230
12.gunde 652 cikti
kendi uygulamama göre 5+2 deyiz
5 Nisanda kese icin cagirdi dr
(Aramizda tüp bebek anneleride var diye yazdim kizlar boyle ayrintili)
1Aralikta tahmini dogum

G Gamzecikkk18 canim hayirli olsun hem bebegin hem topigin seninle transfer sonrasi bekleyenlerde karsilasmistik
Evet :))) çok teşekkür ederim senin de canım. Evet bende tüp benek annesi olacağım inşaAllah. Üçüncü denemede rabbim nasip etsin. Hepberaber kucağımıza aşmayı da nasip etsin

Benim de 16 Mart transferdi çok az var aramızda :)

penelopem canım gözün aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin darısı başıma bugünü sayma 1 gün kaldı bana da yarın yapsam diyorum test çıkar mı ki? Sen idrar testi yaptın mı ne zaman yaptın yaptıysan:)

Hayrlı olsun herkese insallah guzellikle 9 ayımız sonuclanir da bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
Bende 30 mart cumartesi acile gidip beta hcg baktrdm kizlar henuz adetim gecmemisti 49.24 cikmisti 16 nisana randevu aldm en erken o tarihe vardı. Sizce cok mu gec olur ? Folikasit kullanmaya basladnz mi is yernde patronum 3. Cocuguna hamile folis asit doktor onermesine ragmen hic kullanmamis ve hic bir sknti olmamıs. ilk Gebelik kontrolune de evde yaptigi testten 2 ay sonra gitti. Şu an 9. Ayında kendisi de erkenden doktora gitmemi onermedi sizce ne yapaym ya

Aa merhaba :) teşekkür ederim. ben hiç beklemiyordum adete 2 gün kala(salı) akşam yaptım idrar testini pozitifti. Adet günümden bir gün sonra da (cuma) kan verdim. İnşallah vardır senin de. Heyecanlandım şimdi senin için de. Haber ver olur mu?

İnşallah bakalım canım güzel haberlerle :) tekrar hayırlı olsun..❤

Hayırlı olsun 2 güne bi beta hcg değerlerine baktır 2 kat şeklinde artış varsa sorun yok demektir zaten keseyi görmek için değerlerinin 2000 3000 olması gerekiyor

Hayırlı olsun 2 güne bi beta hcg değerlerine baktır 2 kat şeklinde artış varsa sorun yok demektir zaten keseyi görmek için değerlerinin 2000 3000 olması gerekiyor
Saol canm :) 2 gunde bir cok erken degil mi ya ben sira bulamadm birde 16 nisana ancak bulabildm aciller de sknti bakmak istemiyolar beta hcg

Darısı da bana benide 11 nisanda çağırdı zaman durdu geçmek bilmiyor sanki kızlar sizde adet olacakmış gibi ağrı oluyor mu?
Olmaz mi canim beni tutunma zamaninda uykumdan uyandirmisti
test yapmasam adet olacagim zannederim canim, yillardir belirti aramistim hamilelikle adet arasinda hic bi fark yokmus bende oyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…