Aşılama ALLE HASTANESİ ( Memorial Ataşehir)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MEMORAİL HASTANESİ KADIN DOĞUM ÜZERİNE İYİ Mİ?

• EVET

OY: 4 80,0%
  • HAYIR

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5
Arkadaşlar merhaba ben alle kliniğe gidiyorum furkan bey e sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.kısaca özetleyecek olursam 2018 de başladım furkan hocanın ücreti 450 tl hiç bir özel sağlık ve devletle anlaşması yok.sizin özel sağlığınız var ise faturanızı alıp sigortaya gönderip anlaşmanıza göre ücreti tahsis ediyorsunuz.Furkan hoca mukkemmel biri çok ilgili işini çok iyi yapıyor yedi yirmi dört sorularınızı yanıtlayacak bir whatsapp grubu oluşturuyor vs vs :) kesinlikle tavsiye ederim.

Tedavin hayırlı olsun canim ins pozitif sonuclar alırsın.bende bu doktorun ismini bi tanidiktan duymustum merak ettigim hangi hastanenin lab.kullaniyor biliyomusun

Tedavin hayırlı olsun canim ins pozitif sonuclar alırsın.bende bu doktorun ismini bi tanidiktan duymustum merak ettigim hangi hastanenin lab.kullaniyor biliyomusun

Canım merhaba ben tüp bebek tedavisi görmüyorum şuan 4 aylık hamileyim.özellikle sizi gönderdiği bir labaratuarı yok doktorun testlerinizi istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz ama kliniklerinde labaratuarlarıda mevcut

Cok guzel canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins.bu döllenme islemi embriyonun dondurulmasi gibi işlemleri kendi kliniklerinde ki lab.da yapiyorlar yani demi

merhaba

bende allede başlamak istiyorum tüp bebek tedavi fiyatı hakkında bilginiz varmı yada bu süreci yaşayan varsa lütfen yardımcı olurmusunuz.

Merhaba ben de Furkan beyin hastasıyım çok memnunum myom ameliyatımı yaptı şimdi de gebelik öncrsi muayenemizi gerçekleştirdik hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah:)

Çok ilgili, kibar, kadın doktorlars göre daha nazik. Sadece her zaman telefonla ulaşmak mümkün değil asistanı bakıyor telefons gerektiğinde ondan dönüş alıp cevaplıyor. Gereksiz testle boğmuyor doğalındsn akışına bırakmaktan yana . Şuan yeni gebe takibi hastası almıyor diye biliyorum ama alle klinikte başka iyi doktorlar da var furkan bey de yönlendiriyor. Hiçbir kurumla anlaşması yok Doktoru da kliniği de tavsiye ederim.

merhaba diğer doktorlar peki yeni gebe muayene için alıyorlar mı bi kerede olsa yoksa süreklilik arz etmek zorunda mı ?

Merhaba şuan ne kadar furkan beyin muayene ücreti bilen varsa yardımcı olabilirmi bende ıyi bir dr arayisindayim 4.5 yıllık evliyim ve bir düşük iki ölü dogum geçirdim aynı şeylerin tekrarlanmasını istemiyorum artık rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Merhaba, Furkan Bey ile tedaviniz devam ediyor mu ne aşamadasınız memnun musunuz cevap verirseniz çok sevinirim. Ben de ikinci denemem için karar ve arayış içerisindeyim

merhaba,

Furkan Bey'e muayene olmaya gittiniz mi acaba ? bende sorunlu hamilelikler yaşadığım için doktor araştırması yapıyorum

Furkan bey tüp bebek hastası kabul ediyor ama esas alanı doğum esas tüp bebek doktoru alle klinikte serkan aydoğdu zaten opuları furkan bey değil serkan bey yapıyor.

Furkan bey tüp bebek hastası kabul ediyor ama esas alanı doğum esas tüp bebek doktoru alle klinikte serkan aydoğdu zaten opuları furkan bey değil serkan bey yapıyor.

Merhaba ben memnun kalmadim. Hicbir yerde bilgi bulamadim o yuzden buraya bilgilendirme amacli dusuncelerimi yazmak istedim ki baskalari faydalansin. İslemler Acibademde yapiliyor. Tedaviye baslarken guncel hormon degerlerime bakilmadan sadece ultrasonla doz belirlendi. Sadece opudan once degerime bir kez bakildi. İlaclarin hangi amacla verildigine dair bilgi verilmedi. Embiryolog ile iletisime gecmiyorsunuz. Acibademin kendi hastasi olmadiginiz icin ilgi ve duzen iyi degil. Transferden sonra ozel odaya degil paylasimli bir musahade odasina alindim. Bilgilendirme zayif kendim kalkip gidip hangi ilaclara devam edecegimi sordum. Ucret 10.000 tl. Ben sisli memorialda da tedavi gordum, bana daha kisiye ozel tedavi profesyonel ve duzenli geldi daha guven verdi.

Merhaba Arkadaşlar;

geçen hafta bir ebenin önerisi ile memorail hastanenin açmış olduğu alle hastanesine gittim arzu ilknur hanıma muayene oldum. hastaneye ve arzu hanıma muayene olan var mı?
Alle ye gitcekseniz furkan kayabasoglu ya da erhan karaalpe gidin ben olk zamsnlar erhsn beye gidiyordum insnilmaz memnundum hala da ole cok uzak diye gitmiyorum doğumumu o yapicak ama ki sezeryan diye yikan beni bile cok rahat bi sekilde normale ikna etti. O iki doktorunhastasıysanız asla korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…