selam arkadaşım.ben de de alerjik rint var genelde geceleri nefes almakta güçlük çekiyordum.yanılmıyorsam vücudumuzda kortizon geceleri düşermiş yani bi nevi doping dediğimiz şey.ben de onceair..ve muadillerini kullanıyrdum ama şimdi hamileyim tek kullandığım okyanus suyu ehh azcık faydası oluyor aslında alerjik rinitte sinüsler şişiyor ondan nefes alamıyor insan tkanıklık yok yani burunda..olsun şurcıkta7 aycığım kaldı bebişimi görmeye:)bişey yıldırmasın seni de..selamlar arkadaşlar
bebeğimin olmasını çok istiyorum ama allerjik hastalıklarım beni korkutuyo..yıl boyu her gün kullanmam gereken ilçalar var --oneicea-r,xyza-l,naso--ex sprey gibi..hamilelikte kullanamıycam ve çok zor durumda kalcam..
bu durumda olan var mı ve siz ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler..
okyanus suyu tıkanıklığa mı iyi geliyo..
alerjik astım hastasıyım ama daha çok alerjim var hemde herşeye öle her ilacı alamıyorum
gebeliğim sonbahara denk geldi yani yazdan geçiş cnm....öldüm ama ben özel aşı oluyorum tedavi oluyorum ben.........sadece o aşıları kullandım çok şükür öle nezle olmadım
Alerjiler için biorezonans tedavisi görün arkadaşlar...
evet arkadaşım iyi geliyor okyanus suyu hem de zararsız..
biraz açıklar mısın nasıl bi tedavi bu?sen yaptırdın mı?
bende de astim var, ventolin kullandiniz mi hamileyken cok merak ediyorum??? Ne yaptiniz ataklarda?
:uhm:
araştırdım biraz ama sadece istanbulda var sanırım pahalı bi tedavi mi seansı ne kadar biliyor musun..
biorezonans yazdım..ama o dediğin kişinin ismini de gördüm evet izmirde..
en azından benim iç,in i alternati foldu çok zor durumda kalırsam giderim napıyım..denizlide değilim şu an ankaraya daha yakınım belki orda da vardır bi araştırmam lazım.sağol ama daha önce hiç duymamıştım böyle bişey..
cnm bende nefes darlığı yok ama gebeliğimde oldu onda öle çok daraltıcı değildi...ben 3 senedir tedavideyim o yüzden bayadır geriledi nefesim darladığında balkona çıktım ben ....evde hiçbir şekilde keskin koku şeyler oluyuyordu.....
Ventolin kullanmadım...benim ilaçlarım belli zinat adında bir antibiyotiğim var üst solunum yolları ve alerjik nezlenin en ağır döneminde kullandığım ..yani ateşlendiğimde...
Bide sudefet alıyorum....brodil öksürük şurubu ,,,,aklıma gelenler ataklarda kortizonlu iğnem var...
Bu saydığım ilaçların hiçbirini hamişken kullanamdım
hamileyken birkere çok ateşlendim hastaneye yattım ondada..
Ama nefes problemin ilk 3 ay içinde olmadı
konuyu açan arkadaş kaşıntılardan bahsetmiş bendede oluyordu hapşırmaktan hasta oluyordum ben....ama birkere oldu bu burnum tıkandı sadece minoset limonlu ıhlamur ballı tarcın yedim...ve vicks sürdüm burun ucuna göğüsüme ...terledim attımm...
Allah sabır versin çok zor yaaa
bu arada arkadaşım ventolinşurubunu bebeklerim üst solunum enfeksiyonu olduğunda veridler
tabi bebekler için olan olsa gerek ne dir bu ilaç merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?