- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
- Konu Sahibi bende_adanada
-
Tebrik ederim arkadaşım.Sağ salim kucagına da almayı nasib etsin yüce tanrım.Çok öpüyorum..
Çok çok tebrik ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
kızlar ben kendimi anlatayımmmm.adanalıyım adanada yaptırdım adana ankara tüp bebek merkezi
doktorumuz ahmet zeki ışık..
8 yıllık evliyimmmm 3 aşılama yaptırdımm 1 başarısız tüp bebek denemem var ve 2.ci denememde
çok şükür rabbim verdi..benim olduysa herkesin olur kızlarrrr çünkü ben çok sorunluydummmmm...
tüplerim tıkalı biri tamamen tıkalı, ikincide çok az geçiş var, rahim küçük, rahim agzı geniş, kist var ,
e2 yüksek,hormonlarım düzenli çalışmıyor.tek şansım yumurtlama vardıııı.eşimdede sperm azlıgı vardı..
bilmem anlatabildimmi.....
rabbim isteyince veriyor yaniiiiii birde doktorum çok güzel ve dikkatli çalışıyor en ince detaya kadar
allahım doktorumdan ekibinden razı olsunnnn.çalışmaları güzelllll
allahım sen çok büyüksün ya rabbim isteyen dileyen olmayan tedavide olan bekleyen arkadaşları boş çevirme ya rabbimmmmm.....kimseyi ondan mahrum bırakma allahım...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım çok teşekkür ederim allahım herkese nasip etsin sen ne yaptınnnn.ne durumdasın.
sonucu aldınmı?
Sonucu aldım canım.Dün 11 günümdü sonucum 25.72.Doktorum bu gun tekrar yap dedi.Yaptırdım sonuç saat 3 de olucak.Anlayacagın 4 saat beklememlazım olucak.2 farklı yerde kan verdim bakalım 2si de aynımı vericek...Bana dua edin kılzarrr.Doğru umudum hiç yok ama bekliyorum iştee...
canım bende ilk denememi adana ankara tüp bebek merkezinde yaptırdım..benimde doktorum ahmet beydi.... ama malesef dış gebelik geçirdim....tüplerimin olmamasına rağmen alınmasına rağmen dış gebelik geçirdim...amelyat oldum şimdi tekrar denemek istiyoruz kendimi toparladıktan sonra...benimde başımdna çok şey geçti...4 kez ameliyat oldum...ilk ikisi kistlerden dolayı 3. tüplerimde sıvı vardı ve tüplerim alınmak zorunda kaldı...4. ameliyatımda dış gebelik yüzünden oldu....
sen ilkinide mi aynı yerde yaptırdın??? belki senle oralarda karşılaşmısızdır...ben geçen sene şubattan beri gelir giderim...sen şanlısın ama adanadasın ben iskenderundan gelip gidiyorum zor oluyor....
aslında senle uzun uzun konuşmak isterim...
Sonucu aldım canım.Dün 11 günümdü sonucum 25.72.Doktorum bu gun tekrar yap dedi.Yaptırdım sonuç saat 3 de olucak.Anlayacagın 4 saat beklememlazım olucak.2 farklı yerde kan verdim bakalım 2si de aynımı vericek...Bana dua edin kılzarrr.Doğru umudum hiç yok ama bekliyorum iştee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?