• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

Zavallı adam
(Sizi nişanlısı ve nikahli şı sanan adamcagizdan bahsediyorum)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu mübarek ramazan günüğ sayıylamı geliyosunuz ya ahlaksızlığını burada anlatıp tebrikmi beklyosun ya ne yani kendin gibi ar damarı çatlamış kadınların itiraflarınımı dinlemek istiyosun. utanmak nedir bilmezmisiniz ya burda rahatlamaya mı çaılıyosun teselli mi istiyosun nasıl olsa kimse beni tanımıyor aman belki tanıyan vardır ha ayağını denk al istersen..bide doğudasın bilemiceeemmmm

Ayni durumu nisanlinin sana yaptigini dusunsene nsl deli oluyor insan. Ilgi insanin hosuna gidiyor ama bence mail adresini numarani faceini herseyini degistr ulasamasn o sana sende en ufak tartışma da ulasma o kisiye ztn araya mesefe ve gorusmemezlik girince unutursun.simdiden yikma yuvani. Yazik nisanlina

Nisanlinla ayni yataga nasil gireceksin hic vicdanin sizlamayacak mi ne yapti da haketti aldatilmayi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de sevdiğim amerika da geçtim başka ili. Ben de öğretmenim bu bahsettiğin durumu ve benzerlerini ben de yaşadım.bir gün dahi Allah korusun aklıma gelmedi. Kaldı ki 10 yıldan bahsediyorsun benim ilişkim 3 yıllık.ve sadece 3 ayını yan yana geçirdik. Gerisinde uzaktık hep.yani demem o ki sadakat çok büyük bir anlam içerir.

Yahu...herşeye tamam.derim ki yapmış yanlışından dönmüş.ama adamı eve niye çağırdın sarılmalar film izlemeler öpüşmeler ah be yazık eşine...

Senin bi düğünün olsun bak bakalım o vicdan azabı ruhunu nasıl kavuracak.allah affetsin ama resmen aldatmissinuz eşinizi

Senin bi düğünün olsun bak bakalım o vicdan azabı ruhunu nasıl kavuracak.allah affetsin ama resmen aldatmissinuz eşinizi

Böyle insanların (kadın/erkek) vicdanı olduğunu düşünmüyorum.

aǧzım açık okudum şokkktayim.bu nasil bi vicdandır.bu nasıl bi ahlaksızlıktır yaa ..n'olurr biri "konufake"desin.daha neler duyup görücem burdaa..

Yasinizda genc degil aslinda bi cocukluk yada bi cahillik yapmissiniz diyelim bence nisanlinizin yazik herseyi anlatin vicdaniniz rahat etmez ...

Nişanlını aldatmışsın resmen düğünüde yapacaksınız kocan yani mnikahda kıyılmış yüzüne nasıl bakacaksın. Adam sana ay

Şimdi yazacaklarım için belki de eleştiri yağmuruna tutulacağım tonlarca ahlaki yargılamaya maruz kalacağım ama inanın ben bunları içsel olarak defalarca yaptım..Biraz uzun olacak çünkü mesele çetrefilli:((
2004 yılından beri (lisede başlayan) bir birlikteliğim var.Bu zamana kadar acı-tatlı pek çok şey yaşadk.Üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ama her ayın 10-15 günü yine beraberdik.Çok emek harcadık.Hiç kopmadık birbirimizden.Okulu bitirdik beraber kpss ye hazırlandık.Aynı ili tercihlerimizde yazarak aynı ilde öğretmenliğe başladık.(ilçelerimiz birbirinden 2,5 saat uzakta idi ama her hafta sonu yine beraberdik.bu 10 sene zarfında rüya gibi denecek bi aşk yaşadım.gözüm hiç kimseyi görmedi.kimseye yan gözle bakmadım.birlikte olduğum insan geçtiğimiz ağustos-şubat ayları ayları arası askere gitti.bekledim.şubatta geldi isteme oldu nişanlandık mutluluktan ayaklarım yeden kesik tabi.
derken....
bulunduğum ilçede yetişkinlere dönük sınava hazırlık kursu vermeye başladım.nisan ayı başlarında sınıftan bi öğrencinin bana karşı özel bi ilgisi olduğunu sezdim.ki facebookta diğer mesajlar kutumda selam hocam nasılsınız şeklinde mesajını da gördüm.ama açmadım hiç mesajı.bu arada kurstaki herkes nişanlı olduğumu da biliyor.bir iki hafta geçti.teneffüslerde vs. böyle bi elektriklenme seziyorum ama halinden tavrından.(söz konusu kişi benden 2 yaş küçük).ben 88 doğumluyum bu arada.arkadaşları da ders sırasında sürekli imalı sözler söylüyorlar falan ben emin oldum bana karşı ilgisinden ama fazla da takmadım kafaya.
Aynı günler içinde bana facebooktan kursla ilgili bi sayfa açtığını beğenmemi rica ettiğini söyleyen bi mesaj daha aldım.Ve dayanamadım karşılık verdim.O gece baya bi kaç saat mesajlaştık.bi yakınlık oldu aramızda.işte kursla ilgili vs.bu bana iltifatlar ediyor ilgisini belli ediyor bi şekilde.en son iyi geceler derken sana bişey soracağım(bu arada "siz"den "sen"e geçiş oldu) nişanlı mısın dedi.ben de evet ama biraz karmaşık deyiverdim işte......ertesi sabah da bi kaç mesaj atmış işte ismimle hitap etmiş gece hiç uyumadım falan yazmış.ilgi hoşuma gitti.aynı günün akşamı da bana duygularını açtı.hem de çok etkileyici ve romantik bi biçimde.ben de ona nişanlı olduğumu olamayacağını söyledim.tamam dedi.olgun bi biçimde kabullendi.
bi kaç gün geçmeden yine mesaj attı işte bana dön mesajı görünce sana bir şey söyleyeceğim falan.baktım arkası kesilmeyecek bi yere davet ettim konuşmak için ümidini kesin olarak kesmesini söylemek için.hiç karşılık vermeyince mesaj atmaya evam ediyordu ve nişanlımın bunu görme riski vardı çünkü.ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor.
görüştük yüz yüze ama karşımda eriyor bunu her halinden farkediyorum.anlattım halimi.aklından çıkar dedim.2-3 saat oturduk konuştuk sohbet ettik.sohbeti-ilgisi bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam:( yargılamayın kınamayın ne olur.bu arada kurs da devam ediyor tabi.tahtada ders anlatıyorum sürekli gözü bende.eriyip bitti gözlerimin önünde.bu olaylar gelişirken 1 ay içinde 10 kiloya yakın kilo verdi.facebooktan bana mesaj atamamasını kesin olarak söylemiştim görüştüğümüzde.mail adresimi bulmuş oradan yazmaya devam etti ara ara.işte aşkını sevgisini ifade etti.her konuşmanın sonu da yaptığımız çok yanlış ben vicdan azabı duyuyorum seninle yazışmam bile yanlış dememle bitti.3-4 gün ses yok sonra aynı devam.
sonra maillerine cevap vermemeye karar verdim benden soğusun diye.kursta falan hiç yüzüne bakmamaya.bu hal de 10 gün sürdü.sonra yine aynı devran.ama bu olaylar esnasında ben de etkilenme başladı tabi.bu kadar ilgi ısrar...nişanlıma da bi soğuk davranmaya başladım.yanında iken çok huzurluyum tamam ama aklıma da diğeri geliyor boş bırakmıyor zihnimi.bi kere daha dışarda görüştük sonra tabi ben arkadaşız falan diye kendimi kandırıyorum oturup çay içiyoruz sohbeet ediyoruz havadan sudan başka bişey yok ama kendimi prenses gibi hissettiyriyor bana.
sonra tayin olayından dolayı haziran ortalarında nişanlımla nikah kıydık.ve o memelekete gitti.ben 15 gün kadar yalnız kaldım bulunduğum ilçede.o arada da mail üzerinden konuşmaya devam ettik günlük havadan sudan hep.sonra bi gün ben bunu çay içmeye eve çağırdım:(( ve baya bi yakınlaştık. ve sonraki akşam yine...bi hafta boyunca her gün bana geldi.beraber film izledik.sarılıp oturduk.ve en sonunda öpüştük.:(( hem de saatlerce.sayılı gün bitti.eşyamı toplayıp memeleketime döndüm ve bidaha oraya geri dönmeyeceğim tayinim çıktı.geride bırakıp geldim.nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.evleneceğin güne kadar seni bekleyeceğim unutmak kelimesini telaffuz bile etmek istemiyorum o kadar kalbimde yaşayacak aşkın diyor.offfff.
düğünüm 1 ay sonra her şey tamam.tüm hazırlıklar ev bark gelinlik vs.nişanlımı da seviyorum.ama şu hazırlık stresi ile diğer kişi de aklımdan çıkmıyor.mail atıyor arada hala.ne yapacağım ben=( geride bıraktığım kişi benden küçük ben öğretmenim kendisi liseyi açıktan bitirip bırakmış sanayide esnaflık yapıyor.doğulu.yani kültürü tamamen bizden farklı.ben de bir evin bir kızıyım

Hic bir yorumu elistiriyi okumadim direkt yazmak istedim insanlari elestirmeyi sevmem anlayisli olmayi tercih ederim ama sizin durumunuzda anlayisli olunacak birsey yok. Kac yasina gelmissiniz ve bu yaptiginiz hatayi hala goremeyip burda ddanismissiniz. Erkek yapsa ayri suc olup tavirlar sergilenir ama bunu siz yapmissiniz nisanlisiniz esiniz kocaniz bunu yapsa yuzugu atarsiniz icinizde bunun hesabini yapmadiniz mi hic? İlk konustunuz mesajlari gorup gormemezlikten geldiginiz halde sonra devam etti bi durup kendinize ne yapiyorum ben diye sormadiniz mi? Esinizden ne kadar az ilgi gordunuzde bu yakinlasmaya musade ettiniz? Ki ne kadar ilgi gostermese de esiniz bunu yapmak cok cok yanlis biseyken devamini getirebildiniz ? Ben 20 yasindayim ve siz kac yasindasiniz.. Ben bunun ne kadar yanlis oldugunu ddusunurken siz bunu goremiyecek kadar olgunlugunuzu mu kaybettiniz? Esinize yazik yuzune nasil bakip o nikah masasinda evet dediniz? İyi bari yatip kalkmamissiniz adamla. Kusura bakmayin elestiri yapmayi sevmiyorum dedim ama sizin durumunuza elestiri yapilmayacak gibi degilki. Saygi duyulsa yasanilan seye saygili bi sey goremiyorum ortada. Siz simdi mutlu eevliliginize devam edersiniz asil mutlulugu hakedenler cekilir bir koseye aglar. Hayat da boyle iste. Yazik gercekten. Umarim bir daha boyle hataya dusmez esini mutku eeder guzel bi evlilik yasarsin ne diyim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Birkaç seçeneğin var, ilki eşine itiraf et hellalik iste terchi ona bırak, ikincisi hiç birşey söyleme eşinden boşan ama üçüncüsü o görüştüğün şahısla baya uçurum var aranızda, eğitim ve sosyo kültürel olarak, kısacası içinden çıkamazsan eşini bırakmanın yanında o vatandaşıda bırak, sanmaki eşini bırakıp ona gidersen birgün başına kakılmaz bu, kocanı benle aldattın beni kimle diye sorabilir.. kendine yazık edersin..

cinsel manada bişey yaşamadık.

Cinsellik yaşamadında 1 hafta boyunca nasıl güvenebildin merak ediyorum...kusura bakma ama o kadar uzun süre evinde kalıp cinsellik yaşamadım demen pekte inandırıcı değil..ki o seviyeye geldikten sonra cinsellik yaşasanda yaşamasanda artık farketmiyor...evine çağırdığın o anda aldatmış oluyorsun zaten...zihnende bedenende....gerçek bu.

Bak burda 200 küsür yorum var ve sonuç artık belli canım...
Her insan hata yapar ama üzgünüm sen sınırı aşmışsın...şimdi burda nişanlıydım ayrı olduğum dönemde birine bişeyler hissettim ama pişmanım.vicdan azabı hissediyorum deseydin biçok kadın unutman için destek olacaktı sana burda....

Ne diyeyim ..tez zamanda tamamen aklından sil.tövbe et..

Burda öylesine sadık eşini seven kadınlar ..aldatılıyorki ..onları düşün...kadın erkek farketmez..sen bi acı hissetmesen zaten konuyu açmazdın..
O yüzden yapman gerekeni artık sanırım biliyorsun...

Son düzenleme:
Bence konu sahibesi fece daha bugun üye olmuş eger deilsede bu mübarek günlerde sana duam yanman adına daha fazla yan aşkından ömür boyu yan sürün. bak ne güzel dua ettim sana Allahım nişanlınıda senin elinden kurtarsın yazık ya nasıl bi millet olmaya başladık 😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

o kadar yıllık tertemiz aşk dolu bir birliktelik o kadar çok insanın hayali ki...inanamıyorum size herşeyi mahvetmişsiniz şimdiden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz çünkü resmen aldatmışsınız nişanlınızı söylemeniz gerekir empati kurup o ruh halini yaşamanızı istiyorum gerçekten...:20:

Şimdi yazacaklarım için belki de eleştiri yağmuruna tutulacağım tonlarca ahlaki yargılamaya maruz kalacağım ama inanın ben bunları içsel olarak defalarca yaptım..Biraz uzun olacak çünkü mesele çetrefilli:((
2004 yılından beri (lisede başlayan) bir birlikteliğim var.Bu zamana kadar acı-tatlı pek çok şey yaşadk.Üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ama her ayın 10-15 günü yine beraberdik.Çok emek harcadık.Hiç kopmadık birbirimizden.Okulu bitirdik beraber kpss ye hazırlandık.Aynı ili tercihlerimizde yazarak aynı ilde öğretmenliğe başladık.(ilçelerimiz birbirinden 2,5 saat uzakta idi ama her hafta sonu yine beraberdik.bu 10 sene zarfında rüya gibi denecek bi aşk yaşadım.gözüm hiç kimseyi görmedi.kimseye yan gözle bakmadım.birlikte olduğum insan geçtiğimiz ağustos-şubat ayları ayları arası askere gitti.bekledim.şubatta geldi isteme oldu nişanlandık mutluluktan ayaklarım yeden kesik tabi.
derken....
bulunduğum ilçede yetişkinlere dönük sınava hazırlık kursu vermeye başladım.nisan ayı başlarında sınıftan bi öğrencinin bana karşı özel bi ilgisi olduğunu sezdim.ki facebookta diğer mesajlar kutumda selam hocam nasılsınız şeklinde mesajını da gördüm.ama açmadım hiç mesajı.bu arada kurstaki herkes nişanlı olduğumu da biliyor.bir iki hafta geçti.teneffüslerde vs. böyle bi elektriklenme seziyorum ama halinden tavrından.(söz konusu kişi benden 2 yaş küçük).ben 88 doğumluyum bu arada.arkadaşları da ders sırasında sürekli imalı sözler söylüyorlar falan ben emin oldum bana karşı ilgisinden ama fazla da takmadım kafaya.
Aynı günler içinde bana facebooktan kursla ilgili bi sayfa açtığını beğenmemi rica ettiğini söyleyen bi mesaj daha aldım.Ve dayanamadım karşılık verdim.O gece baya bi kaç saat mesajlaştık.bi yakınlık oldu aramızda.işte kursla ilgili vs.bu bana iltifatlar ediyor ilgisini belli ediyor bi şekilde.en son iyi geceler derken sana bişey soracağım(bu arada "siz"den "sen"e geçiş oldu) nişanlı mısın dedi.ben de evet ama biraz karmaşık deyiverdim işte......ertesi sabah da bi kaç mesaj atmış işte ismimle hitap etmiş gece hiç uyumadım falan yazmış.ilgi hoşuma gitti.aynı günün akşamı da bana duygularını açtı.hem de çok etkileyici ve romantik bi biçimde.ben de ona nişanlı olduğumu olamayacağını söyledim.tamam dedi.olgun bi biçimde kabullendi.
bi kaç gün geçmeden yine mesaj attı işte bana dön mesajı görünce sana bir şey söyleyeceğim falan.baktım arkası kesilmeyecek bi yere davet ettim konuşmak için ümidini kesin olarak kesmesini söylemek için.hiç karşılık vermeyince mesaj atmaya evam ediyordu ve nişanlımın bunu görme riski vardı çünkü.ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor.
görüştük yüz yüze ama karşımda eriyor bunu her halinden farkediyorum.anlattım halimi.aklından çıkar dedim.2-3 saat oturduk konuştuk sohbet ettik.sohbeti-ilgisi bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam:( yargılamayın kınamayın ne olur.bu arada kurs da devam ediyor tabi.tahtada ders anlatıyorum sürekli gözü bende.eriyip bitti gözlerimin önünde.bu olaylar gelişirken 1 ay içinde 10 kiloya yakın kilo verdi.facebooktan bana mesaj atamamasını kesin olarak söylemiştim görüştüğümüzde.mail adresimi bulmuş oradan yazmaya devam etti ara ara.işte aşkını sevgisini ifade etti.her konuşmanın sonu da yaptığımız çok yanlış ben vicdan azabı duyuyorum seninle yazışmam bile yanlış dememle bitti.3-4 gün ses yok sonra aynı devam.
sonra maillerine cevap vermemeye karar verdim benden soğusun diye.kursta falan hiç yüzüne bakmamaya.bu hal de 10 gün sürdü.sonra yine aynı devran.ama bu olaylar esnasında ben de etkilenme başladı tabi.bu kadar ilgi ısrar...nişanlıma da bi soğuk davranmaya başladım.yanında iken çok huzurluyum tamam ama aklıma da diğeri geliyor boş bırakmıyor zihnimi.bi kere daha dışarda görüştük sonra tabi ben arkadaşız falan diye kendimi kandırıyorum oturup çay içiyoruz sohbeet ediyoruz havadan sudan başka bişey yok ama kendimi prenses gibi hissettiyriyor bana.
sonra tayin olayından dolayı haziran ortalarında nişanlımla nikah kıydık.ve o memelekete gitti.ben 15 gün kadar yalnız kaldım bulunduğum ilçede.o arada da mail üzerinden konuşmaya devam ettik günlük havadan sudan hep.sonra bi gün ben bunu çay içmeye eve çağırdım:(( ve baya bi yakınlaştık. ve sonraki akşam yine...bi hafta boyunca her gün bana geldi.beraber film izledik.sarılıp oturduk.ve en sonunda öpüştük.:(( hem de saatlerce.sayılı gün bitti.eşyamı toplayıp memeleketime döndüm ve bidaha oraya geri dönmeyeceğim tayinim çıktı.geride bırakıp geldim.nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.evleneceğin güne kadar seni bekleyeceğim unutmak kelimesini telaffuz bile etmek istemiyorum o kadar kalbimde yaşayacak aşkın diyor.offfff.
düğünüm 1 ay sonra her şey tamam.tüm hazırlıklar ev bark gelinlik vs.nişanlımı da seviyorum.ama şu hazırlık stresi ile diğer kişi de aklımdan çıkmıyor.mail atıyor arada hala.ne yapacağım ben=( geride bıraktığım kişi benden küçük ben öğretmenim kendisi liseyi açıktan bitirip bırakmış sanayide esnaflık yapıyor.doğulu.yani kültürü tamamen bizden farklı.ben de bir evin bir kızıyım

bence maili falan kapat kafanı karıstırma girme bi daha yazık ya :((( kafan karısmamalı bence bu kadar senelık bırlıktelıgını harcama tanıdıgın guvendıgın bı ınsan var karsında daha fazla kendınıde onuda kandırma bitir herseyı bu ıs kotu yollara gırerrr....

Son düzenleme:
Arkadaslar 1-2 cumle cevap icin upuzun konuyu alintilamayin Allah askina..

Bu arada onu kinama bunu kinama.
Kiniyorum arkadas!! Bir insan sacma sapan nedenlerle sirf nefsine yenik dusup iliskisinin icine ediyorsa kinarim.. Bazi arkadaslari da hic anlamiyorum.. Aynisini yapan bi erkek olsaydi ne serefi kalirdi ne adamligi ama aldatan kisi kadin olunca bazi yorumlari agir bulmuslar.. Her ne deniliyorsa hakediyor kesinlikle.. Okumakta her sey demek degil iste. Ogretmen olmus ama karakter sifir!!

Son düzenleme:
bende diger arkdslardan farkli bisey demiyecegim
ama o cocuga yazik etmeyin
nisanliyken opusebildiniz evliyken daha rahat olacak
o seven cocugu nisanlinizi birakin lutfen
herkez hak ettigini bulsun
bunun kadin erkegi yok
aldatmak her kalpte tamir edilmez yara acar

Son düzenleme:
Demissiniz ki ".ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor. " . Peki ordakiler nisanli veya nikahli bi kadinin eve erkek atmalarina bisey demiyolar mi. Keske gercektende bahane uretmeseydiniz de korksaydiniz. Yazik esinize nisanlim desenizde o sizin kocaniz. 10 senelik beraberliginizi yakmissiniz. Bence esinizle baslamadan bitirinde yakmayin basini. Yarin sizinde bi oglunuz olur benim gibi gelin vermesin diye dua edersiniz ! Ayrilinda ne yaparsaniz yapin sonra eve mi alcaniz nikah kiyip es mi yaparsiniz size kalmis... Allah bi an once kurtarsin o adamcagizi sizden (KOCANİZİ)!

Back
X