- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
- #1.061
Benimde hafif bi adet ağrısı vardı ama nst de sancı çıkmadı.normal Doğum düşünüyorsan suyun yada nişanın gelmediyse en az iki hafta daha gider gibi.hayırlsı olsun inşallahKizlar ben 37. hafta icindeyim ama adet olacak gibi sancılarım var nst 100 çıktı sancı doktor suyun yada kanama olursa gel dedi erken gelecek bizim ki
dün girdim böyle çıktı bugün sancim fazla artık kasiklarimda çıkacak gibi hissediyorum.. sabaha kadar birsey olmazsa yarın yine nst ye çağırdı bakalımSağlıkla hayirla gelsinler insaALLAH bende bugün girdim ntsye birşey çıkmadı.
Hayırlısı bakalım benim 33 hafta da başaldı sancılar durdurdular yine başladı artık bekliyoruz ne zaman gelirse sağlıkla gelsin tüm bebeklerBenimde hafif bi adet ağrısı vardı ama nst de sancı çıkmadı.normal Doğum düşünüyorsan suyun yada nişanın gelmediyse en az iki hafta daha gider gibi.hayırlsı olsun inşallah
Anladım canım epeydir var yani.hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahHayırlısı bakalım benim 33 hafta da başaldı sancılar durdurdular yine başladı artık bekliyoruz ne zaman gelirse sağlıkla gelsin tüm bebekler
Seninde ilk doğumun mu? Normal istiyordun dimi sendeAmin canım inşallah.acımaz mı hemde nasıl ben bir hafta ne çektim kremi kullandım da en azından acısı geçti.rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepsini unuturuz☺
Evet biraz yüksek çıkmış.ilk gebeliğin mi?dün girdim böyle çıktı bugün sancim fazla artık kasiklarimda çıkacak gibi hissediyorum.. sabaha kadar birsey olmazsa yarın yine nst ye çağırdı bakalım
Âmin canımAnladım canım epeydir var yani.hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
evet ilk gebelikEvet biraz yüksek çıkmış.ilk gebeliğin mi?
Benim sezeryan olacak. ilk DoğumSeninde ilk doğumun mu? Normal istiyordun dimi sende
Bende sırf şu hemoroid ve bebek iriliginden dolayı aklım kayıyor sezeryana bakalımBenim sezeryan olacak. ilk Doğum
Bebeğin çok iri değil gibi doktor mu söyledi iri diye. Boyu kaç?Bende sırf şu hemoroid ve bebek iriliginden dolayı aklım kayıyor sezeryana bakalım
Bugün kontrol vardı.gecen haftaya kadar hep 1 hafta önden gidiyordu dr iri bir bebek demişti bugün 3310gr boyunu bilmiyorum söylemedi 37.haftadayizBebeğin çok iri değil gibi doktor mu söyledi iri diye. Boyu kaç?
Anladım canım maşallah nazar değmesin paşayaBugün kontrol vardı.gecen haftaya kadar hep 1 hafta önden gidiyordu dr iri bir bebek demişti bugün 3310gr boyunu bilmiyorum söylemedi 37.haftadayiz
Evet teyzesi masallah benim oğlumaAnladım canım maşallah nazar değmesin paşaya☺ Doktorun verdiği ultrason çıktısında fl değeri var onu 7 ile çarparsan boyunu bulursun canım bilgin olsun
Her nst de 140 çıkıyo doktorum Doğum belirtisi yok dedi 160 ı geçmeyene kadar Doğum sancısı saymıyolarKizlar ben 37. hafta icindeyim ama adet olacak gibi sancılarım var nst 100 çıktı sancı doktor suyun yada kanama olursa gel dedi erken gelecek bizim ki
benim erken dogum riskim de var.. birde kendimde hissediyorum kasilmayi Sanciyi adet olacak gibi belim de ağrıyorHer nst de 140 çıkıyo doktorum Doğum belirtisi yok dedi 160 ı geçmeyene kadar Doğum sancısı saymıyolar
Her nst de 140 çıkıyo doktorum Doğum belirtisi yok dedi 160 ı geçmeyene kadar Doğum sancısı saymıyolar
[/QUOTE
HAYIRLISI zamanında doğması daha iyi olur tabi Sağlıkla gelsinler..Her nst de 140 çıkıyo doktorum Doğum belirtisi yok dedi 160 ı geçmeyene kadar Doğum sancısı saymıyolar
38. Hafta bence artık doğabilirHAYIRLISI zamanında doğması daha iyi olur tabi Sağlıkla gelsinler..
Aynen öyle valla hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar38. Hafta bence artık doğabilirsabırsızlıkla bekliyorum doktor Doğum görünmüyo diyince deliriyorum yarın kontrolüm var inş artık açılma falan başlamıştır çok sıkıldım ben bu hamilelik işinden oğlumu kollarımda kokusu burnumda uyutmak istiyorum artık
kontrolden geldim şimdi Doğum kanalı açılmaya başlamış 3 günde bir gel dedi ama gitmicem aksi bi durum olmazsaAynen öyle valla hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?