Ben sana şöyle anlatayım; tam 9 sene doğru düzgün görüşmemişler senede 2 kere gitmiş görmüş. Nişanlıyken yaptıklarından dolayı küstü anasına babasına hep ben araya girdim ama yinede düğüne kadar 4 ay konuşmadı.
Düğün oldu ( eve iğne bile almadıkları gibi düğünüde yapıcaz deyip düğün günü toplanan paralarla altınlarla yaptılar resmen orada dolandırdılar) adam birden anneme gitmiyoz mu demeye başladı. Şimdi her hafta yanında, senelerce görüşmeyi red etmiş evlenince kıymetli oldu. Evde huzurumuz var karnı doyuyo ev işlerinden yana sıkıntı yok ama illede anam diyo beni ezip geçiyo.
Herkes bir değil tabi m bu benim başıma gelen. aynı seninkiler gibiydi benim kv ve kp. Her şeyi bilirler ama salağa yatarlar, söylesen bile tınmazlar hatta kv hep ağladı paramız yok diye(6 tane daireleri ve 3 adet maaşları var). Neyse nişanlım durumu ayırt ediyor benim yanımda diye evlendim adam 180 derece değişti. Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim çünkü evlendikten sonra mecbur muhatap oluyorsun( ki ben 1 senedir kesinlikle görüşmüyorum yinede bazı yerlerde seçim konusu oluyorlar)
Bir daha düşün derim abla tavsiyesi sana ve içinde bir şey kalmasın nişanlına da olsa yaptır ben hep üzüldüm haline borca girecek yapmasın dedim ama bu adamlara böyleleri yaranıyor borca girsin yapsın . Ben anan baban destek olacağına köstek oldular bir şey yapmadılar dediğimde isteseydin açık açık diyor