Allahm sana krler hamileyim

tatlım çok teşekkür ederim allah razı olsun tüm desteklerinden dolayı...amin inşallah......
canım darısı başına ve tüm anne olmak isteyenlere inşallah..............................
:ecrin_bebek::CüvCüv:

teşekkürler canım amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.........
darısıda sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah herkese versinnnnnnnnnnnnnnnn.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah tüm evlat isteyen kadınlara hamile kalmayı ve hayırlı bi şeiklde dünyaya getirmeyi nasip etsin...:) hayırlı uğurlu olsun arkadaşım... sağlıklı olsun, sağlıklı ol ...daha da ne isteyeyim:)

amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.......sagol canımm benim tüm dualara aminnnnnnnnnnnnn
allahım tüm yaşamak isteyenlere yaşatsınnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tebrik ederım .,, allah analı babalı uzun omurler versın .. sana ve ailene mutluluk getırsın ...

teşekkürler canım.......amin canım bütün dualara inşallahhhhhhhhhhhh.
allahım bu duyguları herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Tebrikler bitanemmmmmm. :hooray: :hooray: :hooray: Çoook ama çooook sevindimmm. :teytey::teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Öpüyorum kocaman. Şeniz Şeniz Şeniz Allaha emanet olun. :asigim: :asigim: :asigim:

çok teşekkürler canımmmmm.....amin inşallah tüm hamileler sağlıcakla kucaklar inşallahh
bende seni öpüyorummmm allahım tüm isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:Şeniz

canım çok teşekkür ederim....amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bilgileri yazdım yinede sorusu olan varsa cevaplarımmmmmm
allahım en yakın zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin inşallah canım benimmmmm
sevindimmm hemşerimmmmmm ve alükümselam adana için
allahım tüm herkese yaşatsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı olsunnnnnnn canım bende senin gibi yeni oldugum için cevaplamayacagım kıdemliler cevaplar umarımmm allahım herkese versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım senin adına çok sevindim.ınşallah ikizlerin olur:))Bizlere de dua et.rabbim hepimizi en kısa zamanda güldürsün.Kendine dikkat et.

sağol canım inşallah rabbim daha fazla bekletmez.....hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder....

Canım senin adına çok sevindim.İnşallah ikizlerin olur:))Bizlere de dua et.rabbim hepimizi en kısa zamanda güldürsün.Kendine dikkat et.

teşekkür ederim canım.....
tabiki herkeselere dua ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tüm olmayanlara, tüm isteyenlere, bekleyenlere, tedavide olan herkese nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…