• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahınaşkına strese girdim akıl verin

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.137
228
123
34
Ben tezli yüksek lisans yapıyorum.Bu arada pc ile aram kötü.Yazılım bilmiyorum.Danışmanım bir programla tez yazmamı istiyor.Ve aşırı ısrarcı bu konuda.Ben pratikte tez yazmak istiyorum.Ne yapayım ne önerirsiniz?Tezi danışman mı seçiyor? Çok ısrarcı.Detay veremiyorum ama strese girdim.Allahaşkına.Daha yeni başladım yükseğe.Başka üniversiteye mi geçeyim napayım?? Tez dönemim uzasın istemiyorum.

Konunun yazılım ile ilgisini anlamadım. Kod mu yazmanı istiyor yoksa sadece bi programı kullanmanı mi? Herhangi bi program kullanmak için yazılım mı bilmek lazım. Kafamda deli sorular.
Ben de anlamadım yeni bir yazılım dili ogrenecekmis gibi konuşuyor

Konunun yazılım ile ilgisini anlamadım. Kod mu yazmanı istiyor yoksa sadece bi programı kullanmanı mi? Herhangi bi program kullanmak için yazılım mı bilmek lazım. Kafamda deli sorular.
Evet.O yazılım programını kullanmak içinde yazılım lazımmış.Bana okuldaki hocalar destek verecek dedi.Ama korkuyorum :(

Simülasyon programı.Kurulum falan destek olacak.Ama kullanmak icin gene kod falan gerek.

Evet.O yazılım programını kullanmak içinde yazılım lazımmış.Bana okuldaki hocalar destek verecek dedi.Ama korkuyorum :(
Bölümünüz bilgisayarla ilgili mi? Bizim zamanımızda danışmana birkaç başlık sunuyorduk o da arasından seçip bu konuyu çalış diyordu. Hatta tezi bile araştırıp başkasına parayla yazdiriyorduk.

Bölümünüz bilgisayarla ilgili mi? Bizim zamanımızda danışmana birkaç başlık sunuyorduk o da arasından seçip bu konuyu çalış diyordu. Hatta tezi bile araştırıp başkasına parayla yazdiriyorduk.
Hayir degil işte.Ama yüksek lisans.Bu parayla olmaz bence.Lisans tezi daha kolay.

Back
X