Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Canim hayirli olsun bebegin gozun aydin
Seni yanlis yonlendirmek istemem ama bazi drlar hamilelik olusmadan 3 ay önce folic asit kullanilmasi gerektigini savunuyor
benimki tup bebek ben 3 ay once 5 tane vitamine basladim icinde folic asit de vardi kimine daha erken baslatmis mesela gebelik oncesi alinmasi gerekiyor diye biliyorum simdi yine kullaniyorum cesitli hap vitamin ama seni bilemeyecegim
saglik ocaklari bile ucretsiz veriyordu bi ara folic asiti aile hekimine sor istersen zaten hamile kalinca onlara bilgi vermemiz gerekiyormus
bende ikametgahimi aldirayim hemen haber verecegim mujdelerim artik

amin canim insallah bu zorlu yolu cekmeyen bilmez dualarim butun kk icin
hatirladim canim seni o zaman da konusmustuk 2gun var aramizda diye hadi hayirlisi kese kalp atisi onlar ne zaman seni benim 5 nisanda
Bana da kese için bugin kalp atışı için de 10 gün sonraya verdi bakalım vajinadan bakar Benim doktorum önce sıkıntı var mo amaçlı

Saol canm :) 2 gunde bir cok erken degil mi ya ben sira bulamadm birde 16 nisana ancak bulabildm aciller de sknti bakmak istemiyolar beta hcg
İmkanın varsa özelde yaptır yaparlar ama devlette kadın doğum hastaneleri yapmak zorunda. Doktor 2 günde bir kan tahlili istedi betaya bakılacak de mecbur yaparlar yapmak zorundalar. Onların keyfine kalırsa yapmazlar zaten. Ben acile gidiyorum doktor istedi diyorum yapıyorlar

Cok saol canm o zaman ben o sekilde soyliyim yaptiraym olmazsa ozelde yaptırirım

Bana da kese için bugin kalp atışı için de 10 gün sonraya verdi bakalım vajinadan bakar Benim doktorum önce sıkıntı var mo amaçlı
Anladim canim hayirlisiyla gorursunde duyarsinda insallah sat ve 12. gun degerin kacti senin canim benim doktorum beni gec mi cagirdi ne evet 8. haftaya kadar alttan bakiyolarmis iyi gormek icin

Anladim canim hayirlisiyla gorursunde duyarsinda insallah sat ve 12. gun degerin kacti senin canim benim doktorum beni gec mi cagirdi ne evet 8. haftaya kadar alttan bakiyolarmis iyi gormek icin
Adetim 27 şunattı transferde 16 Mart. 8. Gün değerim 188 di iki gün sonra 605 di. Evet verdikleri tarih baya geç şimdi gitsen bile keseyi görürsün Allah’ın İzniye

aynen ben özel hastanenin özelinde yaptırdım 10 lira filan aliyolar sadece bir saat sonrada sonuç

Arkadaşlar herkeze merhaba.Bende üç senedir uğrasıyordum.İki kerede aşılama oldum ama olmamıştı.Şuan kendiliğinden gebe kaldım dün kan değerime bakıldı 1161 çıktı aderimde 4 gün gecikmişti.Doktora daha gitmedim.Haftaya cuma diye planladım.Hepimize hayırlı olsun inşallah isteyen herkeze rabbim nasip eder.

benim 4+1 iken 184 idi aynı seninki gibi kese oluşmadığı için haftaya çağırdı 9 unda
Hayırlı olsun öncelikle :)ben son adet tarihine göre hesaplarsam 5 hafta 3 gün oldu tekrar kan vereceğim doktorum bana pazartesi bakalım dedi ama dayanamadım kan değerlerim yükseldiyse en azından sevinirim:) bu arada benim kasıklarımda agrı oluyor ayakta durursam ve de tuvaletten sonra sizde de oyle bir durum var mı?

sizede hayırlı olsun bi hafta var aramızda sanırım: :) bende belirti yok hiç sadece bi haftadır çok hafif lekelenmeler oluyo sade çook hafifte kasıkta arada biraz sızı oluyo haftaya gidicem ben 9unda umraım kese görünür sizinde benimde:))

Ayniyiz canim seni sat ne zaman benimde bugun 5+3 evet agri oluyor surekli degil ama ara ara bazen hafif bazen keskin

Ne güzel sizin adınıza çok sevindim rabbim ol der ve olur

kızlar sizin agridan kastiniz ne benim transferden sonra 3 ve 7. gunlerde olmustu ara ara adet olacak gibi yine oluyordu bugun hastaneye igne icin gitmekte yemegimi yapmakta zorlandim sol kasigima vuruyor arada karnima tamamen yayiliyor sizdede varmi bu tur agrilar

QUOTE="Ask-Erim, post: 59476912, member: 740200"]
kızlar sizin agridan kastiniz ne benim transferden sonra 3 ve 7. gunlerde olmustu ara ara adet olacak gibi yine oluyordu bugun hastaneye igne icin gitmekte yemegimi yapmakta zorlandim sol kasigima vuruyor arada karnima tamamen yayiliyor sizdede varmi bu tur agrilar
[/QUOTE]
Canım bende adet olacak gibi hafif ağrı oluyor ama uzun sürmüyor sen bi doktora git bence

Canım bende adet olacak gibi hafif ağrı oluyor ama uzun sürmüyor sen bi doktora git bence
[/QUOTE]
devam ederse agrim yarin sabah ilk isim bu olacak canim arada kesiliyor
cuma randevum vardi zaten yine giderim kendi doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…