Allahm sen ona yardım et !!

ona karşı öyle diyebilirsin durumu idare edebilmek açısından. çünkü şu an gerçekten zaten doğruyla yanlış arasında sıkışıp kalmış vaziyette.
son zamanların en güzel örneği bu konuda Amy W.
parası,pulu, şöhreti, hayatında isteyebileceği her şeyi vardı. ama bir şırınganın esiri oldu ve hayatına mal oldu. yaşadığı rezillikler bir tarafa, hayatın o hiç yaşayamadığı güzelliklerini göremedi...

bir yandan cok sınırlenıyorum kendı yaptı kendı ettı dıye ama sonra geciyor kızgınlıgım en azından bırakma dusuncesı var

Bence o sevgilisi olucak herifi uyuşturucu madde temin ettigi icin polise ihbar edin. Ama kimliğinizi gizleyin. Gelipte size bulaşmasın o herif. Belki hapse girerde kızda kurtulmak icin bi sansa sahip olur

En yakın arkadaşımı düşündüm asla sakince karşılayamazdım tepki verirdim uğraşırdım kurtulması için baktım olmuyor herşeyi göze alır ailesine anlatırdım benle konuşmayacaksa konuşmasın. Kesinlikle ailesinin bilmesi gerekiyor . Madde kullanımı çok farklı bişey birinle beraber olur anlatmazsın onla bunla gezer susarsın ama bu başka birgün canından olabilir. Ailesine söylemelisin.

vallah ben burakacagini sanmiyorum, yaninda ailesi ve ona zarar gelmesini istemedigi kisiler olmadigi surece kulanacak
onun sevdigi erkek ona zarar vermis, hala veriyor..
artik kurtulmazsi cok cok zor gibime geliyor, tabi ne kulandiginada bagli!
ben olsaydim bende ailesine soylerdim. Ama once onlari yonledirir ve kafga, ve kurultu ile cozulemeyeceginide anlatirdim.
tamamen destek almasi gerekiyor yaninda olanlardan..

Yanlış hatırlamıyorsam adı Candy diye bir film vardı izlemiştim. Madde bağımlısı bir kadın ve adam sevgili. Çok kötüydü film. Bence arkadaşının ailesini bilgilendir. Bu öyle hafife alınacak bir şey değil. Tek başına beceremez helede yanında madde bağımlısı birde sevgili varken. Çok zor. Tedavi gerekir ömür boyu seninle konuşmayacak olsa bile ailesine söylemelisin. Ailesinin ne tarz insanlar olduğunu biliyorsundur. Ona göre yaklaşır uygun bir dille fazla sarsmamaya çalışarak anlatmalısın.

Back
X