Kadin oyle bi insan ki en sonunda beni depresyona soktu.bi denerim bunu tskkr ederm canm :)Ehh bu ne ya ?
Nedemek kıyafetime karışıyo şakalaşmama karışıyo ?
Ben olsam bende ona karışırım yediği yemeği tuttuğu kaşıktan ayağına giydiği çoraba kadar.
Eşimle de anası Konuşurken bol bol sarılır öperdim fırsat kalmasın diye.
Sen karış ki ona meydan kalmadın.
gorumcenin gorumcesinin kaynanasina ne oluyomus pardon da ?
Kadin oyle bi insan ki en sonunda beni depresyona soktu.bi denerim bunu tskkr ederm canm :)
Gorumcemi sevmiyolarmis heralde ondan oyle davranmislar kadin kendi kizina gelince dunyayi yakiyo bana gelince yok .ben gorumcemle cok iyiyim cokda severim ama kadin hep ikimizi ayri tutuyoyeri gelincesakn bizim kiza soyleme sen ondan daha onemlisin bnm icin der (milletin icindecgenelde)gorumcenin gorumcesinin kaynanasina ne oluyomus pardon da ?
Evliligimiz biraz acele oldu ev tutamadik simdi dusunuyoruz ayri eve cikmayi ..sizin neden eviniz yok..
Bazen bu yaptiklarini esiminde yaninda yapiyo onun icin esim hep arkamda sknti yok o konuda..Eşiniz arkanizdaysa hiç korkmayın ama değilse ya susacaksiniz yada bırakacaksınız herseyi
canim nasil acele oldu evlilik yahu :)Evliligimiz biraz acele oldu ev tutamadik simdi dusunuyoruz ayri eve cikmayi ..
Biraz hizli oldu isteme soz dugun karisik yani ..canim nasil acele oldu evlilik yahu :)
esimde bizimle beraber simdi yeni bi evw cikmayi dusunuyoruz..eşinizin yanına neden gitmiyorsunuz. düzeninizi kurmuyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?