Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Arkadaşlar Gebeliğin son ayında idrar tahlili yaptıran varmı idrarda protein çıktı bende tansiyon takibi yapılcak gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor varmı aranızda bu durumu yaşayan korkmaya başladım tansiyon 14 e çıkarsa doğuma alınacaksın dedi

idrarda protein kac çıktı ki? benim 1 pozitifti . sonrasında 24 saatlik idrar bakıldı . çok yüksek çıkmadı onda. bol su içtim düzeldi

Kızlar benimde son 22 gün kaldı görünüyor. Önümüzdeki hafta salı günü çatı muayenem var. 37+2 oluyoruz.
Doğum şekli yani normal yada sezeryan diye yorumda bulunacak mı bu kontrol de çok merak ediyorum :/ Tecrübe eden varsa bilgi verirse çok sevinirim :)

Tecrübem yok ama izlediğim dr videolarından öğrendiğim kadarıyla bebeğin baş ölçümüyle çatımızın uyumuna bakılacakmış. 2 parmakla bakılıyormuş. Ben pazartesi deneyimleyeceğim yazarım nasıl oluyor. Korkuyorum :)

Tamam canim Allah yardimcin olsun, merakla bekliyorum paylasimini
Şimdi çıktım muayeneden. Nst deyim.
Kaygılı ve gergin olduğumu muayenelerde çok kastığımı ve zorlandığımı söyledim. Nazikçe yapıcam dedi. Çok kastığım için biraz canım yandı hatta yatağın başına kadar fırlamışım geri gel dedi :))) çok kısa sürdü neyse ki kasmazsan problem yok. Benim vajinusmus geçmişim olduğu için böyle oldu bence.
Normal doğuma çok uygunsun dedi. Ama normal doğumda bu muayeneyi sürekli yapacaklar değil mi dedim. Epidural olursan hissetmezsin dedi. 4 cm açılma olana kadar sancını evde çek yani sancıların 5dkda bire düşene kadar evde keyfine bak bak dedi. Duşunu al rahatla. Hemen hastaneye gelme ki bu muayenelere çok maruz kalma dedi.
Bundan sonra bol bol yürü dedi. Bu arada geçen hafta suyu azalmıştı biraz 5 gün havuç suyu içtim günde 2 bardak şimdi suyu çok iyi dedi.
3 kilo şu an :)
İnan var ya her sabah kıpır kıpır olan çocuk bu sabahki stresimden etkilendi heralde sesi çıkmıyor. Şu an nst de kalp atışlarını duymasam korkucam o kadar yani.

Günaydın nasılsınız kızlarrr
Az kaldı baya
Hiç iyi değilim 2 gündür uyuyamıyorum çatı ağrısından yatakta dönemiyorum zaten 10 dakikadan fazla uzanamıyorum kendini kasmasıyla sancı başlıyo sürekli büyük abdestim geliyo gibi baskı yapıyo bide bulantı başladı 2 gündür bugün yarın doğururum diye umuyorum artık mahvoldum

Aaah ahh üzüldüm
Hayırlısıyla doğur. İnsanın doğurası geliyor
Son haftalar artık
Ben de izne ayrıldım , evde pusuda bekliuorım
Heyecandan eksiklerime de adapte olamadım tam. İnternetten bakıyorum ama o bile sekteye uğruyor

Allah kolaylık versin hadi az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…