• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim çok büyük....

Doğunun bi ilinde ters bişey demeye cekinen ablamiz bekar evine elin adamini alıp opusuyor vay arkadaş mantigina sapka çıkarıyorum. Elestirmiyorum zira umurumda değil. Tek bişey deyip kaçıyorum umarım aptal yerine koyup boynuzlarini tee burada bizlere gosterdigin nisanlin da seni aldatır. Eşitlik iyidir.

bir eğitimci olarak sen de bunu yapmışsın ya ben cahil insana çok görmüyorum artık, evlilik işlerinde şeytan çok dolaşıyor ve malesef siz şeytanı sokmuşsunuz. Allah yardımcınız olsun

Şimdi yazacaklarım için belki de eleştiri yağmuruna tutulacağım tonlarca ahlaki yargılamaya maruz kalacağım ama inanın ben bunları içsel olarak defalarca yaptım..Biraz uzun olacak çünkü mesele çetrefilli:((
2004 yılından beri (lisede başlayan) bir birlikteliğim var.Bu zamana kadar acı-tatlı pek çok şey yaşadk.Üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ama her ayın 10-15 günü yine beraberdik.Çok emek harcadık.Hiç kopmadık birbirimizden.Okulu bitirdik beraber kpss ye hazırlandık.Aynı ili tercihlerimizde yazarak aynı ilde öğretmenliğe başladık.(ilçelerimiz birbirinden 2,5 saat uzakta idi ama her hafta sonu yine beraberdik.bu 10 sene zarfında rüya gibi denecek bi aşk yaşadım.gözüm hiç kimseyi görmedi.kimseye yan gözle bakmadım.birlikte olduğum insan geçtiğimiz ağustos-şubat ayları ayları arası askere gitti.bekledim.şubatta geldi isteme oldu nişanlandık mutluluktan ayaklarım yeden kesik tabi.
derken....
bulunduğum ilçede yetişkinlere dönük sınava hazırlık kursu vermeye başladım.nisan ayı başlarında sınıftan bi öğrencinin bana karşı özel bi ilgisi olduğunu sezdim.ki facebookta diğer mesajlar kutumda selam hocam nasılsınız şeklinde mesajını da gördüm.ama açmadım hiç mesajı.bu arada kurstaki herkes nişanlı olduğumu da biliyor.bir iki hafta geçti.teneffüslerde vs. böyle bi elektriklenme seziyorum ama halinden tavrından.(söz konusu kişi benden 2 yaş küçük).ben 88 doğumluyum bu arada.arkadaşları da ders sırasında sürekli imalı sözler söylüyorlar falan ben emin oldum bana karşı ilgisinden ama fazla da takmadım kafaya.
Aynı günler içinde bana facebooktan kursla ilgili bi sayfa açtığını beğenmemi rica ettiğini söyleyen bi mesaj daha aldım.Ve dayanamadım karşılık verdim.O gece baya bi kaç saat mesajlaştık.bi yakınlık oldu aramızda.işte kursla ilgili vs.bu bana iltifatlar ediyor ilgisini belli ediyor bi şekilde.en son iyi geceler derken sana bişey soracağım(bu arada "siz"den "sen"e geçiş oldu) nişanlı mısın dedi.ben de evet ama biraz karmaşık deyiverdim işte......ertesi sabah da bi kaç mesaj atmış işte ismimle hitap etmiş gece hiç uyumadım falan yazmış.ilgi hoşuma gitti.aynı günün akşamı da bana duygularını açtı.hem de çok etkileyici ve romantik bi biçimde.ben de ona nişanlı olduğumu olamayacağını söyledim.tamam dedi.olgun bi biçimde kabullendi.
bi kaç gün geçmeden yine mesaj attı işte bana dön mesajı görünce sana bir şey söyleyeceğim falan.baktım arkası kesilmeyecek bi yere davet ettim konuşmak için ümidini kesin olarak kesmesini söylemek için.hiç karşılık vermeyince mesaj atmaya evam ediyordu ve nişanlımın bunu görme riski vardı çünkü.ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor.
görüştük yüz yüze ama karşımda eriyor bunu her halinden farkediyorum.anlattım halimi.aklından çıkar dedim.2-3 saat oturduk konuştuk sohbet ettik.sohbeti-ilgisi bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam:( yargılamayın kınamayın ne olur.bu arada kurs da devam ediyor tabi.tahtada ders anlatıyorum sürekli gözü bende.eriyip bitti gözlerimin önünde.bu olaylar gelişirken 1 ay içinde 10 kiloya yakın kilo verdi.facebooktan bana mesaj atamamasını kesin olarak söylemiştim görüştüğümüzde.mail adresimi bulmuş oradan yazmaya devam etti ara ara.işte aşkını sevgisini ifade etti.her konuşmanın sonu da yaptığımız çok yanlış ben vicdan azabı duyuyorum seninle yazışmam bile yanlış dememle bitti.3-4 gün ses yok sonra aynı devam.
sonra maillerine cevap vermemeye karar verdim benden soğusun diye.kursta falan hiç yüzüne bakmamaya.bu hal de 10 gün sürdü.sonra yine aynı devran.ama bu olaylar esnasında ben de etkilenme başladı tabi.bu kadar ilgi ısrar...nişanlıma da bi soğuk davranmaya başladım.yanında iken çok huzurluyum tamam ama aklıma da diğeri geliyor boş bırakmıyor zihnimi.bi kere daha dışarda görüştük sonra tabi ben arkadaşız falan diye kendimi kandırıyorum oturup çay içiyoruz sohbeet ediyoruz havadan sudan başka bişey yok ama kendimi prenses gibi hissettiyriyor bana.
sonra tayin olayından dolayı haziran ortalarında nişanlımla nikah kıydık.ve o memelekete gitti.ben 15 gün kadar yalnız kaldım bulunduğum ilçede.o arada da mail üzerinden konuşmaya devam ettik günlük havadan sudan hep.sonra bi gün ben bunu çay içmeye eve çağırdım:(( ve baya bi yakınlaştık. ve sonraki akşam yine...bi hafta boyunca her gün bana geldi.beraber film izledik.sarılıp oturduk.ve en sonunda öpüştük.:(( hem de saatlerce.sayılı gün bitti.eşyamı toplayıp memeleketime döndüm ve bidaha oraya geri dönmeyeceğim tayinim çıktı.geride bırakıp geldim.nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.evleneceğin güne kadar seni bekleyeceğim unutmak kelimesini telaffuz bile etmek istemiyorum o kadar kalbimde yaşayacak aşkın diyor.offfff.
düğünüm 1 ay sonra her şey tamam.tüm hazırlıklar ev bark gelinlik vs.nişanlımı da seviyorum.ama şu hazırlık stresi ile diğer kişi de aklımdan çıkmıyor.mail atıyor arada hala.ne yapacağım ben=( geride bıraktığım kişi benden küçük ben öğretmenim kendisi liseyi açıktan bitirip bırakmış sanayide esnaflık yapıyor.doğulu.yani kültürü tamamen bizden farklı.ben de bir evin bir kızıyım

Nişanlının numarasını versene bize arayalımda adamı bu yanlıştan döndürelim :ssz: hayatını senin gibi bi insanla ziyan etmesin gerçi 10 yılı gitmiş yazık günah.

insan hata yapabilir önemli olan bu yanlıştan dönebilmek siz şimdi nikahlı eşinizin yüzüne nasıl bakıcaksınız tüm bunlar olurken aklınıza onunla yaşadığınız güzel anlar gelmedimi 10 yıl diyorsunuz ya koca on yıl kooperatif taksidi gibi bi ilişikiniz varmız süre olarak insanda bağımlılık yapar ya ay ne yazıcamı bilemedim yani sinirlerim bozuldu:25:

Klasik olacak ama nişanlını sevseydin böyle bir maceraya kalkışmazdın.
Nişanlınla ilişkiniz çok uzamış,aşk ve heyecan günleri bitmiş.Onu artık sadece uygun eş adayı olarak görüyorsun sanırım.
Diğer kişinin özellikleri uygun olsaydı,belki nişanlından ayrılmaktan çekinmeyecektin.
İkisine de haksızlık etmişsin gibi görünüyor.Şu durumda yapacağın en doğru şey,nişanlından ayrılmak olur.

Bir de söylemeden geçemeyeceğim.Bu ikinci adam senden hala kopmamış,evlendikten sonra seni bırakacağını düşünüyor musun ?
Şimdi prenses gibi hissettirdiğini söylemişsin,onu bırakıp evlenince öyle düşüneceğini hiç sanmıyorum.
Durumu idrak edince kızacak,kinlenecek.Atlayıp düğüne gelebilir,tehdit etmesinden bile korkarım.

Şimdi yazacaklarım için belki de eleştiri yağmuruna tutulacağım tonlarca ahlaki yargılamaya maruz kalacağım ama inanın ben bunları içsel olarak defalarca yaptım..Biraz uzun olacak çünkü mesele çetrefilli:((
2004 yılından beri (lisede başlayan) bir birlikteliğim var.Bu zamana kadar acı-tatlı pek çok şey yaşadk.Üniversiteyi ayrı şehirlerde okuduk. Ama her ayın 10-15 günü yine beraberdik.Çok emek harcadık.Hiç kopmadık birbirimizden.Okulu bitirdik beraber kpss ye hazırlandık.Aynı ili tercihlerimizde yazarak aynı ilde öğretmenliğe başladık.(ilçelerimiz birbirinden 2,5 saat uzakta idi ama her hafta sonu yine beraberdik.bu 10 sene zarfında rüya gibi denecek bi aşk yaşadım.gözüm hiç kimseyi görmedi.kimseye yan gözle bakmadım.birlikte olduğum insan geçtiğimiz ağustos-şubat ayları ayları arası askere gitti.bekledim.şubatta geldi isteme oldu nişanlandık mutluluktan ayaklarım yeden kesik tabi.
derken....
bulunduğum ilçede yetişkinlere dönük sınava hazırlık kursu vermeye başladım.nisan ayı başlarında sınıftan bi öğrencinin bana karşı özel bi ilgisi olduğunu sezdim.ki facebookta diğer mesajlar kutumda selam hocam nasılsınız şeklinde mesajını da gördüm.ama açmadım hiç mesajı.bu arada kurstaki herkes nişanlı olduğumu da biliyor.bir iki hafta geçti.teneffüslerde vs. böyle bi elektriklenme seziyorum ama halinden tavrından.(söz konusu kişi benden 2 yaş küçük).ben 88 doğumluyum bu arada.arkadaşları da ders sırasında sürekli imalı sözler söylüyorlar falan ben emin oldum bana karşı ilgisinden ama fazla da takmadım kafaya.
Aynı günler içinde bana facebooktan kursla ilgili bi sayfa açtığını beğenmemi rica ettiğini söyleyen bi mesaj daha aldım.Ve dayanamadım karşılık verdim.O gece baya bi kaç saat mesajlaştık.bi yakınlık oldu aramızda.işte kursla ilgili vs.bu bana iltifatlar ediyor ilgisini belli ediyor bi şekilde.en son iyi geceler derken sana bişey soracağım(bu arada "siz"den "sen"e geçiş oldu) nişanlı mısın dedi.ben de evet ama biraz karmaşık deyiverdim işte......ertesi sabah da bi kaç mesaj atmış işte ismimle hitap etmiş gece hiç uyumadım falan yazmış.ilgi hoşuma gitti.aynı günün akşamı da bana duygularını açtı.hem de çok etkileyici ve romantik bi biçimde.ben de ona nişanlı olduğumu olamayacağını söyledim.tamam dedi.olgun bi biçimde kabullendi.
bi kaç gün geçmeden yine mesaj attı işte bana dön mesajı görünce sana bir şey söyleyeceğim falan.baktım arkası kesilmeyecek bi yere davet ettim konuşmak için ümidini kesin olarak kesmesini söylemek için.hiç karşılık vermeyince mesaj atmaya evam ediyordu ve nişanlımın bunu görme riski vardı çünkü.ters bişey de demeye korkuyordum çünkü doğunun bi ilçesindeyim ve işler biraz farklı yürüyor.
görüştük yüz yüze ama karşımda eriyor bunu her halinden farkediyorum.anlattım halimi.aklından çıkar dedim.2-3 saat oturduk konuştuk sohbet ettik.sohbeti-ilgisi bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam:( yargılamayın kınamayın ne olur.bu arada kurs da devam ediyor tabi.tahtada ders anlatıyorum sürekli gözü bende.eriyip bitti gözlerimin önünde.bu olaylar gelişirken 1 ay içinde 10 kiloya yakın kilo verdi.facebooktan bana mesaj atamamasını kesin olarak söylemiştim görüştüğümüzde.mail adresimi bulmuş oradan yazmaya devam etti ara ara.işte aşkını sevgisini ifade etti.her konuşmanın sonu da yaptığımız çok yanlış ben vicdan azabı duyuyorum seninle yazışmam bile yanlış dememle bitti.3-4 gün ses yok sonra aynı devam.
sonra maillerine cevap vermemeye karar verdim benden soğusun diye.kursta falan hiç yüzüne bakmamaya.bu hal de 10 gün sürdü.sonra yine aynı devran.ama bu olaylar esnasında ben de etkilenme başladı tabi.bu kadar ilgi ısrar...nişanlıma da bi soğuk davranmaya başladım.yanında iken çok huzurluyum tamam ama aklıma da diğeri geliyor boş bırakmıyor zihnimi.bi kere daha dışarda görüştük sonra tabi ben arkadaşız falan diye kendimi kandırıyorum oturup çay içiyoruz sohbeet ediyoruz havadan sudan başka bişey yok ama kendimi prenses gibi hissettiyriyor bana.
sonra tayin olayından dolayı haziran ortalarında nişanlımla nikah kıydık.ve o memelekete gitti.ben 15 gün kadar yalnız kaldım bulunduğum ilçede.o arada da mail üzerinden konuşmaya devam ettik günlük havadan sudan hep.sonra bi gün ben bunu çay içmeye eve çağırdım:(( ve baya bi yakınlaştık. ve sonraki akşam yine...bi hafta boyunca her gün bana geldi.beraber film izledik.sarılıp oturduk.ve en sonunda öpüştük.:(( hem de saatlerce.sayılı gün bitti.eşyamı toplayıp memeleketime döndüm ve bidaha oraya geri dönmeyeceğim tayinim çıktı.geride bırakıp geldim.nişanlımla nikahımı kıydım.onu seviyorum.diğer kişi de aklımda.evleneceğin güne kadar seni bekleyeceğim unutmak kelimesini telaffuz bile etmek istemiyorum o kadar kalbimde yaşayacak aşkın diyor.offfff.
düğünüm 1 ay sonra her şey tamam.tüm hazırlıklar ev bark gelinlik vs.nişanlımı da seviyorum.ama şu hazırlık stresi ile diğer kişi de aklımdan çıkmıyor.mail atıyor arada hala.ne yapacağım ben=( geride bıraktığım kişi benden küçük ben öğretmenim kendisi liseyi açıktan bitirip bırakmış sanayide esnaflık yapıyor.doğulu.yani kültürü tamamen bizden farklı.ben de bir evin bir kızıyım

olduu canım resmen adamı aldatmışsın bi de beni yargılamayın de. tamam canım olmuş bi hata boşver unut keyfine bak mi dememizi bekliyorsun acaba olmayan vicdanını mı rahatlatalım çok yazık ne diyiim bunları yapan bi de cocuklarımızı gençlerimizi yetiştirsin diye ellerine emanet ettiğmiz bi oğretmen. maşaallah çocuğu ders vererek yetiştireceğine evde pek güzel yetiştirmişsin. ondan sonra haberlerde görüyoruz yok oğretmen oğrencilerini elle taciz etti yok öpmeye kalktı. onlarda desinler boşluğa düştük etkilendik o yüzden yaptık diye olay bitsin oyle mi yok yaa irade var irade. haa olabilir hiç kalbine soz geciremedin o vakit ayrıl nişanlından ne yaparsan yap. seninki hem tavuk yanmasın hem kaz gitmesin olmuş. evine çağırdın bi hafta birlikteydiniz o sırada nişanlın aradığında yalan soylerken hiç mi vicdanın sızlamadı onun yuzüne nasıl baktın. nasılolsa gideceğim burdan bi daha görmem diye gününü gün etmişsin bi güzel utanmalısın kendinden. nişanlını her gördüğünde yerin dibine girmelisin oğretmen olarak bi oğrencinle bunlari yasadigin için iki kat fazla utanmalısın. nişanlına çok yazık. aynı şeyleri o yapmış olsa neler hissederdin bi de oyle düşün. bence oğretmenleri kpssyle atıyolar yaa cok yazık. hatunun matemastik tarih bilmem ne iyi ama vicdanen sıfır çekmiş :19:

Hiç üzülmeyin bence. Yaşadıklarınızı dert olarakta görmeyin.
Eleştiren yerden yere vuran insanlara çok şaşırıyorum gerçekten.
Kendilerini günahsız herşeyi eleştirme hakkına sahip görüyorlar sanırım ama şunu unutuyorlar,
hepimiz insanız ve çiğ süt emmişiz. Hatalar bizler için.
Hepimizin ailesi, kardeşleri, evlatları var, herkesin başına hiç ummadıgı, beklemediği,
hayatı boyunca yaşamayı aklına bile getirmeyeceği olaylar gelebilir.
Bence sen kendini dinle.
Ben ne istiyorum diye otur sakin kafayla düşün, bu evliliği istiyor muyum yoksa sadece minnet duydugum, 10 yılımı geçirdiğim
eş olarak grdgüüm için mi evleniyorum. Nice 20 yıllık evlilikler bitiyor, eger net değilse yürekten istemiyorsan başlangıçta bitir nişanlınla.
Ne kendine ne ona haksızlık et.
Gerisine sonra bakarsın.
Ama yok agır basıyor sevgim diyorsan, hatandan ders al, zaman herşeyin ilacıdır.
Verdigin mail adresini kullanmaz yenisini açarsın engellersin sosyal paylaşım sitelerinden o kişiyi biter gider.

yazıııkkk cok yazık cocuklarımıza sızın gıbı bır egıtımcıler mı ders verecek egıtecek???????? nedemek ya madem oyle bırseyler yapıcaksın ayrılırsın nısanlından ne yapıcaksan yaparsın hayret bırsey kaldıkı nısanlılık bır cıftın kanımca en guzel zamanları sen bu guzel cıcım zamanlarında boyle yapıyorsan evlendıgınde dusunemıyorum...!! sureklı adamın yazdıgını anlatmıssın yazmasını ıstemeyen ınsan engeller yada hıc nete gırmez adresını degıstırır vs. ama hıc bırını soylememıssın bal gıbıde hosuna gıtmıs:47::47::47::47::47::47::47::53::53::53::53::53:

Adamlar da boyle aldatiyor demekki.. yaziklar olsun!! Bosuna demiyorlar. Kadin kuyruk sallamazsa erkek bisi yapmaz diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resmen aldatmışsın eşini ya 10 koca yıl.seninki bir heyecan ve hata olarak kalsın bence. düşünsene nişanlın duysa,daha evlenmemişsin bile,nasıl yıkılır kimbilir. erkeklere kızıyoruz biz.evlilik telaşesinden bazı şeyleri yaşamamış seni ihmal etmiş olabilir. ama o seni çocuğunun annesi olarak görüyor.her insan hata yapabilir.şimdi düşün o çocuk bunu ortaya çıkarsa ki artık çok kolay cep telefonu e mail v.s hersey kayıt oluyor. nişanlında seni terketse sana bişey diyeyim, acıdan bu siteyi çökertirsin ben naptım diye. Nişanlın öğretmen bulur bitane , senin hayal kırıklığınla bulduğu kadına tapar. Ve şanslı kızlarımızdan olur. kalırsın öylece.hem ne biliosun o çocuğun arkadaslarına anlatmadığını,sen diosun herkes bilior fısırdıordu bana ilgisini die.yazık edersin arkadaşım,eşini sevmiosan ayrıl.ama inan 10 yılda az bi süre değil.:19:

bu size nişanlınız yapsa kıyamaetler kopar yazık tek kelimeyle nişanlınızın sizze verdiği emeklere yazık nasıl insansınız ya tamam arkadaşaım aşık olursun gönlün kayar aklın karışır ama bari ayrıl nişanlından onadan sonra ne halt yiyorsan ye demi ama yok böyle daha zevkli sanırım nasıl bakıyorsun nişanlının yüzüne çok merak ediyorum evlenipte nişanlının hayatını karartma bari ayrıl biran önce :20:

bakın kimseyi kınamak istemem . ama size sadece tek bir sorum var . neden engelle butonuna basmadınız ? eğer engelleseydiniz bu işlere hiç kalkışmayacak etkilenmeyecek eşinize ihanet noktasına gelmeyecektiniz . bir seçim fırsatı verilmiş size . 2 seçenek . o adamı engelleye bassaydınız eşinizi seçecektiniz . siz o adamı evinize alarak ve öpüşerek zaten onu seçmişsiniz . bu saatten sonra eşinizle huzurlu uyuyamazsınız . bence ayrılın cünkü siz o kişiye sadık kalamıyorsunuz ya ilerde baska birinden etkilerseniz ? iradeniz yok çünkü .

Yaw Allahım yaaa şu mübarek günlerde zorla günaha sokuyolar nedir bu konular arkadaşş.
İçimden ne demek geliyor biliyormusunuz artık nişanlım dediğiniz nihaklı kocanız elin adamıyla kendi kaldığınız evde
defalarca evde sizinle kalarak yakınlaşmalarınızı öğrensin ve ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirsin demek istiyorum.... Ahlaksızlık diz boyu...
Vee doğudaki bir aileye asla kendinizi kabul ettiremezsiniz atyorum nişanı bozup o "heyecanınıza" koşsanız bile ailesi asla kabul etmezz..
Çok afedersiniz (kesinlikle kendi düşüncem değildir) felancanın oğlu kendine ikinci el karı aldı derler..
Ailesi buna müsade eder mi sanıyorsunuz o çocuğun.
Büyük ihtimal zaten tayininiz çıkacağını biliyordu sizide beğenmiş bakmış karşılık veriyorsunuz salla babam salla aşk sözcüklerini sizde kanmışsınız..
Çok yazık eşinize çooookk birgün aynısını kendisi size yaparsa benim ne günahım vardı diye ağlamayın hiç diğer adamla birlikte geçirdiğiniz geceler aklınıza gelsin:50::50::50:

bu size nişanlınız yapsa kıyamaetler kopar yazık tek kelimeyle nişanlınızın sizze verdiği emeklere yazık nasıl insansınız ya tamam arkadaşaım aşık olursun gönlün kayar aklın karışır ama bari ayrıl nişanlından onadan sonra ne halt yiyorsan ye demi ama yok böyle daha zevkli sanırım nasıl bakıyorsun nişanlının yüzüne çok merak ediyorum evlenipte nişanlının hayatını karartma bari ayrıl biran önce :20:
Off off ne diyosun arkadaşım kız öbür adamla fingirderken aynı zamanda nişanlısıylada nikah kıymış tayin için
Var gerisini sen düşün midesizlerrrrrr

Back
X