Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

verdiğim uzunca aradan sonra geri döndüm 64 kiloyla.. bazen kaçırdım ipin ucunu bazen az yedim dengeledim öyle geçti günlerim şimdi yeniden aynen aynı azimle devam bugün 3.günüm

Herkese selaam ben yenıden geldim kilolarımıda yanımda getirdim yine başlıyorum tam bir sene sonra ....

Selam gunluk yarin diyet seruvenime basliyorum herseyim hazir zaten calistigm icin 5 e kadarbenim icin hic zor olmayacak sorun besten sonrasi ama onuda atlatacagm insallah simdilik bu kadar hoscakal....

canım günaydın,
diyete bugün başlıyorsun hadi hayırlı olsun. çarçabuk sağlıkla gitsin kiloların...
kaç kilo ile başlıyorsun bu arada???

Son düzenleme:
Herkese yeniden merhaba en son yazdigimda 70kiloydum simdi 66yim ve diyete devam ediyorum artik hergun buradan menumu paylasacagim yaptigim sporlari yazabildigim kadariyla iste.. simdi bugunku meenumu yazacagim
Sabah 2bardak ilik suyla gune basladim
2dilim pinar denge kepek ustune light krem peynir surdum bitki cayiyla kahvalti yaptim
ara 2hurma
Ogle
birbardak knorcabuk corba 2catal tursu ceyrek haslama patates az et..
ara
1tane kepek biskuvi
Ksam
1kutu light yogurt baharatli 200 gr
Gunu kapattim
tabi bol su yesilcay siz olmazdi

3gundur ful diyet yaptigim halde kilomda gramoynama olmamis arada oluyor boyle seyler napalim moral bozmak yok inceldigimi hissediyorum .. birde karar verdim tartilmayacagim sonra butungunum kotu geciyor spor salonunda ayda bir tartilacagim ve olculerimdetabi bakalim bir ayin sonunda ne kadar incelecegim kac kilo verecegim..

Butun planlarimi degistirip dun itibariyle hollywood diyetine baslamis bulunmaktayim dun butungun taze sikilmis mwyvesuyuyla gecirdim gunumu bugunde aynen devam bundan sonra mayisa kadar hollywood yapacagim .. gelismeleri yazarim by

Selam günlükcüüm ne zamandır yazamadım sana aynı anda birkaç yere yazacak vaktim olmuyor çoğu zaman ben 8.takımdan devam ediyorum oradan paylaşıyorum menülerimi
ama güncelleme yapmak istedim...
nisanın başı gibi 66yla bırakmışım..
şimdi yani nisanın son günü 60.6 kiloyum...

inşallah mayıs ortası ya da sonu gibi 54 - 55 kiloyla bitirmek istiyorum ..

her hafta cuma günleri buraya kilomu yazacağım ..

şimdilik hoşçakal by

selam kızlaarr
bilgi vermek amaçlı yazıyorum en son yazdığımda
nisan sonuydu
şimdi haziran başı kilom 58
inşallah haziran sonu 54 55 olacağım...
takip edenlere bildiriyorum
sadece bir ayım kaldı :)
bu yaz fitimmmm

Konu içeriği nedeniyle günlükler başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X