Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Kizlar ben 37. hafta icindeyim ama adet olacak gibi sancılarım var nst 100 çıktı sancı doktor suyun yada kanama olursa gel dedi erken gelecek bizim ki
Benimde hafif bi adet ağrısı vardı ama nst de sancı çıkmadı.normal Doğum düşünüyorsan suyun yada nişanın gelmediyse en az iki hafta daha gider gibi.hayırlsı olsun inşallah

Benimde hafif bi adet ağrısı vardı ama nst de sancı çıkmadı.normal Doğum düşünüyorsan suyun yada nişanın gelmediyse en az iki hafta daha gider gibi.hayırlsı olsun inşallah
Hayırlısı bakalım benim 33 hafta da başaldı sancılar durdurdular yine başladı artık bekliyoruz ne zaman gelirse sağlıkla gelsin tüm bebekler

Bugün kontrol vardı.gecen haftaya kadar hep 1 hafta önden gidiyordu dr iri bir bebek demişti bugün 3310gr boyunu bilmiyorum söylemedi 37.haftadayiz
Anladım canım maşallah nazar değmesin paşaya Doktorun verdiği ultrason çıktısında fl değeri var onu 7 ile çarparsan boyunu bulursun canım bilgin olsun

HAYIRLISI zamanında doğması daha iyi olur tabi Sağlıkla gelsinler..
38. Hafta bence artık doğabilir sabırsızlıkla bekliyorum doktor Doğum görünmüyo diyince deliriyorum yarın kontrolüm var inş artık açılma falan başlamıştır çok sıkıldım ben bu hamilelik işinden oğlumu kollarımda kokusu burnumda uyutmak istiyorum artık

Aynen öyle valla hayırlı sağlıklı şekilde doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…