Allah'm yardım et deli olcam ben ...

Erkek degilmi hepsi ayni, illa biseyleri takinti haline getirecekler. Bu futbol olmazsa araba, kahve, kumar, kizlar, spor, oyun, mutlaka bizi deli edicek boyutlara kadar uzar. Tamamen koparmamizim imkani yok ama fazla abarttiklari zaman bunu guzellikle soylemekden yanayim, olmadi tavir yapin. Zaten o da ise yaramazsa gercekten sorun vardir

dün kavga çıkardım dyanamayıp tm akşam kavga ettik . ama düzgünce anlatacağım düşünüp kararlaştıracağımm . yorum için teşekkürler :)

Aksam mac var yandin :)
Bizde surekli beyaz futbol ve derin futbol programini izliyoruz yayindan kalksin diye cok dua ediyordum kizimin adinada derin koyduk icimiz disimiz derin futbol neyseki simdi cocuk uyuyo sesini kis demek gbi bi bahanem var

Aksam mac var yandin :)
Bizde surekli beyaz futbol ve derin futbol programini izliyoruz yayindan kalksin diye cok dua ediyordum kizimin adinada derin koyduk icimiz disimiz derin futbol neyseki simdi cocuk uyuyo sesini kis demek gbi bi bahanem var

yok gitmiycek maça bu akşam eğer dşardaysa maç

Eşın idda oynuyor olabilir.Para kaybediyorsa morali bozuluyordur esini takibe al sadece kağıt üzerinde değil internet üzerinden de oynanıyor .

Benim esimde öyle izler hani biraksan 24 saat mac izler
Ama ben bi laf dedigimde hemen degistireyim kapatayim der ozamanda ben kiyamiyorum aman izle diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…