Mint, taba, çuval rengi falan da olur sanki... En sevdiğim ayakkabım bu ve inanılmaz rahat.Ayakkabiya elbise uydurmak kolay olmuyor. Bir de eger butceniz uygunsa bence ayakkabiyi da yeni alın. Bu ayakkabiya olsa olsa beyaz elbise olur. O da geline haksizlik olur.
Ben nikahimda düğünümde misafirlerin beyaz giymesini istemezdim. Hoş bulmuyorum bu davranışı.
5 cm topuklar da rahatsiz eder mi? Bahçe nikahı icin kalin topuk bir seyler lazim zaten.Mint, taba, çuval rengi falan da olur sanki... En sevdiğim ayakkabım bu ve inanılmaz rahat.
Bir de ben topukluya alışkın değilim. Tüm gün gelinin peşinde koşturacagim, huyunu bilmediğim ayakkabı ile gidersem kesin daha nikah başlamadan ayağım şişmiş,bileğimi burkmus olurumbir de oradan direkt kampa gideceğim, su toplamış ayağımla göle girme riskini almak istemiyorum
Kemerli olani belki mevcut ayakkabiniza uydurursunuz diye gonderdim. Cuval rengi olarak bunu buldum ama bence ayakkabının degismesi gerek.TRENDYOLMİLLA Mavi Sırtı Bağlama Detaylı Çiçek Desenli Örme Elbise TWOSS20EL1630 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Mavi Sırtı Bağlama Detaylı Çiçek Desenli Örme Elbise TWOSS20EL1630 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl TRENDYOLMİLLA Çok Renkli Kemerli Elbise TWOSS20EL0425 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Çok Renkli Kemerli Elbise TWOSS20EL0425 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl TRENDYOLMİLLA Lila Kuşaklı Yırtmaç Detaylı Elbise TWOSS20EL0977 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Lila Kuşaklı Yırtmaç Detaylı Elbise TWOSS20EL0977 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynısının mintini buldum, kolları biraz daha farkli sadece
Aynısının mintini buldum, kolları biraz daha farkli sadeceEki Görüntüle 2863493 Eki Görüntüle 2863494
Sence nasıl? Sırtımı ve popomu seviyorum, göğüslerim de küçük. Fizigime uyar bu ama. Ayakkabimla uygun mu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?