Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

canım gecmiş olsun, yalnız 60 lı kilolarda daha bi zor verilmeye başlanıyo ayrıca stres yaşamışsın normal bence.hevesin kaçmasın,azimle devam et ben seni takipteyim gayet iyi gidiyorsun bende 1 hafta boyunca 600gr verebildim bazen oluyo böyle

En korktuğum şeyde buydu işte ...
bir zaman sonra kilo veriminin durması herkes bunu söyledi bana çok fazla verince bir durma evresi oluyormuş en çokta bunu yaşamaktan korktum.. ama sanırım şuanda onu yaşıyorum ve en kötüsü sporada gidemeyeceğim artık

canım takma kafana şişkinliktir o.eminim yarın 66.6 çıkıcaksın:93:

ben yaşadım bunu insan çok kötü oluyo.yaklaşık 3 hafta aynı kiloda kaldım yediklerime dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen ama hiç sıkılmadan devam ettim ve sonunda kilo vermeye başladım sende sıkılmadan devam et canım

arada bünyeni şaşırt bi gün yeme günü yapabilirsin doktorlar genelde böyle tavsiye ediyo

arada bünyeni şaşırt bi gün yeme günü yapabilirsin doktorlar genelde böyle tavsiye ediyo

zaten kaçırdım bu hafta yazmıştım buraya ama hiç kilo veremeyecek kadar çok yemedim üstelik sporumuda yapmıştım
bu ay spor salonuna gidemeyeceğim o yüzden evde yapacağım biraz araştırdım callanetis diye birşey okudum herkes incelttiğini filan yazmış onu istiyorum ama yükleyemiyorum çok uzun olduğu için bir arkadaş yardımcı olacak sağolsun bakalım umarım sonuç verir evde yaptığım spor

cıdden cok hosuma gıttı bu yorum:)

herkes bırsey dıyorsa dınlemek lazım
tabııkı ımkansız yoktur ama getırısını dusunmek lazım 24 verıp 40 almakta var
bende 17 kılo vermıstım ama kabus gıbıydı ve hızla fazlasını almıstım :)

arkadasım sanada kolay gelsın tabııkı bırseyler demekle olmuyor
cocukta duserek dusmemeyı ogrenıyor
anne ne kadar dusersın desede cocuk dusmeden bunu anlayamıyor
kolay gelsın tecrubelerınızde sızlere

bu gün ikinci günüm hiç kaçamak yapmadım,evet bu sefer başaracam akşamları sadece elma ve suyla geçiriyorum.

aksama yıyebılıyorsanız bı dolu kase yogurt ılave edın
gem karın yaglarını erıyor hemde uyurken metabolızmanın calısmasını saglıyor
ayrıca rahat uyumayı sagladıgı gıbı bırcok yararıda var yogurdun
kolay gelsın

arkadaslar azmınız kırılmasın sakın
ben 82 de tam uc ay kalmıstım
ama sonrası cok hızlı geldı pes etmeyın herseye devam aynı sekılde
beyın korkuyo cunku ve sız moralınızı bozarak aslında vucuda sakın kılo verme dıyormussunuz
vucut o zaman alamadıgı yagı vucutta yaga cevırıyo
yedıgınız hersey yag olarak kalabılıyor
spora suya devam
kolay gelsın

çok sağolun böyle örnekleri görünce yalnız olmadığımı hissediyorum rahatlıyorum
umarım benimki de o kadar uzun sürmez biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan...

çok sağolun böyle örnekleri görünce yalnız olmadığımı hissediyorum rahatlıyorum
umarım benimki de o kadar uzun sürmez biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan...

uzun surmez merak etme:) benım 28. kılomdu
dolayısıyla sızın o kadar uzamaz umarım :)
kolay gelsın ...
bırde vucudu sasırtmak onemlı durdugu donemde farklı sıstemler gelıstırın
anında fark edecek merak etmeyın
sadece sız bunyenızden ınatcı olun yeter:)

Son düzenleme:
öncelikle merhaba ilk başını okuyunca 2 ayda 24 kilo dedim zor yani sağlıksız ama verdiğiniz kilo için sizi tebrik etmeliyim önceki diyet deneyimlerimde bende vermiştim ama dahasınıda almıştım o yüzden ilk dediklerinize korkuyla bakıyorum inş daha sonrası için almazsın ..
bende 3,5 ayda 9 kilo verdim toplamda her hafta en az 500 grmı hedefledim kendime en azındn vermeyi yani
ilk başladığımda 98,5 99 a doğru gidiyordum dedim noluyor kendine gel
şuan 89,5um umarım dahada incelicem
tekrar tebrik ediyorum seniii

teşekkürler canım ...
2 ayda 24 kilo vermek 80 kiloyla olduğumdan daha sağlıksız değil inan bana bütün sağlık sorunlarımdan kurtuldum kilo vererek üstelik şok diyetle falanda vermedim ..
akşam 7den sonra hiçbirşey yemedim...
hergün düzenli olarak 2saat spor yaptım
tabi 24 kilo olmadı henüz ama olacak...
zaten ben sadece teşfik amaçlı böyle bir hedef koydum kendime...
birde herkes kendi bünyesini tanır ben çabuk kilo verebilen bir metabolizmaya sahibim..
mesela ben arkadaşımla beraber başladım
aynı spor salonundayız hemen hemen aynı besleniyoruz o bir haftada en fazla 300 -500 gram arası ancak verebiliyor bazen 300 bile veremiyor ama ben aynı şeyleri yaptığım halde 1 yada 1.5 kilo verebiliyorum yani bu sağlıksız beslenme olmuyor...

evet metabolizmada etken kilo vermede ben henüz az kilo vermiş olmama rağmen sağlığımda önemli farklar görüyorum... ve en önemlisi tabi boğazımızı tutmak
genede tebrikler azmin için

65.400 olmuşum ama spor yaptığım için daha zayıf gösteriyorum çünkü bir haftadır karşılaştığım herkes 56-57 ancak varsın diyor
spor şart kısacası ...

bu sabah tartıldım 66 kilo çıktım demekki seçil in dediği gibi şişkinlikmiş :)

öyledir canım kafana takmazsan eğer daha rahat verirsin kilolarını.ben küçük küçük hedefler koyuyorum kendime mesela şimdi kilom 82.8 hadi gayret et kendine diyorum 82.3 ü gör.daha sonra 81.9 u görürsün falan diyorum.kendi kendime moral veriyorum ama işe yarıyo emin ol.sakın vermiyorum deme.hep vericem de.ama ona görede diyetini sporunu eksik etme canım.ne çok konuştum dimi

65.400 olmuşum ama spor yaptığım için daha zayıf gösteriyorum çünkü bir haftadır karşılaştığım herkes 56-57 ancak varsın diyor
spor şart kısacası ...

evet canım bende de durum aynı.spor yaptığım için kilomda az değişme olsa bile vücudum sıkılaşıyo.kimse benim 82 kilo olduğumu bilmiyo.söylediklerimde yok değilsindir o kadar yoksundur diyolar.en fazla 78 falan gösteriyorum sporun faydası da burda gösteriyo kendini.hem kilo verdiriyo hemde sıkılaştırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…