Tedavin hayırlı olsun canim ins pozitif sonuclar alırsın.bende bu doktorun ismini bi tanidiktan duymustum merak ettigim hangi hastanenin lab.kullaniyor biliyomusunArkadaşlar merhaba ben alle kliniğe gidiyorum furkan bey e sorusu olanlara yardımcı olmak isterim.kısaca özetleyecek olursam 2018 de başladım furkan hocanın ücreti 450 tl hiç bir özel sağlık ve devletle anlaşması yok.sizin özel sağlığınız var ise faturanızı alıp sigortaya gönderip anlaşmanıza göre ücreti tahsis ediyorsunuz.Furkan hoca mukkemmel biri çok ilgili işini çok iyi yapıyor yedi yirmi dört sorularınızı yanıtlayacak bir whatsapp grubu oluşturuyor vs vs :) kesinlikle tavsiye ederim.
Tedavin hayırlı olsun canim ins pozitif sonuclar alırsın.bende bu doktorun ismini bi tanidiktan duymustum merak ettigim hangi hastanenin lab.kullaniyor biliyomusun
Cok guzel canim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin ins.bu döllenme islemi embriyonun dondurulmasi gibi işlemleri kendi kliniklerinde ki lab.da yapiyorlar yani demiCanım merhaba ben tüp bebek tedavisi görmüyorum şuan 4 aylık hamileyim.özellikle sizi gönderdiği bir labaratuarı yok doktorun testlerinizi istediğiniz yerde yaptırabiliyorsunuz ama kliniklerinde labaratuarlarıda mevcut
merhaba diğer doktorlar peki yeni gebe muayene için alıyorlar mı bi kerede olsa yoksa süreklilik arz etmek zorunda mı ?Merhaba ben de Furkan beyin hastasıyım çok memnunum myom ameliyatımı yaptı şimdi de gebelik öncrsi muayenemizi gerçekleştirdik hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah:)
Çok ilgili, kibar, kadın doktorlars göre daha nazik. Sadece her zaman telefonla ulaşmak mümkün değil asistanı bakıyor telefons gerektiğinde ondan dönüş alıp cevaplıyor. Gereksiz testle boğmuyor doğalındsn akışına bırakmaktan yana . Şuan yeni gebe takibi hastası almıyor diye biliyorum ama alle klinikte başka iyi doktorlar da var furkan bey de yönlendiriyor. Hiçbir kurumla anlaşması yok Doktoru da kliniği de tavsiye ederim.
merhaba diğer doktorlar peki yeni gebe muayene için alıyorlar mı bi kerede olsa yoksa süreklilik arz etmek zorunda mı ?
Merhaba, Furkan Bey ile tedaviniz devam ediyor mu ne aşamadasınız memnun musunuz cevap verirseniz çok sevinirim. Ben de ikinci denemem için karar ve arayış içerisindeyimCanım ben furkan beyin hastasıyım hala tedavi görüyorum kendisinde yüz yüze görüşmeye gittiğinde kendisi hakkında söylenilenlerin eksik kaldığını anlıycaksın bir sorunun olursa bana sorabilirsin seve seve cevaplarım
Merhaba şuan ne kadar furkan beyin muayene ücreti bilen varsa yardımcı olabilirmi bende ıyi bir dr arayisindayim 4.5 yıllık evliyim ve bir düşük iki ölü dogum geçirdim aynı şeylerin tekrarlanmasını istemiyorum artık rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın
merhaba,
Furkan Bey'e muayene olmaya gittiniz mi acaba ? bende sorunlu hamilelikler yaşadığım için doktor araştırması yapıyorum
Merhaba hamileliginiz hayirli olsunmerhaba,
Furkan Bey'e muayene olmaya gittiniz mi acaba ? bende sorunlu hamilelikler yaşadığım için doktor araştırması yapıyorum
yok Furkan Bey ile tedavi olmadım. Farklı bir doktorla tedavimi gerçekleştirdim.Merhaba hamileliginiz hayirli olsun ☺ Furkan Bey’de mi tedavi oldunuz acaba?
teşekkür ederim :)Merhaba hamileliginiz hayirli olsun ☺ Furkan Bey’de mi tedavi oldunuz acaba?
Furkan bey tüp bebek hastası kabul ediyor ama esas alanı doğum esas tüp bebek doktoru alle klinikte serkan aydoğdu zaten opuları furkan bey değil serkan bey yapıyor.
Alle ye gitcekseniz furkan kayabasoglu ya da erhan karaalpe gidin ben olk zamsnlar erhsn beye gidiyordum insnilmaz memnundum hala da ole cok uzak diye gitmiyorum doğumumu o yapicak ama ki sezeryan diye yikan beni bile cok rahat bi sekilde normale ikna etti. O iki doktorunhastasıysanız asla korkmayinMerhaba Arkadaşlar;
geçen hafta bir ebenin önerisi ile memorail hastanenin açmış olduğu alle hastanesine gittim arzu ilknur hanıma muayene oldum. hastaneye ve arzu hanıma muayene olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?