• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ını seven cevap yazsın lütfen

nagihan_14

sana sığındım rabbim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
917
26
68
İstanbul
2 yıllık evliğim eşim operasyoncu araçlarla ilgili ve kendi köyündende akrabaları ve tanıdıklarında çalışıyor eşim çok misafir perver keza bende öyle arada bize gelirler çay a yemeğe hepsine amca abi derim hiç bir kusurum ve yanlış anlaşılacak bir hareketlerde bulunmadım saygıda kusurum da olmamıştır bir amca var eşimin hem uzaktan akrabası kayınbabamın çocukluk arkadaşı öyle işte heyecandan elim ayağım titriyor bugün beni aradı bir emanet vardı eve bırakacaktı dedem babaannem ben evdeyiz geldi çay yemek derken garip bir bakış takıntı neyse yolcu etmeye kalktık hiç aklıma gelmezdi tokalaştık yaklaştı seviyorum dedi resmen heyecandan bayılacak gibiydi şok oldu ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi gittikten sonra aradı efendim amca dedim mutfaktaydım umarım üzmedim seni dedi ilerde umarım geçer dedi kapattı kala kaldım bir şey diyemedim arada kaldım ne yapayım eşime söylesem katil olur babama söylesem kemiklerini kırar ne yapıcam ben neolur söyleyin korktum çok şoka girdim birde psikoterapim var gidiyorum küçükken cinsel tacize uğramıştım terapimde sürekli o konuyu konuşuyoruz son 2 seanstır hatırlamak bile istemiyorum tam bu dönemde böyle bir olay ne yapıcam kızlar yalvarırım çözüm lazım anlatmasam birine geceleri uyuyamam ben bunu duyduktan sonra

2 yıllık evliğim eşim operasyoncu araçlarla ilgili ve kendi köyündende akrabaları ve tanıdıklarında çalışıyor eşim çok misafir perver keza bende öyle arada bize gelirler çay a yemeğe hepsine amca abi derim hiç bir kusurum ve yanlış anlaşılacak bir hareketlerde bulunmadım saygıda kusurum da olmamıştır bir amca var eşimin hem uzaktan akrabası kayınbabamın çocukluk arkadaşı öyle işte heyecandan elim ayağım titriyor bugün beni aradı bir emanet vardı eve bırakacaktı dedem babaannem ben evdeyiz geldi çay yemek derken garip bir bakış takıntı neyse yolcu etmeye kalktık hiç aklıma gelmezdi tokalaştık yaklaştı seviyorum dedi resmen heyecandan bayılacak gibiydi şok oldu ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi gittikten sonra aradı efendim amca dedim mutfaktaydım umarım üzmedim seni dedi ilerde umarım geçer dedi kapattı kala kaldım bir şey diyemedim arada kaldım ne yapayım eşime söylesem katil olur babama söylesem kemiklerini kırar ne yapıcam ben neolur söyleyin korktum çok şoka girdim birde psikoterapim var gidiyorum küçükken cinsel tacize uğramıştım terapimde sürekli o konuyu konuşuyoruz son 2 seanstır hatırlamak bile istemiyorum tam bu dönemde böyle bir olay ne yapıcam kızlar yalvarırım çözüm lazım anlatmasam birine geceleri uyuyamam ben bunu duyduktan sonra

Yuh ya sen evini aç yemeğini paylaş şerefsize bakk:20:Bence söyle canım babanada eşinede bilsinler gizlersen dah kötü olur adam bundan faydalanmaya çalışabilir sende birşey hissediyorsun sanabilir... Sakın saklama:20:

mesafeni koyacaksın yapacak bişey yok ...
çok zorlarsa eşine bu adamın bakışlarından rahatsız oluyorum evime girip çıkmasın diyeceksin ....
allah kolaylık versin...
malesef böyle kansız insan çok ortada dikkatli olun

oohaaa diyorummmm! sonuçta eşin bilmeye hakkı var o böle bişeyi sölememyi sana düşünseydi emin ol çok kırılırdn ve altında birşey arardn sölemelisin.

soylesen dert soylemesen dert ama soylemen gerekir cunku bu adamı eve alıyorlar tanıdık diye guveniyorlar tabi nasıl anlatırsın bilemem zor ya

Son düzenleme:
Şuan evde gizli gizli ağlıyorum sinirlerim altüst oldu kızlar söylersem ne olacak bilmiyorum ondanda korkuyorum dedem babaannem sesleniyor çıkamıyorum yanlarına odandan şuan mantıklı düşünemiyorum o kişi de evli boy boy çocukları var onalarda misafir olarak gitmişliğimiz var çok kötüyüm bana en mantıklı ne yapmam gerekiyor bu akşam ona göre hareket edicem cevap verenlerden Allah razı olsun durum bu lanet olsun

ara ve bir daha kesinlikle size gelmemesini söyle eğer gelirsen bu yaptığını herkese anlatırım yaşatmazlar seni de.ya da ailende serinkanlı olan birine söyle o konuşsun...çok zor bir durum Allahın belası insanlar...

Canım eşinle aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum ama gerçektende mutlu bir evliliğin varsa bence paylaşmalısın eşinle söylemelisin... Söylemezsen adam yüz bulabilir...Ben olsam söylerdim:20: sende kendini yıpratma bence senlik bi durum yok:19:

canım eşine söylemek zor bile olsa söylemelisin.ne terbiyesiz adamlar var hayret bir şey yaa.

Çok mutlu bir evliliğim var herkez gıbta ile bakar bize hep ama aklıma Kur'an çarpsın böyle birşey gelmezdi çok kötüyüm benle bir alakası olmasada çok huzursuzum şuan yemek hadi yapamadım mutfakta dolanıp duruyorum o zaman eşime söyleyeyim dimi ama nasıl nasıl nasıl söylenir bu durum nasıl anlatılır

Konu olarakta yanlış yere yazmışım kusura bakmayın lütfen heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum ama şuan burada bile paylaşmak beni rahatlattı biraz çok sağolun Allah bin kere razı olun çünkü şuan kimseye söylemeyeceğim bir durum mantıklı olmaya çalışıyorum ama nafile şuan ağlama krizinden çıktım Rabbim bu durumu kimseye vermesin eşime ne şekilde anlatmam lazım resmen travma geçirdim yaaaaaaa :((((((((((

Çek yatakodasına canım olan herşeyi olduğu gibi anlat,Allah nazarlardan korusun madem mutlu bir evliliğiniz var anlıyacaktır o seni zaten... En azından oda önlemini almış olur... Boyu posu devrilesiceyede dersini verir:19:

Çek yatakodasına canım olan herşeyi olduğu gibi anlat,Allah nazarlardan korusun madem mutlu bir evliliğiniz var anlıyacaktır o seni zaten... En azından oda önlemini almış olur... Boyu posu devrilesiceyede dersini verir:19:

olaylar hangi boyuta ulaşır o yüzden korkum kat kat fazlalaştı kanı bozuk 3 tanede kızı var

dikkat et iftiraya ugrama, saflık etme adam sana bişe mi diyor şerefsiz sen ne diyon diye üstüne yürü pisliğin.. ya bunlar kendilerini ne sanıyor yaaa!!

ben mi çok hainim kurnazım bılmıorum ama ben olsam;
yemege cagırırdım onları, sonra bu gene boyle abuk sabuk konusursa hösssttt ne diosun sen boyundan posundan utan terbıyesız dıye bagırırdım herkesın içinde. sonrada eşime anlatırdım gecen sefer boyle boyle yaptı ama konduramadım, olay buyumesın dıye demedım ama nıyetı bozukmus gercekten demekki, diye anlatırım. orda adama bı dalarlar...

eğer istersen cek odanıza, dümdüz anlat herseyı.
ama öncesinde, "sana bısey demek ıstıyorum ama sonuclarından korkuyorum, kötü bısey yaparsın dıye anlatmaya korkuyorum ama saklayamam da, lütfen anlattıktan sonra kötü bısey yapma, bugun böyle böyle oldu sinirden titriyorum sabahtan beri, bi daha gelmesınler evımıze, istemiyorum asla." de.
kocan da zaten o adama bi ayar ceker..

ben mi çok hainim kurnazım bılmıorum ama ben olsam;
yemege cagırırdım onları, sonra bu gene boyle abuk sabuk konusursa hösssttt ne diosun sen boyundan posundan utan terbıyesız dıye bagırırdım herkesın içinde. sonrada eşime anlatırdım gecen sefer boyle boyle yaptı ama konduramadım, olay buyumesın dıye demedım ama nıyetı bozukmus gercekten demekki, diye anlatırım. orda adama bı dalarlar...

eğer istersen cek odanıza, dümdüz anlat herseyı.
ama öncesinde, "sana bısey demek ıstıyorum ama sonuclarından korkuyorum, kötü bısey yaparsın dıye anlatmaya korkuyorum ama saklayamam da, lütfen anlattıktan sonra kötü bısey yapma, bugun böyle böyle oldu sinirden titriyorum sabahtan beri, bi daha gelmesınler evımıze, istemiyorum asla." de.
kocan da zaten o adama bi ayar ceker..

Ben bir daha o adamı görmeye tahammülüm olacağını sanmıyorum ama inanın beni yerinize koyun çok berbat bir durum kurnazlık gibi birşey yapaya sabır yeter mi eşim yolda gelmek üzere nefes alamıyorum sanki ben anladım ki kimseye güven olmuyor bir aynaya baktığınızda gördüğünüze birde heryere bakıpta göremediğimiz Rabb'imize güvenin diyorum bana dua Edin lütfen eşime yemekten sonra anlatıcam gelişmelerden haberdar ederim inş kötü birşey olmaz korktuğum yani

Ben bir daha o adamı görmeye tahammülüm olacağını sanmıyorum ama inanın beni yerinize koyun çok berbat bir durum kurnazlık gibi birşey yapaya sabır yeter mi eşim yolda gelmek üzere nefes alamıyorum sanki ben anladım ki kimseye güven olmuyor bir aynaya baktığınızda gördüğünüze birde heryere bakıpta göremediğimiz Rabb'imize güvenin diyorum bana dua Edin lütfen eşime yemekten sonra anlatıcam gelişmelerden haberdar ederim inş kötü birşey olmaz korktuğum yani

konustunmu esınle? naptın merak ettım

Back
X