Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Canım bahsettiğin sol taraftaki batma kasılma gibi şeyleri çok yaşıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimden beri. Doktora sordum herkeste farklılık gösterir yorulma dinlen stresten uzak dur dedi korkma sende birşey olmayacak rabbimin İzniyle

Amin canim insallah
bende de ilk ogrendigimde sag taraftaydi simdi sola gecti dis gebelikten cok korkuyorum
simdi biraz daha iyiyim sanki esimle konustum icim acildi
evde yanlizim bazen ister istemez strese giriyorum
guzel temennilerin icin cok sagol canim Allah razi olsun

Benim de hiç sağlı sollu ağrım yok tam rahimi hissediyorum ağrı oraya vuruyor adet sancısı gibi her defasında 5 dk falan sürüyor yüzüstü yatınca geçiyor ayaktayken yakalıyor. Bir de belimin en alt tarafı ağrıyor. Yarın gidücem brn de kese için. Aklınıza kötü şeyler getirip çağırmayın. Güzel şeyler düşünün. Ben de öyle alışmışım ki her şeyin kötüsüne kendimi hazırlamaya. Bu çok yorucu ve yıpratıcı. Bu defa yapmamaya çalılıyorum

Haklisin canim güzel düsünmek gerek ama tedaviyle olunca ister istemez aklima bin türlu olasilik geliyor benimde yarin 2de kese icin randevum var hayirlisiyla gideyim bakalim bugun o agri kayboldu cok sukur
hepinize saglikli rahat hamilelik diliyorum arkadaslar

güzel haberlerini bekliyoruz yarın için cnm

Merhaba kızlar agrım gecti benim insallah sizinde geçer ama benim değerim bugün resmen fırlamış sizce neden pazartesi 269 iken bugün 1900

Merhaba kızlar agrım gecti benim insallah sizinde geçer ama benim değerim bugün resmen fırlamış sizce neden pazartesi 269 iken bugün 1900
Canim benim 7. gunde 93
9.gunde 230
12.gunde 652
bak benimkide 2 kattan fazla artis gosterdi hep dr sordum cok iyi dedi
acilde yaptirdigim dr sordum 93ten sonraki artis kac olmali diye 180 dedi ayyy bildigim biseyi sormak da ayri sacma ama dr soyleyince icim daha rahat etmisti sonra sonuc cikti 230 kendi dr sordum iyi dedi

269 çıktı benim bugün ama ultrasonda hiç bir şey görünmüyor dedi doktor
canim merak ettigim sey alttan mi bakti sana
ama zaten deger cok azken bakmis gormemesi cok normal benimki 652 cikmisti 10 gun sonra gel demisti yarin gidecegim insallah görünür 5+5 olacagiz yarin

Ben de bu ağrı ile ilgili bişey yazdınız mı hiç diye bakıyordum benim de geçti tuhaf hissediyorum ağrı gidince sanki sorun varmış gibi :)) geçiyor demek ki ayy yarını iple çekiyorum inşallah benimki de fırlamıştır ve kese de gözükür dolu dolu

valla ayni ben bugün agrim yoktu gitti sonrasi malum endise neyseki tekrar basladi benimde yarin kese kontrol var heycanli ve hep aciiiiimmmm

Anladim canim hayirli olsun bebegin
benimde sat 24 subat 1 aralikta tahmini dogum insallah rabbim nasip ederse tabi
kese ne zaman goreceksin peki bthcg kacti ilk ogrendiginde ve kacinci gun yapmistin testi ne cok sordum :)
Allah razı olsun canım sanada hayırlı olsun inşallah bnmde 26 şubat sat bugün öğrendim hamile olduğumu tam 4 haftalık dediler beta 1200 cıktı senın :) idrar testini besinci gün yaptm pozitif cıkınca kan verdım dün

Amin canim insallah cümlemize saglicakla
bizimki tup bebek canim 6yila adim atacakken geldi
7.gunde 93ken 12. gun 652ydi dr cok iyi biz tup bebekte 12. gun 100 gorunce seviniyoruz dedi benim sat 24 ama ben dayanamadim 5+5 simdi benim ki
erken yaptim yani 14 gun oldu ben ogreneli hicde iyi degil erken ogrenmek ama tedaviyle olunca malum
hatta drum dediki canim transferin ertesi gun yapsaydin niye bekledin dedi cok erken yapmissin cikmayabilir ve uzulebilirdin dedi
bende hocam transfer gunu bile yapmayi dusundum demistim sakasina dr cok onemli gercekten moral acisindan
bizimkide boyle oldu iste canim suan tek sikintim surekli ac olmam gidip atistirayim ben hadi iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…