• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ını seven cevap yazsın lütfen

Ben de merak ettim naptığınızı.
Ne kadar arttı bu tür olaylar Allah esirgesin hepimizi.
Eşinize söylemeniz iyi olur da inşallah çok ileri gitmez, sinirlerine hakim olabilir bir yerde.

Ben bir daha o adamı görmeye tahammülüm olacağını sanmıyorum ama inanın beni yerinize koyun çok berbat bir durum kurnazlık gibi birşey yapaya sabır yeter mi eşim yolda gelmek üzere nefes alamıyorum sanki ben anladım ki kimseye güven olmuyor bir aynaya baktığınızda gördüğünüze birde heryere bakıpta göremediğimiz Rabb'imize güvenin diyorum bana dua Edin lütfen eşime yemekten sonra anlatıcam gelişmelerden haberdar ederim inş kötü birşey olmaz korktuğum yani

Yaa inanamıyorum Allah herkesi böyle pis nefisi insanlardan uzak tutsun canım çok üzüldüm kendımı senınyerine koyuyorum da anlat mutlaka eşine suan saklaman bile yanlış

yuh ya söyleyecek bişey bulamadım
sen adama güven evini aç sofrana oturt
adam namusuna göz koysun
asacaksın bunları gerizekalı diyecen:47:

Şuan evde gizli gizli ağlıyorum sinirlerim altüst oldu kızlar söylersem ne olacak bilmiyorum ondanda korkuyorum dedem babaannem sesleniyor çıkamıyorum yanlarına odandan şuan mantıklı düşünemiyorum o kişi de evli boy boy çocukları var onalarda misafir olarak gitmişliğimiz var çok kötüyüm bana en mantıklı ne yapmam gerekiyor bu akşam ona göre hareket edicem cevap verenlerden Allah razı olsun durum bu lanet olsun

şuan söylesen bı dert söylemesen bı ddert. bence görüşmeyı yavaş yavaş kes egerkı ileri giderse o zaman söylersın eşine telefonlarınada cvp verme aramasına musade etme yanı

yaşadığın kolay bşy değil ama eşine söylemelisin snn derdini paylaşmalı böyle kendi kendini yiyip bitirirsin eşin ve etrafındakilere sen değişik gözükürsün sen hiç üzmemeye çalış kendini sen eşini daha iyi tanıyorsun huyunu suyunu uygun bi dil ve zamanda anlat saklama erkekler böyle şeylere bşyin saklanmasına çok kızarlar benim tavsiyem budur.

canım kesinlikle eşine sölemelesin sölemezsen dahada üstüne gelir bidaha ararsada kesinlikle konuşmayı kaydet ...belki seni yalanlaybilir buna sakın izin verme ...seni eşime söyleyeceğim de telefonda bakalım ne dicek AMA KESİNLİKLE KONUŞMANIZI KAYDET TELEFONA ...

sıkıntısı çok büyük anlamaya çalışıyorum ama sırf konun adından dolayı girip okudum bu konu adını da beğenmediğimi söylemek isterim.hepimiz seviyoruz Allahımızı.
arkadaşımız da tekrar girip cevap yazmamış ne oldu diye.madem seviyorum kelimesini duydu adam aradığında niçin açtı ki?yardım istemiş herkes de yardımcı olmaya çalışıyor niçin başka bir şey yazmıyor bunu da merak ettim.

ne karaktersiz insanlar var.ve bunlara sessiz kalırsak tükenmeyecekler.
söylemişsinizdir inşallah eşinize. onun bilmeye kesinlikle hakkı var söylemezseniz durum daha acınası olacak.eşiniz adamın size yaptığı şerefszlikten bi haber görüşmeye devam edecek:20:

son durumu merak ettiğim için girdim inşallah konu sahibi arkadaşımız hayırlısıyla sıkıntısını halletmiştir merak ettim kocasına söyledimi acaba bence saklamamalı Allah yardımcısı olsun o gerizekalı adamdanda korusun Rabbim sizi

Merhaba,

Durumuna gerçekten çok üzüldüm.Ama bu kararı öncelikle senin vermen lazım burdan yardım alamazsın şöyle ki;yazdıklarından senin çok iyi bir ev hanımı olduğunu seziyorum.Bu kocan için bulunmaz bir hikmet,ve sen şuan rabbimiz tarafından bir sınava alınmışsın.Öncelikle Allah2tan bol bol dua etmeni ve bence kimseye söylememen gerektiğini düşünüyorum.Şuan rabbine sığınmalısın.Çünkü o senin duanı geri çevirmeyecektir.Eğer ki sen kocana gelmesin etmesin vs.tarzında ima edersen (sözlü vy.mimiklrinle,davr.)bu eşini kuşkulandırır.Yuvayı diş kuş yapar ve kollar.Eşine bunu söylemekle,hem kayıpederin hem siz hem akrabalık bağlarınız ve ardı sıra bir sürü şey..

Senin için dua edicem..

Yuvana sahip ol.Ve sabret Allah sabredenlerin yanındadır.

Sağlıcakla Sevgiyle Kardeşim...

böyle bişeyi kesinlikle kocana söylemelisin.sakın iş büyür diye saklama gibi bir hataya düşme.başka bir şekilde açığa çıkarsa sen suçlu duruma düşersin.kimseye de bişey anlatamazsın.eğer eşim inanmaz diyorsan başka bir arkadaşın dediği gibi konuşmayı kaydet.ama lütfen eşinden hiçbirşey saklama.bak bu kadar insan kocana söylemen gerektiğini söylüyor.çoğunluğun kararı yanlış olamaz.ve mümkünse yalnız kalma.o psikopat sana zarar verebilir.

2 yıllık evliğim eşim operasyoncu araçlarla ilgili ve kendi köyündende akrabaları ve tanıdıklarında çalışıyor eşim çok misafir perver keza bende öyle arada bize gelirler çay a yemeğe hepsine amca abi derim hiç bir kusurum ve yanlış anlaşılacak bir hareketlerde bulunmadım saygıda kusurum da olmamıştır bir amca var eşimin hem uzaktan akrabası kayınbabamın çocukluk arkadaşı öyle işte heyecandan elim ayağım titriyor bugün beni aradı bir emanet vardı eve bırakacaktı dedem babaannem ben evdeyiz geldi çay yemek derken garip bir bakış takıntı neyse yolcu etmeye kalktık hiç aklıma gelmezdi tokalaştık yaklaştı seviyorum dedi resmen heyecandan bayılacak gibiydi şok oldu ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi gittikten sonra aradı efendim amca dedim mutfaktaydım umarım üzmedim seni dedi ilerde umarım geçer dedi kapattı kala kaldım bir şey diyemedim arada kaldım ne yapayım eşime söylesem katil olur babama söylesem kemiklerini kırar ne yapıcam ben neolur söyleyin korktum çok şoka girdim birde psikoterapim var gidiyorum küçükken cinsel tacize uğramıştım terapimde sürekli o konuyu konuşuyoruz son 2 seanstır hatırlamak bile istemiyorum tam bu dönemde böyle bir olay ne yapıcam kızlar yalvarırım çözüm lazım anlatmasam birine geceleri uyuyamam ben bunu duyduktan sonra

Ben bısey anlıyamadım...yaslı adam sızı sevdıgını mı soyledi??

Ne insanlar var dunyada... :19: Allah akil fikir versin, islah etsin boylelerini... Bir de esinin akrabasi olacak... Olur sey degil... Elbette ki esine ve babana bu konudan bahsedersen kotu sonuclar dogacaktir. Fakat bunu esin ile paylasmalisin... Farkli sekillerde olur da duyarsa, cok daha kotu olur... Benden tavsiye sana. Ayni zamanda, zaten psikoterapi ye gidiyormussun, bu mevzudan doktoruna da bahset... O da sana bir sekilde destek verecektir... Hakkinda hayirlsini diliyorum... Fakat ben ayni durumda olsaydim, sonuclar ne olursa olsun esim ile paylasirdim... :31:

Evet kızlar tekrar girip yazamadım merak edenler olmuş benim için kolay birşey değildi bu yazıyı yazdığım gün konuştum ilkin bana saçmaladığımı söyledi nihayetinde konduramadım sinirden ağladım çok kötü olmuştum sonra eşim işin bu yönde olduğuna inandı ve sanırım sağlam bir konuşma yaptı birdaha beni aramadı ve eve artık kimseyi getirmiyor ama ben çok uygun bir dille anlattım adam babam yaşında sanırım bana platonik aşıktı hala söylerken midem bulanıyor eşim artık o insanlada görüşmüyor bana dahada bir güvenmeye başladı allahım korudu beni Rabb'imde herkezi böyle art niyetli insanlardan korusun amin

Evet kızlar tekrar girip yazamadım merak edenler olmuş benim için kolay birşey değildi bu yazıyı yazdığım gün konuştum ilkin bana saçmaladığımı söyledi nihayetinde konduramadım sinirden ağladım çok kötü olmuştum sonra eşim işin bu yönde olduğuna inandı ve sanırım sağlam bir konuşma yaptı birdaha beni aramadı ve eve artık kimseyi getirmiyor ama ben çok uygun bir dille anlattım adam babam yaşında sanırım bana platonik aşıktı hala söylerken midem bulanıyor eşim artık o insanlada görüşmüyor bana dahada bir güvenmeye başladı allahım korudu beni Rabb'imde herkezi böyle art niyetli insanlardan korusun amin

tatlıya bağlanmasa da kimsenin, özellikle de senin zarar görmeden kurtulmana sevindim. umarım bir daha böyle bir şey kimsenin başına gelmez.

Kocadan da böyle sey saklanmaz ki bırak kırılsın kemikleri bırak öldüresiye dövsünler bosversene adam adam olsunda evli bayanlara nasıl davranılır öğrensin hic acıma:41:

böyle insanlara pabuç bırakmayacaksın.güçlü duracaksın karşısında.
senin ürktüğünü görürse daha bir üzerine gelir.bu tip insanalr her an insanın karşısına çıkabilir.Allah
hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
2 yıllık evliğim eşim operasyoncu araçlarla ilgili ve kendi köyündende akrabaları ve tanıdıklarında çalışıyor eşim çok misafir perver keza bende öyle arada bize gelirler çay a yemeğe hepsine amca abi derim hiç bir kusurum ve yanlış anlaşılacak bir hareketlerde bulunmadım saygıda kusurum da olmamıştır bir amca var eşimin hem uzaktan akrabası kayınbabamın çocukluk arkadaşı öyle işte heyecandan elim ayağım titriyor bugün beni aradı bir emanet vardı eve bırakacaktı dedem babaannem ben evdeyiz geldi çay yemek derken garip bir bakış takıntı neyse yolcu etmeye kalktık hiç aklıma gelmezdi tokalaştık yaklaştı seviyorum dedi resmen heyecandan bayılacak gibiydi şok oldu ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum kendimi gittikten sonra aradı efendim amca dedim mutfaktaydım umarım üzmedim seni dedi ilerde umarım geçer dedi kapattı kala kaldım bir şey diyemedim arada kaldım ne yapayım eşime söylesem katil olur babama söylesem kemiklerini kırar ne yapıcam ben neolur söyleyin korktum çok şoka girdim birde psikoterapim var gidiyorum küçükken cinsel tacize uğramıştım terapimde sürekli o konuyu konuşuyoruz son 2 seanstır hatırlamak bile istemiyorum tam bu dönemde böyle bir olay ne yapıcam kızlar yalvarırım çözüm lazım anlatmasam birine geceleri uyuyamam ben bunu duyduktan sonra

ay çok kötü bi durum üzüldüm gerçekten. benim hikayemi okursan benziyo. bunu okuduktan sonra diyorum iyiki böyle olmuş. allah yardımcın olsn. ama eşine söylemezsen ilerde duyarsa daha kötü sonuçlar oluşabilir. zor bi durum ya. o adamda allahından bulsun. evli bir bayana yaklaşmak göz koymak çok iğrenç bişey. dua et kendine. zten terapide görüyormuşsun allah yardımcın olsn umarım atlatırsın cnm.

Back
X