- Konu Sahibi fistiksarma
-
Tovbeee sacmalama kendine gel..bunun psikolojik bir srunsorun olduğunu biliyosun dur değil miMerhaba hanımlar
Ben bazen çok istediğim bir şey için Allaha dua edip Allahım eğer olacaksa bana bir işaret gönder diyorum. Örnek olarak mesela şu işim olacaksa çok basit bir şey kırılsın diye dua ettim gerçekten bir kaç saat sonra teyzem kullanmadığımız değersiz bir kabı kırdı. Bu gibi örnekler çoğalabilir. İşim olacak mı işaret doğru mu bilmiyorum çünkü henüz duam gerçekleşmedi. Sizde böyle şeyler yaptınız mı ve doğru çıktı mı :))))
Yok canım bende ederdim bazen ama bu düşünce yanlış olacakları bizler bilemeyiz ve düşünsene olacakları bildiğimizi ne önemi kalırdı yaşamanın ?Merhaba hanımlar
Ben bazen çok istediğim bir şey için Allaha dua edip Allahım eğer olacaksa bana bir işaret gönder diyorum. Örnek olarak mesela şu işim olacaksa çok basit bir şey kırılsın diye dua ettim gerçekten bir kaç saat sonra teyzem kullanmadığımız değersiz bir kabı kırdı. Bu gibi örnekler çoğalabilir. İşim olacak mı işaret doğru mu bilmiyorum çünkü henüz duam gerçekleşmedi. Sizde böyle şeyler yaptınız mı ve doğru çıktı mı :))))
Canım bunu tamamen masumiyetinle yaptığını düşünüyorum.. Ama bunun bir vesvese takıntı haline doğru gittiğini bil.. Rabbimiz elbette çok büyük bizlere bazı işaretler veya rüyalar göstererek bizi uyarabilir.. Ama isterse de uyarmaz... Bu tamamen onun elinde..Merhaba hanımlar
İşte o işaretin bir işaret olduğunu anlamak için kesin çok belirgin birşeyler istiyorum yoksa belki ben öyle anlamışımdır diyebilirim. Bu işaret olayını iki yıl boyunca sürekli dua ettiğim şey için yaptım Allahım olup olmayacağını rüyamda göster de dedim ama bu sefer bilinçaltım beni yönlendirmiştir diyorum bu tarz işaret istiyorum mesela eğer duam olacaksa bişey şöyle şöyle olsun diye oluyor ama bu sefer de şeytan oynuyor olabilir diyorum. Çok istediğin şeyin olup olmayacağını bilmek istiyor insan o yüzden böyle şeyler yapan varsa merak ediyorum gerçekten oldu mu diyeİşe ne kadar yarar bilemem ama ben işaret isterken genelde, "Allah'ım bana yol göster, benim anlayabileceğim bir işaret ver." diye ekliyorum sonuna sadece.
İşte o işaretin bir işaret olduğunu anlamak için kesin çok belirgin birşeyler istiyorum yoksa belki ben öyle anlamışımdır diyebilirim. Bu işaret olayını iki yıl boyunca sürekli dua ettiğim şey için yaptım Allahım olup olmayacağını rüyamda göster de dedim ama bu sefer bilinçaltım beni yönlendirmiştir diyorum bu tarz işaret istiyorum mesela eğer duam olacaksa bişey şöyle şöyle olsun diye oluyor ama bu sefer de şeytan oynuyor olabilir diyorum. Çok istediğin şeyin olup olmayacağını bilmek istiyor insan o yüzden böyle şeyler yapan varsa merak ediyorum gerçekten oldu mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?