- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
keşke benimkide ilgillenmese ya gerçekten artık benim için çok büyük bi sorun haline geldi bu . sürekli evde maç olduğunu düşünsenize . dışarı maç izlemeeye gidiyo ohh diyorum en azndan dışarda . bu sefer eve geliyo maçı 2 saat izlediği yetmiyo gibi eve gelincede yatana kdr aynı yorumları on kere dinliyo bi de maçı izlediği yetmiyo gibi aynı maçın özetini izliyo . yavaşlatılmş halini izliyo videolarını izliyo .. DELİRİYORUMMM
Ayy işin zor ya ben olsam bende çildirirdim
Futboldan hoşlanmadığınız için size bu kadar sevimsiz geliyor ama keyif almayı deneseniz.
Yani çiftlerin illa ki ortak zevkleri olması gerektiğini savunmam ben , ikiniz farklı şeylerle ilgilenebilirsiniz aynı zaman diliminde.
Ama beraber zaman geçirmek adına da , futbol izlemek denenebilir .İnanın o kadar da keyifsiz değil
Ben bir ofsayt pozisyonunu 5 ayrı kanalda 15 ayrı yorumcudan 55 kez dinleyebilirim mesela . Eşinize uzaylı muamelesi yapmayın . Futbol bizim milli sporumuz olmuş
Bu arada özellikle bugün bu hiddetle konu açmanız eşinizin galatasaraylı olduğunu düşündürttü bana
Beraber stadyumda maç izlemeye gitseniz , onun hobisinden ya da tutkusundan ortak bir keyif alanı çıkarmaya çalışsanız.
Sizin bu derece nefretiniz onun futbola ilgisini azaltmayacaktır ama siz biraz ilgi göstermeye başlarsanız belki her şey değişir.Denemeye değer bence.
evet eşim galatasaraylı . tamam beraber maç izlemeyede gidiyoruz evde olunva gs maçları beraber izliyorz . Ama sürekli ve her dakka olması artık boğdu beni ..
B Baharyagmuru35 haline Şükret beteri beteri var bak @zeynones in durumu daha fenaEvet ya ciddiyim :) sevgilim acayip derecede izler. Ayni evde yaşamıyoruz nihayetinde ona rağmen sıkılmıstim
Anacim senin cilen yeni basliyor1 yıllık evliyiz . valla çekilmiyo ya bu maç insana çile .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?