- 1 Mayıs 2012
- 633
- 681
- 303
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
- #1.101
Allah yardımcın olsun. Çabucak sağlıkla doğsun inşallah. Kavuşuyorsunuz ne güzel :)Doğum başladı suyum geldi dua edin hastanedeyim
Aaaa canım benim tamam ediyorum hadi bismillahDoğum başladı suyum geldi dua edin hastanedeyim
Aaaa canım benim tamam ediyorum hadi bismillah❤❤
Doğdu rabbim size de nasip etsin inşallah dikişsiz sağlık normal doğdu çok şükürPapatya2177 canım, doğum oldu mu yoksa ilerleyen saatlerde mi olacak acabaaa
Şuan tabi cevap yazamassın
❤
Aminnnn çok sevindim kolay olmasınaaDoğdu rabbim size de nasip etsin inşallah dikişsiz sağlık normal doğdu çok şükür
Kızzz vaktin olursa normal doğum anında çok ağrı , acı oluyor mu yazar mısın? Bebeğin doğma anı yani? Sancıları saymaRabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bi avazda doğurun uzun ve zorlu bi yoldu herkes için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim girip kontrol edicem mutlaka Doğumlarınızı şimdilik Allah’a emanet olun
3 sancıda tüm günahlarının silindiğini düşün tabiki acı var ama rabbim öyle bi güç veriyoki masadan kalkana kadar asla doğurmam diyosun ertesi gün de diğer çoçuğunun planını yapıyosun sancı seni hazırlıyo 3 kez ıkınıp bağırdım oldu bitti herşey dikişsiz Doğum yaptım o dikişliye göre biraz daha zor ne diyim ben 3 avazda doğurdum allah size 1 avazda kurtulmayı nasip etsinKızzz vaktin olursa normal doğum anında çok ağrı , acı oluyor mu yazar mısın? Bebeğin doğma anı yani? Sancıları sayma
Amin ya çok sevindim3 sancıda tüm günahlarının silindiğini düşün tabiki acı var ama rabbim öyle bi güç veriyoki masadan kalkana kadar asla doğurmam diyosun ertesi gün de diğer çoçuğunun planını yapıyosun sancı seni hazırlıyo 3 kez ıkınıp bağırdım oldu bitti herşey dikişsiz Doğum yaptım o dikişliye göre biraz daha zor ne diyim ben 3 avazda doğurdum allah size 1 avazda kurtulmayı nasip etsin
Olmaz mııSelam napıosnuz
Heeycan var mı
Evet, düşünsene 38-39-40Olmaz mııGeçmiyordu günler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?