- 3 Temmuz 2016
- 99
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
-
KatılıyorumYüzsüz davranma bence bu laftan sonra
eski tadı eski heyecanı hissetmyrm dedmnaptın da böyle dedi?
sinirlenince söyler bende öyle yaptım bazen ofkemizi kontrol edmyrzBu laftan sonra hala mesaj mı atıyorsun?
Blof mu yaptineski tadı eski heyecanı hissetmyrm dedm
hayr yapmdm aslında öyle üzgün görünce vicdanm sizladiBlof mu yaptin
Bırak o zaman madem ayrılmak istedinhayr yapmdm aslında öyle üzgün görünce vicdanm sizladi
sevgilimden ayrıldım bana çok hayinsin allahn gelse ismini anmam bidaha da mesj atma dedi sonrada whatsapptn engelledi aradm açmadı sonra bu mesajı attm. bu kez seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemyrm sakinles konuşalım istmyrm diyosan mesaj at armm bidaha dedim fakat cvp vermedi üstüne dusmemi mi bekliyor nasıl davranmlym nasıl gönlünü olabilirim
sevgilimden ayrıldım bana çok hayinsin allahn gelse ismini anmam bidaha da mesj atma dedi sonrada whatsapptn engelledi aradm açmadı sonra bu mesajı attm. bu kez seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemyrm sakinles konuşalım istmyrm diyosan mesaj at armm bidaha dedim fakat cvp vermedi üstüne dusmemi mi bekliyor nasıl davranmlym nasıl gönlünü olabilirim
Ee? Hic kimse eski tadi hissetmiyorum diyen birine iyi o zaman hadi gorusuruz demez. Tabi ki hircinlasacak. Madem ayrilasiniz var surekli mesajla taciz etmeyin bu sekildehayr yapmdm aslında öyle üzgün görünce vicdanm sizladi
Ah ergenliksevgilimden ayrıldım bana çok hayinsin allahn gelse ismini anmam bidaha da mesj atma dedi sonrada whatsapptn engelledi aradm açmadı sonra bu mesajı attm. bu kez seni böyle üzgün bırakıp gitmek istemyrm sakinles konuşalım istmyrm diyosan mesaj at armm bidaha dedim fakat cvp vermedi üstüne dusmemi mi bekliyor nasıl davranmlym nasıl gönlünü olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?