- Konu Sahibi hazan_aksami
iftir san katiliyorum deymezişte bir arkadas darbesi daha.
ama hayata küsmeye değmez hiçbişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iftir san katiliyorum deymezişte bir arkadas darbesi daha.
ama hayata küsmeye değmez hiçbişi
aylardan sonra yazdığım bu yazıyı tekrar okudum gene gözlerim doldu gene üzüldüm.tamam belki artık eskisi kadar üzülmüyorum ama bu olayın bende bıraktığı izler hala geçmedi.şimdi o kadar sinirli agresif bi insan oldum ki bu yüzden kendime kızıyorum.eski halimden eser kalmadı.herkes ne kadar değiştiğimi sölüyo.hala insanlara güvenemiyorum hala hayatımda biri yok herkesten kaçıyorum.bu hikaye benden çok şeyler götürdü ben eski beni geri istiyorum....
hazan akşamı mrb beni hatırladın mı:) yazını görünce içim burkuldu tekrar bende yaşadıklarımı yazmıstım ve şuan eşimden ayrıyım tatlım 1 senedir boşanma davamız var temmuzda sonuclanıcak inşlh bitecek ve bende rahata kavuşucam allah izin verirse sana şukadarını söylemek istiyorum UNUTMAK EN BÜYÜK İNTİKAMDIR eğer kendindeki eski seni istiyorsan bunu denemelisin canım 1 sene boyunca bende kendimdeki eski beni isteyip arayıp durdum cok yıprandım ama şimdi diyorumki 5 para etmeyen insan için insanlar için neden kendimden birşeyleri eksiltiyim ki işte bu yüzden arkama dahi bakmıyorum artık zor biliyorum ama inan değmez insanlara güven yok ama bütün insanlarda aynı die bişey yok cnm cok mutlu ol inşlh
teşk ederim güzel dileklerin için canım çok saol aynı dilekleri bende senin için diliyorum tatlım inşlh ALLAH'IM gönlüne göre verir........elbet dogru zamanda cıkıcaktır karşına......