Aşılama ALLE HASTANESİ ( Memorial Ataşehir)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MEMORAİL HASTANESİ KADIN DOĞUM ÜZERİNE İYİ Mİ?

• EVET

OY: 4 80,0%
  • HAYIR

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
furkan beye ben gittim anlatılmıcak kadar mukemmel bir doktor benımd ebebğim olmuyordu ona gittim yarımm saatten fazla benı dınledı konustu esımnle konustu kafamızı rahattlatı sonra o kadar ultrasona g,r,dm görünmeyen b,r polibim varmıs furkan bey onu gordu ve alınması laızm dedı karar kıldık ameliyat oldum bir sonrakı renglime hamile kaldığımı öğrendim ben furkan beye giderken inanarak gittim muane 300 dü geçen sene bu senede aradım 300 bi yakınım sordu hayatımda gördüğüm en iyi doktor abi kardeş herşeye layık işini severk ve güleryüzle yapıyor gitmeyi düşünen varsa hiç kaçırmasın

Canım iyiki yazdın valla ha ilaç ha sen öyle geldin şu an . Bizde eylül ekim gibi gitmeyi düşünüyoruz furkan beye hemde Konya nın yaa ilçesinden gideceğim . Ama kafamda şöyle de bir soru var . Bende de polikistik var . Ne kadar kalmam gerekir orada kaç kere gider gelirim bunları bilmiyorum . Sen kaç kere gidip geldin nasıl bir tedavi gördün mümkünse paylaşır mısın benimle .

Birde şeyi soracaktım canım muayene ücreti hariç gördüğün işlemlere ne kadar bir ücret ödedin ? Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olduğun için

Birde şeyi soracaktım canım muayene ücreti hariç gördüğün işlemlere ne kadar bir ücret ödedin ? Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Canım ben furkan beyin hastasıyım hala tedavi görüyorum kendisinde yüz yüze görüşmeye gittiğinde kendisi hakkında söylenilenlerin eksik kaldığını anlıycaksın bir sorunun olursa bana sorabilirsin seve seve cevaplarım

ayyy Ben istiyorum bir göz allah veriyor tepegöz :) valla aşırı seviniyorum böyle cevap verildikçe . Canım Bendi Allah izin verirse Eylül ayında gitmeyi düşünüyorum. Mümkünse ben özelden mesaj atmayı bilmiyorum sen atabilir misin ? şimdidne çokkkkk teşekkür ederim :*

benden rahim filmi istedi 500 lira şişli ecomarda çekilmeyi tavsiye ediyor ve agrısız acısız bı sekıld yapıldı
esımden sperm testı 200
horman testleri 250
ben bunların hepsını ozelde yaptrdım furkan bey istediğin yerde yaptır dıyor elind eolan testlerinide giderken mutlaka götür ben 2 kere gittim 3.cüye ameliyat 4.amelıyat sonrası kontrol 5.ciye hamileydim furkan bey bile bu kadar cabuk ınanamadı allah ondan razı olsun

Canım furkan bey inanılmaz bir doktor arzu hanımla odaları yan yana her odasına giren hasta kahkahalar sesleri geliyor arzu hanımda çok iyi ama furkan bey az hasta kabul ediyor galiba arzu hanımın başı biraz daha kalabalık

Bende furkan beyi takip ediyorum gidip gitmeme konusunda kararsizim erkek oldugu icin biraz cekiniyorum ama

Bende furkan beyi takip ediyorum gidip gitmeme konusunda kararsizim erkek oldugu icin biraz cekiniyorum ama

İNANIN BEN ONDA TEDAVİYE BAŞLAMADIM DİYE PİŞMAN OLDUM ARZU HANIM DA ÇOK İYİ AMA FURKAN BEY FARKLI BİR DOKTOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM

selam canım ne yaptın gidebildin mi furkan bey'e sindirella42
Canııııııııııım mesajını şimdi görüyorum Kusura bakma okullar açılacağı İçin işler çok yoğundu. Daha gidemedim eşim 20 ekimde gelecek ve biz daha randevu almadık . Hala gitmeyi çok istiyorum ama şey okudum bir yerde furkan bey sadece özel sigortası olanlara mı bakıyormuş ne ? Ben ise emekli sandığı tam bilgi sahibi olmayınca kafam Allak bullak

önemli değil canım Allah kolaylık versin
nerden duyduysan yanlış duymuşsun canım çünkü benim özel sağlığım yok mesela ben gidiyorum hastaneye kulaktan doğma işleri boş ver emin olmak istersen telefon edip asistanı ile görüşebilirsin

önemli değil canım Allah kolaylık versin
nerden duyduysan yanlış duymuşsun canım çünkü benim özel sağlığım yok mesela ben gidiyorum hastaneye kulaktan doğma işleri boş ver emin olmak istersen telefon edip asistanı ile görüşebilirsin sindirella42

Ben numarasını bulamadım . Kendi profilinde yazan numaralar da zaten bir tüp bebek için biri de hamile takip canım . Öyle olunca atayamadım yani . Eşimde 20 ekimde geliyor Allah izin verir ise . Aramak istiyorum sen biliyor musun canım numarayı nereden bulabileceğimi

hım anladım canım tabiki biliyorum bugün de açıklar arasın bilgi alırsın canım (0216) 442 25 53 alle hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…