- Konu Sahibi bende_adanada
-
arkadaşlar sizlere birkaç soru sorsam???
12. gün test sonucum 43, 14. gün test sonucum 597 çıkmıştı bu bana her ne kadar garip gelse de doktorum kafama takmamamı söyledi ve 24. günde keseleri görmek için randevu verdi.. tabii bu uzun bir bekleme süresi... siz bu bekleme süresinde tekrar test yaptırdınız mı?
çalışanlar işe devam ediyor mu yoksa rapor falan mı aldılar?
ben sağlık yönünden kendimi gayet iyi hissediyorum, sadece biraz daha fazla uykum geliyor, ara ara kasıklarımda batma oluyor ve göğüslerim biraz gergin, işe devam ediyorum ama eşim ve etrafımdakiler işe devam ediyorum diye sitem içindeler... aslında rapor verdi doktor ama kendimi iyi hissetmeye kadar devam edeyim diyorum.. acaba yanlış mı yapıyorum?????
benim ilk denememdi ve yaşım da 42 yani bu bana verilmiş bir şans ve bu şansı da bozmak istemiyorum, bebeğimi ya da bebeklerimi doğurmak istiyorum..
inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşar, çünkü benim yaşımdakiler neredeyse annane falan olmak üzere, ben de artık anne olmak istiyorum, anne olmanın tadını hepimiz tadarız inşallah kızlar...
hayırlı olsun arkdasım hayır keselerı bekleme suresınde bırdaha test yaptırmadım canım yanı 2 kere test yaptırdım okadar keselerı 4.haftamda gördüm .bence calısmanın bi sakıncası yok sadece ağır kaldırma bişeylere uzanma yeter .masabasıysa bişey omaz arkadasım
tbler saglicakla kucagina alirsin ins darisi bizlerede
tebrikler bendeadana !!!!
tedavinin başalrında ne kadar endişeli ve umutsuzdun.rabbim senin yüzünü güldürdü darısı bizlere inşallah....
bu arada değerin kaç çıktı? yazmamışsın???
canim cok sevindim tebrikler.darisi benim ve tum isteyenlerin basina
tebrikler canım allah tamamına erdirsin.........
ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh
:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canim! saglik ve mutlulukla...
ayyy çoooooooook sewimdim tatlım yaa tebrik ederimmmmm,,allahım inş sonuna kadar böle giderrrr :CüvCüv:
hayırlı olsun bizlere de dua et
Allah kucaginada almayi nasip etsin
bende burda hamile oldugumu soyleyebilecekmiyim acaba
Ayy canım benim ..
Rabbim Hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Canım gözünaydın allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin inş..
Gözünaydin canım, saglikla doğum yapmak nasip etsin Allah
İsteyen herkese versin yarabbimmm....
canım hayırlı olsun .alllah kucagına almayı nasıp etsın
şükürler olsun canım aramızdan biri daha hamile allah diyer arkadaşlarımızada nasip eder inşl kurban oldugum allahım banada versin banada dua edin kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?