Allahm sana krler hamileyim

hayırlı olsun arkdasım hayır keselerı bekleme suresınde bırdaha test yaptırmadım canım yanı 2 kere test yaptırdım okadar keselerı 4.haftamda gördüm .bence calısmanın bi sakıncası yok sadece ağır kaldırma bişeylere uzanma yeter .masabasıysa bişey omaz arkadasım

çok teşekkürler ilgine pensesçim...

işim biraz ağır aslında, kimyasal bir laboratuardayım, boya ve kozmetikle ilgili, sanırım kesinlikle burada çalışmayı bırakmam gerekecek, herneyse hayırlısıyla anneliği yaşayalım da, bu kadar iş yeter artık... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tebrikler bendeadana !!!!
tedavinin başalrında ne kadar endişeli ve umutsuzdun.rabbim senin yüzünü güldürdü darısı bizlere inşallah....
bu arada değerin kaç çıktı? yazmamışsın???

tebrikler bendeadana !!!!
tedavinin başalrında ne kadar endişeli ve umutsuzdun.rabbim senin yüzünü güldürdü darısı bizlere inşallah....
bu arada değerin kaç çıktı? yazmamışsın???

teşekkürler canım evet çok korkuyordum bu seferde olmayacak psikolojim bile bozulmuştu
ağlama krizlerine giriyordum ama rabbime çok şükür ki güldürdü sonunda allahım isteyen,
olmayan, tedavide olan, bekleyen arkadaşlara en yakın zamanda nasip etsinnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım 6.cı gün idrarda silikde olsa çıktı.....
8.ci günde 42.39
10.cu günde 88.99
12.ci günde 237 oldu tatlım darısı hepinizin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Ayy canım benim ..
Rabbim Hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim....
amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım en kısa zamanda herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...aminnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv:

şükürler olsun canım aramızdan biri daha hamile allah diyer arkadaşlarımızada nasip eder inşl kurban oldugum allahım banada versin banada dua edin kızlarrrr

çok şükür canım sagolasın darısı sana tüm isteyenlerin başına olsun en yakın zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…