- 24 Mart 2019
- 161
- 115
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
- #1.081
Hayırlısı olsun insallah bir avazda alırsın kucağına.. bende gittim sancim var ama açılma yokkontrolden geldim şimdi Doğum kanalı açılmaya başlamış 3 günde bir gel dedi ama gitmicem aksi bi durum olmazsa
idrarda protein kac çıktı ki? benim 1 pozitifti . sonrasında 24 saatlik idrar bakıldı . çok yüksek çıkmadı onda. bol su içtim düzeldiArkadaşlar Gebeliğin son ayında idrar tahlili yaptıran varmı idrarda protein çıktı bende tansiyon takibi yapılcak gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor varmı aranızda bu durumu yaşayan korkmaya başladım tansiyon 14 e çıkarsa doğuma alınacaksın dedi
30 çıktıidrarda protein kac çıktı ki? benim 1 pozitifti . sonrasında 24 saatlik idrar bakıldı . çok yüksek çıkmadı onda. bol su içtim düzeldi
Senle aynıyız. Benim de ptesi çatı kontrolüm var :)Merhaba herkeze.Vallahi arkadaşlar programıma göre son 17 kaldı.Pzt çatı muaynesi var.Belli olacak
eğer 24 saatlik idrarda 30 çıktı ise çok düşük. benim 360 çıktı idi .30 çıktı
Tecrübem yok ama izlediğim dr videolarından öğrendiğim kadarıyla bebeğin baş ölçümüyle çatımızın uyumuna bakılacakmış. 2 parmakla bakılıyormuş. Ben pazartesi deneyimleyeceğim yazarım nasıl oluyor. Korkuyorum :)Kızlar benimde son 22 gün kaldı görünüyor. Önümüzdeki hafta salı günü çatı muayenem var. 37+2 oluyoruz.
Doğum şekli yani normal yada sezeryan diye yorumda bulunacak mı bu kontrol de çok merak ediyorum :/ Tecrübe eden varsa bilgi verirse çok sevinirim :)
Bikere bakıldı tansiyon takibi yapıyorum bidaha bakılmadı 14 e yükselirse gel dedieğer 24 saatlik idrarda 30 çıktı ise çok düşük. benim 360 çıktı idi .
Tamam canim Allah yardimcin olsun, merakla bekliyorum paylasiminiTecrübem yok ama izlediğim dr videolarından öğrendiğim kadarıyla bebeğin baş ölçümüyle çatımızın uyumuna bakılacakmış. 2 parmakla bakılıyormuş. Ben pazartesi deneyimleyeceğim yazarım nasıl oluyor. Korkuyorum :)
Şimdi çıktım muayeneden. Nst deyim.Tamam canim Allah yardimcin olsun, merakla bekliyorum paylasimini
Hiç iyi değilim 2 gündür uyuyamıyorum çatı ağrısından yatakta dönemiyorum zaten 10 dakikadan fazla uzanamıyorum kendini kasmasıyla sancı başlıyo sürekli büyük abdestim geliyo gibi baskı yapıyo bide bulantı başladı 2 gündür bugün yarın doğururum diye umuyorum artık mahvoldumGünaydın nasılsınız kızlarrr
Az kaldı baya
Aaah ahh üzüldümHiç iyi değilim 2 gündür uyuyamıyorum çatı ağrısından yatakta dönemiyorum zaten 10 dakikadan fazla uzanamıyorum kendini kasmasıyla sancı başlıyo sürekli büyük abdestim geliyo gibi baskı yapıyo bide bulantı başladı 2 gündür bugün yarın doğururum diye umuyorum artık mahvoldum
Allah kolaylık versin hadi az kaldıŞimdi çıktım muayeneden. Nst deyim.
Kaygılı ve gergin olduğumu muayenelerde çok kastığımı ve zorlandığımı söyledim. Nazikçe yapıcam dedi. Çok kastığım için biraz canım yandı hatta yatağın başına kadar fırlamışım geri gel dedi :))) çok kısa sürdü neyse ki kasmazsan problem yok. Benim vajinusmus geçmişim olduğu için böyle oldu bence.
Normal doğuma çok uygunsun dedi. Ama normal doğumda bu muayeneyi sürekli yapacaklar değil mi dedim. Epidural olursan hissetmezsin dedi. 4 cm açılma olana kadar sancını evde çek yani sancıların 5dkda bire düşene kadar evde keyfine bak bak dedi. Duşunu al rahatla. Hemen hastaneye gelme ki bu muayenelere çok maruz kalma dedi.
Bundan sonra bol bol yürü dedi. Bu arada geçen hafta suyu azalmıştı biraz 5 gün havuç suyu içtim günde 2 bardak şimdi suyu çok iyi dedi.
3 kilo şu an :)
İnan var ya her sabah kıpır kıpır olan çocuk bu sabahki stresimden etkilendi heralde sesi çıkmıyor. Şu an nst de kalp atışlarını duymasam korkucam o kadar yani.
Şimdi çıktım muayeneden. Nst deyim.
Kaygılı ve gergin olduğumu muayenelerde çok kastığımı ve zorlandığımı söyledim. Nazikçe yapıcam dedi. Çok kastığım için biraz canım yandı hatta yatağın başına kadar fırlamışım geri gel dedi :))) çok kısa sürdü neyse ki kasmazsan problem yok. Benim vajinusmus geçmişim olduğu için böyle oldu bence.
Normal doğuma çok uygunsun dedi. Ama normal doğumda bu muayeneyi sürekli yapacaklar değil mi dedim. Epidural olursan hissetmezsin dedi. 4 cm açılma olana kadar sancını evde çek yani sancıların 5dkda bire düşene kadar evde keyfine bak bak dedi. Duşunu al rahatla. Hemen hastaneye gelme ki bu muayenelere çok maruz kalma dedi.
Bundan sonra bol bol yürü dedi. Bu arada geçen hafta suyu azalmıştı biraz 5 gün havuç suyu içtim günde 2 bardak şimdi suyu çok iyi dedi.
3 kilo şu an :)
İnan var ya her sabah kıpır kıpır olan çocuk bu sabahki stresimden etkilendi heralde sesi çıkmıyor. Şu an nst de kalp atışlarını duymasam korkucam o kadar yani.
[/QUOTE
Allahım hepimize hayırla ve sağlıkla bir avazda doğurmayı nasip etsin. Ben de bugün gittim, vajinal muayene mi oldum nst ye girdim hiç açılmam yok henüz, haftaya salı yeniden kontrolüm var doğum şeklim o zmn netleşecek gibi. Hayırlısı ne ise oyle olsun çok düşünüp stres yapmak istemiyorum, onca ay geçti son günler gerçekten geçmiyormuş. :)
Doğum başladı suyum geldi dua edin hastanedeyimAllah kolaylık versin hadi az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?