sağol cnm içicem şimdi sabahları aç karnına yeşilçay içiyorum günde 3 fincan ekmek güne bazen 2 dilim bazen 1 dilim oluyo bu sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi sadece yeşil çay içtim 1 haftada 2 kilo verdim bu şekilde 6dan sonra birsey yemedim sadece gece k bar yedim bazen
tamam canım hemen bakıyorumCanım incelme topicini açtım.(Spor kısmında açıldı çünkü diyet kısmının admini oraya daha uygun buldu)Diğer kızlar katılmak isterseniz.Egzersizler forumunu bulun.İncelme takımı karşınıza çıkacak.
bende 6 da yedim yemeğimi sabah kahvaltı yapmadığım için biraz fazla kaçırdım 5 buçukta yeşil çayımı içtim
yarım tabak mercimek çorbası
yarım tabak kıymalı makarna
1 köfte
3 patates kroket
yarım kase yoğurt
üzerinede 1 kupa bardakta su içtim
ekmek yemedim patates ve makarna olduğu için
kızlar geceleri eşim benim mutlaka çay yanına ya hamur işi yaptırıyo yada abur cubur alıyo bende çayı tek içmeyi sevmiyorum birazcık yiyorum ama yemek istemiyorum baska ne yiyebilirim hafif çayla birlikte yada hangi hamur işi yapmalıyım kalorisi az olan ne ki?
bende 6 da yedim yemeğimi sabah kahvaltı yapmadığım için biraz fazla kaçırdım 5 buçukta yeşil çayımı içtim
yarım tabak mercimek çorbası
yarım tabak kıymalı makarna
1 köfte
3 patates kroket
yarım kase yoğurt
üzerinede 1 kupa bardakta su içtim
ekmek yemedim patates ve makarna olduğu için
kızlar geceleri eşim benim mutlaka çay yanına ya hamur işi yaptırıyo yada abur cubur alıyo bende çayı tek içmeyi sevmiyorum birazcık yiyorum ama yemek istemiyorum baska ne yiyebilirim hafif çayla birlikte yada hangi hamur işi yapmalıyım kalorisi az olan ne ki?
Akşamları çayın yanında az fındık ceviz falan yesen çok daha iyi olur bir dene bence
hamur işlerinden iyidir aslında en güzeli meyve ama o da çayla gitmez ki ,
ben yatmadan 1 yada 2 saat önce tarçınlı yağsız süt içiyorum beni çok rahatlatıyor.. tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?