- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Zevk almaya bak :) futbol bir tutku çünkü kendimden biliyorum
Gerçekmi buMakas atan araba videolari izlemekten daha iyi olabikir halin :)
Bir bayan vardı hep aşkı memnu seyredermiş senelerdir.hep o açıkmış tvde,evde iş yaparken falan,eşim kızdı yazmıştı. Uzun vadeli bir plan ama sizde deneyinhatta hep aynı bölümü açın ki etkisi hızlı olsun :) benimki hiç maçla ilgilenmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma :/
Gerçekmi bu
1 aylik evlilikde, esinin askinin; futbol, onceligininde futbol oldugunu anlamissin.
Daha simdiden boyle ise vayy senin haline. Cekilecek gibi degil. Devasi var mi onu da bilmem.
Benim kafamdaki ideal erkek listemdeki ilk şartlardan biridir:Futboldan anlamayan erkek:)
Biz de babam da izlemezdi o yüzden bünyem kaldırmaz, elin oğlunu hiç çekemem.Gerçi ne zaman böyle konuşsam başıma gelir ya, aşkın gözü de kör biliyorum.
Neyse, benim de tutkularım var vazgeçmemi kim istese tutkularımı seçerdim heralde.Ama sizin tarafınızdan; tavrınızı kesin koyun.
İddia oynuyor olmasın bu kadarıda fazla çünkü
Bir bayan vardı hep aşkı memnu seyredermiş senelerdir.hep o açıkmış tvde,evde iş yaparken falan,eşim kızdı yazmıştı. Uzun vadeli bir plan ama sizde deneyinhatta hep aynı bölümü açın ki etkisi hızlı olsun :) benimki hiç maçla ilgilenmediği için başka bir şey gelmiyor aklıma :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?