- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Canım bahsettiğin sol taraftaki batma kasılma gibi şeyleri çok yaşıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimden beri. Doktora sordum herkeste farklılık gösterir yorulma dinlen stresten uzak dur dedi korkma sende birşey olmayacak rabbimin İzniylekızlar sizin agridan kastiniz ne benim transferden sonra 3 ve 7. gunlerde olmustu ara ara adet olacak gibi yine oluyordu bugun hastaneye igne icin gitmekte yemegimi yapmakta zorlandim sol kasigima vuruyor arada karnima tamamen yayiliyor sizdede varmi bu tur agrilar
Amin canim insallahCanım bahsettiğin sol taraftaki batma kasılma gibi şeyleri çok yaşıyorum hamile kaldığımı öğrendiğimden beri. Doktora sordum herkeste farklılık gösterir yorulma dinlen stresten uzak dur dedi korkma sende birşey olmayacak rabbimin İzniyle
güzel haberlerini bekliyoruz yarın için cnmBenim de hiç sağlı sollu ağrım yok tam rahimi hissediyorum ağrı oraya vuruyor adet sancısı gibi her defasında 5 dk falan sürüyor yüzüstü yatınca geçiyor ayaktayken yakalıyor. Bir de belimin en alt tarafı ağrıyor. Yarın gidücem brn de kese için. Aklınıza kötü şeyler getirip çağırmayın. Güzel şeyler düşünün. Ben de öyle alışmışım ki her şeyin kötüsüne kendimi hazırlamaya. Bu çok yorucu ve yıpratıcı. Bu defa yapmamaya çalılıyorum
Çok güzel bence ikiz bile olabilirMerhaba kızlar agrım gecti benim insallah sizinde geçer ama benim değerim bugün resmen fırlamış sizce neden pazartesi 269 iken bugün 1900
Ayy öyle mi dersiniz kiÇok güzel bence ikiz bile olabilir
Canim benim 7. gunde 93Merhaba kızlar agrım gecti benim insallah sizinde geçer ama benim değerim bugün resmen fırlamış sizce neden pazartesi 269 iken bugün 1900
canim merak ettigim sey alttan mi bakti sana269 çıktı benim bugün ama ultrasonda hiç bir şey görünmüyor dedi doktor
Bizi de haberdar et canım çok güzel görürsünüz inşaAllahhcanim merak ettigim sey alttan mi bakti sana
ama zaten deger cok azken bakmis gormemesi cok normal benimki 652 cikmisti 10 gun sonra gel demisti yarin gidecegim insallah görünür 5+5 olacagiz yarin
Insallah canim sagol yazarim hemen, hayirlisiylaBizi de haberdar et canım çok güzel görürsünüz inşaAllahh
Merhaba kızlar agrım gecti benim insallah sizinde geçer ama benim değerim bugün resmen fırlamış sizce neden pazartesi 269 iken bugün 1900
İnşaallah bendeArkadaşlar tahminen Aralık ayında anne olacak olanlar burada toplanalım
valla ayni ben bugün agrim yoktu gitti sonrasi malum endise neyseki tekrar basladiBen de bu ağrı ile ilgili bişey yazdınız mı hiç diye bakıyordum benim de geçti tuhaf hissediyorum ağrı gidince sanki sorun varmış gibi :)) geçiyor demek ki ayy yarını iple çekiyorum inşallah benimki de fırlamıştır ve kese de gözükür dolu dolu
HosbuldukHosgeldin canim
2 Aralik mi tahmini dogum
Anladim canim hayirli olsun bebeginHosbuldukevet canım 2 Aralık ebe öyle söyledi
Allah razı olsun canım sanada hayırlı olsun inşallahAnladim canim hayirli olsun bebegin
benimde sat 24 subat 1 aralikta tahmini dogum insallah rabbim nasip ederse tabi
kese ne zaman goreceksin peki bthcg kacti ilk ogrendiginde ve kacinci gun yapmistin testi ne cok sordum :)
Allah razı olsun canım sanada hayırlı olsun inşallahbnmde 26 şubat sat bugün öğrendim hamile olduğumu tam 4 haftalık dediler beta 1200 cıktı senın :) idrar testini besinci gün yaptm pozitif cıkınca kan verdım dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?