Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümle gördüm ben nasıl olamaz Hatta çat diye bir ses çıktı ödüm koptuOlamaz.
Gayette kapalıydı.Cam açık kalmış olmasın.
Sizin az insanlığınız var mı acaba merak ediyorum ? Size ne Benim bekaretimden bu konu da bekaret mi konuştum benNeyle alakalı bu işaret. Uğruna bir sürü konu açtığınız bekaretiniz ile mi ilgili???
Gözümle gördüm ben nasıl olamaz Hatta çat diye bir ses çıktı ödüm koptu
Normal değilsin cidden. Tedavi ol en kısa zamanda. Bak insanlık yapıp uyardım seni.Sizin az insanlığınız var mı acaba merak ediyorum ? Size ne Benim bekaretimden bu konu da bekaret mi konuştum ben
Bilmiyorum bende korktum duadan 2 saniye sonra oluverdi zıpladım korkudanTöbe yarabbim
Ne manaya geliyor yani şimdi bu kımıldama?
Siz tedavi olun bekaret bekaret ne alaka yani bekaret diye birşey mi yazıyor orda gözlük kullanmalısın .Normal değilsin cidden. Tedavi ol en kısa zamanda. Bak insanlık yapıp uyardım seni.![]()
Hangi konularla siz benim hangi konu da dua ettiğimi nerden biliyorsunuz ? İbadetimi sorgulamak alay etmek size mi kaldı ?Allahi bile bıktırmış aynı konularla![]()
Yazmak için yazıyorsunuz resmen böyle yapacaksanız yazmayın ciddi birşey yazdım şurayaAllahi bile bıktırmış aynı konularla![]()
Bu film benim ki gerçek te oldu canısı :) her neyse ne anlatıyorum ki![]()
Lost'ta John Locke'ın işaret istediğinde ambarın ışığının yanması geldi aklıma.
İlk başta gerçekten işaret olduğunu sanmıştı ama tamamen aşağıdaki koridorun ışığının açık kalmasındandı.
Herşeye fazla anlam yüklememek gerekiyor :)