moralim fena halde bozuk ..
haftaiçi tartıldığımda 66.600 e kadar inmiştim sabah tartıldığımda 67 çıktım anlamıyorum hiç anlamıyorum ...
zaten annemin durumundan dolayı spor salonunada gidemiyorum off sinirlerim çok bozuk...
En korktuğum şeyde buydu işte ...canım gecmiş olsun, yalnız 60 lı kilolarda daha bi zor verilmeye başlanıyo ayrıca stres yaşamışsın normal bence.hevesin kaçmasın,azimle devam et ben seni takipteyim gayet iyi gidiyorsun bende 1 hafta boyunca 600gr verebildim bazen oluyo böyle
moralim fena halde bozuk ..
haftaiçi tartıldığımda 66.600 e kadar inmiştim sabah tartıldığımda 67 çıktım anlamıyorum hiç anlamıyorum ...
zaten annemin durumundan dolayı spor salonunada gidemiyorum off sinirlerim çok bozuk...
En korktuğum şeyde buydu işte ...
bir zaman sonra kilo veriminin durması herkes bunu söyledi bana çok fazla verince bir durma evresi oluyormuş en çokta bunu yaşamaktan korktum.. ama sanırım şuanda onu yaşıyorum ve en kötüsü sporada gidemeyeceğim artık
En korktuğum şeyde buydu işte ...
bir zaman sonra kilo veriminin durması herkes bunu söyledi bana çok fazla verince bir durma evresi oluyormuş en çokta bunu yaşamaktan korktum.. ama sanırım şuanda onu yaşıyorum ve en kötüsü sporada gidemeyeceğim artık
bilmiyorum ki ilk kez böyle oluyor canım ya bekleyeceğim artık yarına kadar sabah yine aynı çıkarsam demekki şişkinlik değil bucanım takma kafana şişkinliktir o.eminim yarın 66.6 çıkıcaksın:93:
arada bünyeni şaşırt bi gün yeme günü yapabilirsin doktorlar genelde böyle tavsiye ediyo
ooooo süperr... yaparsınn sennn... 2 ayda 24 kilo.... verirsin verirsin... ama bak hiçbişey yeme.. aç kal.... çeşitlli otlar var aktarlada al onlardan kaynat kaynat iç. yardımı olur sana. bir sürü bitkisel hap da var hepsinden birer tane al...
böyle mi olmalıydı.. bunları mı yazmalıydık... pes yaniii..
daha önce 3 ayda verdim demişsin. ama bugün bunları yazdığına göre hepsini, belki de fazlasını geri almışsın..
arkadaşım sana kolay gelsin...
bilmiyorum ki ilk kez böyle oluyor canım ya bekleyeceğim artık yarına kadar sabah yine aynı çıkarsam demekki şişkinlik değil bu
bu gün ikinci günüm hiç kaçamak yapmadım,evet bu sefer başaracam akşamları sadece elma ve suyla geçiriyorum.
çok sağolun böyle örnekleri görünce yalnız olmadığımı hissediyorum rahatlıyorumarkadaslar azmınız kırılmasın sakın
ben 82 de tam uc ay kalmıstım
ama sonrası cok hızlı geldı pes etmeyın herseye devam aynı sekılde
beyın korkuyo cunku ve sız moralınızı bozarak aslında vucuda sakın kılo verme dıyormussunuz
vucut o zaman alamadıgı yagı vucutta yaga cevırıyo
yedıgınız hersey yag olarak kalabılıyor
spora suya devam
kolay gelsın
çok sağolun böyle örnekleri görünce yalnız olmadığımı hissediyorum rahatlıyorum
umarım benimki de o kadar uzun sürmez biran önce kurtulmak istiyorum bu kilolardan...
öncelikle merhaba ilk başını okuyunca 2 ayda 24 kilo dedim zor yani sağlıksız ama verdiğiniz kilo için sizi tebrik etmeliyim önceki diyet deneyimlerimde bende vermiştim ama dahasınıda almıştım o yüzden ilk dediklerinize korkuyla bakıyorum inş daha sonrası için almazsın ..
bende 3,5 ayda 9 kilo verdim toplamda her hafta en az 500 grmı hedefledim kendime en azındn vermeyi yani
ilk başladığımda 98,5 99 a doğru gidiyordum dedim noluyor kendine gel
şuan 89,5um umarım dahada incelicem
tekrar tebrik ediyorum seniii
teşekkürler canım ...
2 ayda 24 kilo vermek 80 kiloyla olduğumdan daha sağlıksız değil inan bana bütün sağlık sorunlarımdan kurtuldum kilo vererek üstelik şok diyetle falanda vermedim ..
akşam 7den sonra hiçbirşey yemedim...
hergün düzenli olarak 2saat spor yaptım
tabi 24 kilo olmadı henüz ama olacak...
zaten ben sadece teşfik amaçlı böyle bir hedef koydum kendime...
birde herkes kendi bünyesini tanır ben çabuk kilo verebilen bir metabolizmaya sahibim..
mesela ben arkadaşımla beraber başladım
aynı spor salonundayız hemen hemen aynı besleniyoruz o bir haftada en fazla 300 -500 gram arası ancak verebiliyor bazen 300 bile veremiyor ama ben aynı şeyleri yaptığım halde 1 yada 1.5 kilo verebiliyorum yani bu sağlıksız beslenme olmuyor...
bu sabah tartıldım 66 kilo çıktım demekki seçil in dediği gibi şişkinlikmiş :)
65.400 olmuşum ama spor yaptığım için daha zayıf gösteriyorum çünkü bir haftadır karşılaştığım herkes 56-57 ancak varsın diyor
spor şart kısacası ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?