- Konu Sahibi nagihan_14
2 yıllık evliğim eşim operasyoncu araçlarla ilgili ve kendi köyündende akrabaları ve tanıdıklarında çalışıyor eşim çok misafir perver keza bende öyle arada bize gelirler çay a yemeğe hepsine amca abi derim hiç bir kusurum ve yanlış anlaşılacak bir hareketlerde bulunmadım saygıda kusurum da olmamıştır bir amca var eşimin hem uzaktan akrabası kayınbabamın çocukluk arkadaşı öyle işte heyecandan elim ayağım titriyor bugün beni aradı bir emanet vardı eve bırakacaktı dedem babaannem ben evdeyiz geldi çay yemek derken garip bir bakış takıntı neyse yolcu etmeye kalktık hiç aklıma gelmezdi tokalaştık yaklaştı seviyorum dedi resmen heyecandan bayılacak gibiydi şok oldu ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi gittikten sonra aradı efendim amca dedim mutfaktaydım umarım üzmedim seni dedi ilerde umarım geçer dedi kapattı kala kaldım bir şey diyemedim arada kaldım ne yapayım eşime söylesem katil olur babama söylesem kemiklerini kırar ne yapıcam ben neolur söyleyin korktum çok şoka girdim birde psikoterapim var gidiyorum küçükken cinsel tacize uğramıştım terapimde sürekli o konuyu konuşuyoruz son 2 seanstır hatırlamak bile istemiyorum tam bu dönemde böyle bir olay ne yapıcam kızlar yalvarırım çözüm lazım anlatmasam birine geceleri uyuyamam ben bunu duyduktan sonra