Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah bi avazda doğurun uzun ve zorlu bi yoldu herkes için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim girip kontrol edicem mutlaka Doğumlarınızı şimdilik Allah’a emanet olun

Kızzz vaktin olursa normal doğum anında çok ağrı , acı oluyor mu yazar mısın? Bebeğin doğma anı yani? Sancıları sayma

Kızzz vaktin olursa normal doğum anında çok ağrı , acı oluyor mu yazar mısın? Bebeğin doğma anı yani? Sancıları sayma
3 sancıda tüm günahlarının silindiğini düşün tabiki acı var ama rabbim öyle bi güç veriyoki masadan kalkana kadar asla doğurmam diyosun ertesi gün de diğer çoçuğunun planını yapıyosun sancı seni hazırlıyo 3 kez ıkınıp bağırdım oldu bitti herşey dikişsiz Doğum yaptım o dikişliye göre biraz daha zor ne diyim ben 3 avazda doğurdum allah size 1 avazda kurtulmayı nasip etsin

Amin ya çok sevindim
hadi sıra bizde

merhaba arkadaşlar 35. haftadayım
şunu anladım bebek büyüdü ve tüm depolarımız küçüldü
yemekler rahatsız eder oldu
gaz yapan şeyler yemeyin
gün menüsü ürünleri yemeyin (pasta börek çörek mantı vs)
dün bu yazdıklarımı hep yedim ve biraz da karıştırdım gece mahvoldum . ne yatabildim ne oturabildim.
benim yaptığım yatayı yapmayın . bin pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…