Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

diva azmine hayranım
bu kilolar senden gitmezse kimseden gitmez
resmen döve döve göndereceksin

Bundan sonra böyle valla yeter canım 19 olucam Mayıs'ta.Gençliğimin baharında bu kilolarla helede üniversitedeyken olmaz.Yeter.Koskoca ÖSSyi alt etmişim,derece yapmışım.Bir bigking menüyümü alt edemiycem. Hiiimeeen

1. si seksi kıyafetlerden ve değişik şeylerden hoşlanıyorsun 2.si yemek yemek senin için bir zevk gibi 3. sü mayısta dogum günüm var dediğin için boğadır dedim:)

ben ekmek yemeden duramazdım bir oturuşta yarım ekmek yiyip kalkardım ama bu gün beşinci günüm kepek ekmek bile yemiyorum.

tamam canım hemen bakıyorum

Geçmiş olsun filecim inşallah iyidir şimdi...

ben bu kiloları verene kadar buradan biryere gitmiyorum hep beraber vereceğiz

bende 6 da yedim yemeğimi sabah kahvaltı yapmadığım için biraz fazla kaçırdım 5 buçukta yeşil çayımı içtim
yarım tabak mercimek çorbası
yarım tabak kıymalı makarna
1 köfte
3 patates kroket
yarım kase yoğurt
üzerinede 1 kupa bardakta su içtim
ekmek yemedim patates ve makarna olduğu için
kızlar geceleri eşim benim mutlaka çay yanına ya hamur işi yaptırıyo yada abur cubur alıyo bende çayı tek içmeyi sevmiyorum birazcık yiyorum ama yemek istemiyorum baska ne yiyebilirim hafif çayla birlikte yada hangi hamur işi yapmalıyım kalorisi az olan ne ki?

Son düzenleme:

Ben şanslıyım eşim ne abur çubur sever nede tatlı hatta istedigim zaman kızar yeme şu zararlı şeyleri

dünden beri hiç bir şey istemiyor canım,akşam zoraki bir elma,daha yeni bir kase yoğurt ve yeşil çay içtim oda zoraki.

Akşamları çayın yanında az fındık ceviz falan yesen çok daha iyi olur bir dene bence
hamur işlerinden iyidir aslında en güzeli meyve ama o da çayla gitmez ki ,
ben yatmadan 1 yada 2 saat önce tarçınlı yağsız süt içiyorum beni çok rahatlatıyor.. tavsiye ederim..

evet cnm haklısın aksam dayanamadım 1 dilim elmalı kek 4 adet petibör bisküvi yedim bu sabah tartıya çıktım çok şükür gramım bile aynı ama böyle devam edersem zayıflayamıycam yerimde sayıcam yağsız süt bende bi ara içiyodum ama bıraktım tekrar baslamam lazım sağol cnm

bu sabah yediklerim önce aç karnına bol limonlu ılık yeşil çay içitim
1 bardak çay (1çay kasığı şeker koydum normalde 3 çay kasığı koyardım)
4 çatal peynir
2 siyah zeytin
2 yesil zeytin
yarım dilim kepek ekmeği üzerine çok az becel sürdüm
2 çay kasığı çilek reçeli
veee dayanamadım yine 1 dilim kekten yedim
sonra yarım litre şişe suyu içtim
oofff dur deyin kızlar bana o kekleri yememem gerekiyo

Günaydın herkese...

yahu nereye yetişeceğimi şaşırdım buna bir çözüm bulmam gerek 13.takımamı yazacağım burayamı ben burada yediklerimi paylaşmak istiyorum ama oraya yazma zorunluluğumda var sanırım ikiye bölünmüş durumdayım listemi oraya yazdım zaten zor giriyorum tekrar yazamayacağım

neyse ben bir pişmanlığımı yazacağım şimdi
dün month a söyledim kendim yaptım dün akşam saat 9 gibi benimki pasta alıp geldi
zorla yarım dilim yedirdi bana ya resmen zorla ama bi parça yesen ne olacakki diyip duruyor şu adama bir anlatamadım diyette olduğumu neyse öyle işte hiç hesapta yokken kimbilir kaç kalori uçtu mideme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…